140-170 aynı, 150-160-180 aynı diyelim.
bence düzgün bakılmış bir arabada yazılım, dp, gayet keyifli olur. eski polo'na göre de daha hızlı olacağı aşikar kamer bence :) ama tabi şuan istenilen 40+ rakamları eder mi, orası tartışılır.
Printable View
140-170 aynı, 150-160-180 aynı diyelim.
bence düzgün bakılmış bir arabada yazılım, dp, gayet keyifli olur. eski polo'na göre de daha hızlı olacağı aşikar kamer bence :) ama tabi şuan istenilen 40+ rakamları eder mi, orası tartışılır.
Ds3 de alinabilir fiyat olarak daha yakin aslinda o da keyifli bi araba
Konuya uzak kalmisim ben o zaman pardon :D
Kaynağım bu site ve bu arabayı yürütenler her ne kadar aynı görünsede ikisininde turboları farklı Kanatları farklı farklı turbolar anlıycagın. Söktük gözümüzle gördük aynı degil Arama yerine 1.4 TSİ hakkında yaz çıkar.Ayrıca parçacı degilim. Parça kodu vereyim not:dayım turbocudur ordan biliyorum
Bu videoda gordugum kadariyla oyle.ben birebir hic tanik olmadim.sanirim ikiside manuel
Golf 1.4 TSI GT 170 vs Golf 1.4 TSI 140+Chip - YouTube
valla dostum hangi araba ederinde satiliyorki.34e 0 gibi typer almistim simdi vti alamiyon o paraya.napacaz bilmiom.vercez essek gibi :D dsg lisi manuel kadar hizli olurmu dersin
kardesim saolasin ama hic aklimda yok bu tarz.saolasin ama dusunmen yeter
40 eder mi diye hiç düşünmüyorum bile aradığım gibi temiz olsun hakkıyla 45 bile veririm sunroof ve bi-xenon'lu olması şartıyla :D
140 lık ile gt arasinda freninden tut amortisörüne ön arka tamponuna kadar fark var. Golf v 122 140 iki yakın arkadasimda vardi. İkisinide kendi aracim kadar kullandim. İş sadece motorlarin temelin ayni olmasiyla bitmiyor yani. gt nin direksiyon hisleri daha iyi ve serttir normal golfe göre. Yazılımla 140 iyi yürürmü bilmem ama sirf jantlari için bile gt alinir. Diğer artilarini kürsad abi detayli olarak yazmis zaten.
170'likler gti ile aynı şase, amortisör. Frenleri 140'a göre daha büyük. 2008 ve sonrası karartmalı arka camlarla geliyor. Bi kaynağa göre tam emin olamamakla beraber 2008 sonrası farklı beyin, yazılım ve bazı parçalar revizyona uğramış olarak okudum.