-
Arkadaşı tanımasamda her sohbete girişimde içimde bi burukluk oluyordu kötü bişey görmeyim diye,, hele birde Facede paylaşılan videoyu görünce Gözlerim öyle bi doldolmuştu Ki, annemizin yanında oluşu arkadaşların yanında oluşu ona can kattı kan kattı, allahım kimseye yasatmasin böyle durumlar hepimiz arabaya biniyoruz rabbim beterlerinden Korusun sevdiklerimize bağışlasın hepimizi inşallah aramıza tekrar döner de Burdaki dualarimizin iyi dileklerimizin bir nebzede olsun ona iyi gelmesini görür bir kez daha mutlu olur yanına giden arkadaşlardanda allah razı olsun onlarda birde ben burdan teşekkür edeyim allahım acil şifalar cabucak iyileşme süreci versin cumhur kardeşimize
-
şükürler olsun toparlanıyor çok sevindim
-
Çok güzel haber daha iyi olacak inşallah ben ona güveniyorum. Rabbim kolaylıklar nasip etsin, akşam akşam nasıl sevindim maşallaaahh ..
-
Allaha şükürler olsun yüce rabbim
-
Çok üzüldüğüm bir olay , geçmiş olsun..
-
Cumhur iyileşssin artık Allahım şifa versin bi an önce..
-
Aslan parçası helal olsun ya mermi gibi çıktı valla :) nazar değmesin maşallah diyelim...
-
Cumartesi günü Cumhur kardeşimizi ziyarete gittim
İlk izlenimler baya ilerleme kaydedildiği yönünde
Lakin eve girdiğimde beni tanıdı ve ismim soyismimle hitap etti
Arabamın plakasını sorduğumda onuda net bir şekilde cevapladı
İstanbula geldiğinde beraber kaldığımız evin hangi semtte olduğunu söyledi
Buna benzer sorulara çok rahat bir şekilde cevap verdiğini gözlemledim
Sürekli hareket etmeye çalışıyor
Muhtemelen yatakta yatmaktan sıkılmış olmalı
Normal ev yemekleriylen beslenmeye başlamış
Arabasının halen Magic's Muratta olduğunu sanıyor ''FL Maslakta Magicte diyor'' Muhtemelen kaza öncesi sonrası silinmiş durumda
Sohbetimi yapıp haftaya gelicem gezeriz beaber diyip ayrıldım ordan
Kendiside 15 gün sonra sıkıntı kalmayacağını söyledi :)
İyileşmeye çok istekli gördüm
Umarım geriye kalan sıkıntılarda tez zamanda çözülür
-
çok sevindirici bir haber bu. umarım en kısa zamanda iyileşir.
-
Çok seveni varmış Allahın sevdiği kuluymuş :) İnşallah daha da iyiye gider valla sevindim :)
-
maşallah toparlayacak cumhur abim.
-
Rabbime şükürler olsun :):):)
-
Allaha çok şükür, doktorlar ne diyor peki yürümesinde ya da herhangi bir fonksiyonunda sıkıntı kalmayacak inşallah?
-
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...e6c2b5d9600403
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...2d00c2ba8ac0dc
kendisiyle tanışmışlığımız yok,arkadasın face de gordum fotoları çok sevindim,büyük geçmiş olsun kendisine
-
Fotograflar bana ait.
Gayet iyi Allaha sukur konustuk gulustuk.
Ilk etap beni tanimadi ama elma diyince omer faruk elma dedi. Arabami sordum vtec dedi.
Kafasinda hala rs yatiyor. Piston egzantrik herseyi hazir etcem birden doldurcam arabayi dio.
Haslicam herkezi dio :D hiyar hala atar gider pesinde.
Bende makarasina vtecle icinden gecicektim arabayi girtlak yukledin bolm fln dedim. Oye bi gulus atti ki hadi lan ordan dermis gibi :D
MasAllah MasAllah. Baya konustuk. Ufak ufak hatirlattik herseyi.
Dahada iyi olacak. Simdi elleri ve ayaklarindaki operasyonlar icin hekim bakiniyoruz. En usta ellere emanet edicez kardesimizi.
Dualarini eksik etmeyen herkezden Allah bin kere razi olsun.
-
Cumhur abiyle bir kaç kere Hikmet Usta'nın dükkandayken denk gelmiştim.Rabbim en kısa sürede ayağa kalkmayı nasip etsin.İnsan böyle haberlerini duydukça/gördükçe seviniyor :)
-
maşallah :) son fotoğraflar çok sevinirici...
-
@OmeR-Fe;
Kanka bugün işim yüzünden gelemedim, bir daha ki sefere beraber gidelim. Özledim zaten 1 hafta oldu görmeyeli, adamın dibi Cumi Makinen.:)
-
Tez zamanda iyileşmesi dileğiyle. Çok direndi kendisini tanımasam da buradan takip ettiğim kadarıyla şuan şu halde olması bir mucize.