Arkadaslar konuyu aciyorum herkez araba aliyor begenıyor satiyor herkezin arabasi kendıne güzel fakat su arabalarını satarken milleti keriz yerine koymayın yalan konusmayin dogru durust insan gibi ticaret ahlakına uygun sekılde bilinen eksık gedık ne varsafosdogru soyleyin brn ıstanbuldan ucaga bindim ankaraya geldim ayni gün kayseriye gectim arac almak icin aldigim izni saymiyorum israrla sormama ragmen yok dedigim gibi soyle böyle ama denılenle alakası yok .her malın degeri var ustelik yalan konusukdu yol masraflarımda karsılanmadı brnım zoruma gitti agir konusmuyorum herkez dogrusunu bılsın bosagitmesin sadece bel altı boyalı gittim araca tavan dahil boyalı artı macunlar catir catir catlamıs !kapı ıcleri vs soylemiyorum .boyle bir ahlaksızlık olmaz ! Madem bilmiyosun insan gibi teklıf et sizi otogara brakayım yada yol masraflarnızı karsilayim de !kımse inanıp gitmesin sahtekarlık bu brnım ıcıme dokundu kanup gitmeyin !!! Başkasi olsun iyi niyeti bozar yalanla dolanla ticaret yapılmaz herkez bilsin