User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
81 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 38 rs 116 kayseri

osmankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

38 rs 116 kayseri

Arkadaslar konuyu aciyorum herkez araba aliyor begenıyor satiyor herkezin arabasi kendıne güzel fakat su arabalarını satarken milleti keriz yerine koymayın yalan konusmayin dogru durust insan gibi ticaret ahlakına uygun sekılde bilinen eksık gedık ne varsafosdogru soyleyin brn ıstanbuldan ucaga bindim ankaraya geldim ayni gün kayseriye gectim arac almak icin aldigim izni saymiyorum israrla sormama ragmen yok dedigim gibi soyle böyle ama denılenle alakası yok .her malın degeri var ustelik yalan konusukdu yol masraflarımda karsılanmadı brnım zoruma gitti agir konusmuyorum herkez dogrusunu bılsın bosagitmesin sadece bel altı boyalı gittim araca tavan dahil boyalı artı macunlar catir catir catlamıs !kapı ıcleri vs soylemiyorum .boyle bir ahlaksızlık olmaz ! Madem bilmiyosun insan gibi teklıf et sizi otogara brakayım yada yol masraflarnızı karsilayim de !kımse inanıp gitmesin sahtekarlık bu brnım ıcıme dokundu kanup gitmeyin !!! Başkasi olsun iyi niyeti bozar yalanla dolanla ticaret yapılmaz herkez bilsin
    //M POWER

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim daha düzgün bir Türkçe ile yazarsan herkes anlar ne demek istediğini.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gayet acık anlatmak istedigim telefon ıle yazdım kusura bakmayın harf hatalarım için
    //M POWER

MUZO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla senin adına çok üzüldüm ilana şimdi baktım açıklamaya baya birşey yazmış içi düzgün demiş ama dışı için hiç birşey dememiş fotolardada pek düzgün durmuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUZO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla senin adına çok üzüldüm ilana şimdi baktım açıklamaya baya birşey yazmış içi düzgün demiş ama dışı için hiç birşey dememiş fotolardada pek düzgün durmuyor.
    Hayir birde israrla resimler prof cekılmıs bana cep telefonu ıle bır kac detay yolla dedigimde resmde görünenın aynısı bana dua etcen yok böyle soyle ove ove bitirilemeyen bir arac bir bardak cay cok görüldü birde bu insanlar sanayinin oto sanayinin içinde içli dışlı bilmemesinin imkanı yok gittigimdede brn soyledım dedı buktu boynunu brnım giden 500 tl m olsun ınsanlıgım bende kaldı hayirlısı olsun
    //M POWER

halitilker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun
    Arkadaş ilana araç son derece temiz olup iç aksamda ve torpidoda herhangi bir deformasyon yoktur yazmış
    yani ucu açık olmuş biraz ne boyalı şu kadar parça var demiş nede kazadan bahsetmiş
    keşke gitmeden birine baktırtsaydınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi şimdi kayserili olanlar kızacak kesin ama ben buranın insanı kadar üç kağıtçı dolandırıcı insan görmedim hatta insan kelimesi fazla.Her işlerinde üç kağıt iteleme var kazıklama var insanlık sıfır hoşgörü sıfır öğrenciye filan yaptıkları muameleyi zaten görme ben kayseri de yaşıyorum ve elimden geldiği kadar küçük esnafla iş yapmamaya çalışıyorum her yaptığım da kazık yedim telefon aldım kazık yedim telefon sattım kazık yedim motor aldım kazık yedim motor sattım kazık yedim.
    Buraya geldiğimde kayserililer ile ilgili anlatırlardı anasını boyayıp babasına satar abi yeminle gerçek ya böyle bir şey yok daha çok şey yazarım da gerek yok tabi bahsettiğim kişiler kayserinin %90 nını kapsıyor herkes de aynı kefeye konulmaz geçmiş olsun

Osmrdn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç gri rs mi acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi şimdi kayserili olanlar kızacak kesin ama ben buranın insanı kadar üç kağıtçı dolandırıcı insan görmedim hatta insan kelimesi fazla.Her işlerinde üç kağıt iteleme var kazıklama var insanlık sıfır hoşgörü sıfır öğrenciye filan yaptıkları muameleyi zaten görme ben kayseri de yaşıyorum ve elimden geldiği kadar küçük esnafla iş yapmamaya çalışıyorum her yaptığım da kazık yedim telefon aldım kazık yedim telefon sattım kazık yedim motor aldım kazık yedim motor sattım kazık yedim.
    Buraya geldiğimde kayserililer ile ilgili anlatırlardı anasını boyayıp babasına satar abi yeminle gerçek ya böyle bir şey yok daha çok şey yazarım da gerek yok tabi bahsettiğim kişiler kayserinin %90 nını kapsıyor herkes de aynı kefeye konulmaz geçmiş olsun
    Zamanında forumdan arkadaşa kırmızı 1,7dti sattım iki arkadaş geldi istanbuldan.Gelmeden önce aracın özellikle istedikleri yerleri çektim üşenmeden.Otogardan aldım arkadaşları istediği servise götürdüm.Güzel bir yemek ısmarlayıp depo doldurup yolcu ettim.Hatta forumuda onlar sayesinde öğrendim.Bu sattıklarımdan sadece biri.Ben yüzde 10 luk kısma girdiğim için yazdıklarına alınmadım ama yüzde 90 da aşırı abartı.

onurmusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Osmrdn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç gri rs mi acaba
    Evet 116 plakali gri rs

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurmusti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet 116 plakali gri rs
    Ne zaman görsem trafikte aksiyonu bol bir arkadaş oradan aklıma kalmış demek.

MUZO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde geçen hafta antalyadan gittik kayseriye araç almaya laguna 2 bilirsiniz konuşan yol bilgisayarı var türkçe onu kapatmışlar arızasını söylemesin diye ustama alıyoruz tabi reno ustası farketti kapattıklarını oda açtı akü şarj problemi var diye söyledi halla halla diolar şimdi yaptı ama farkettik arıza için aküyü ve altarnötörü değiştirmişler ama giderememişler sıkıntıyı bize hiç bişey yok diolar dahada sıkıntıları var ama demediler tabi bizim için ufak tefek şeylerdi hiç seslenmedik araç aklımıza yattı noter çıkışı alır almaz yola çıktık kayserililer için çok söz var ama şu hikaye benim çok hoşuma gidiyor
    Adamın birisi koyun sürüsünü kayserili bi esnafa satmış, sürüyü alan esnaf; "ödemeye gelince parayıda şu karşıdaki erciyes dağını görüyormusun demiş, onun üstündeki kar eriyince veririm" demiş. Adam bakmış azıcık kar var aylardanda temmuz iyi demiş fazla uzun sürmez, tamam kabul demiş. Ama bi süre sonra bakmışki karda erime yok, kış gelmiş kar yağmaya başlamış. Alacağını istemeye gitmiş, esnafda söz sözdür demiş kar erimeden ben parayı vermem. Adam çaresiz geri dönmüş. Üzerinden 1 yıl daha geçmiş kar hala aynı duruyo. Napacam napacam diye çaresizce düşünürken bir kayserili ona akıl vermiş. Aklı veren adam demişki; "Git o esnafa deki ben o seneki kar için söz vermiştim bu yeni yağan için değil" demiş. yoksa sen bu parayı hayatta alaman demiş. Adamın aklına yatmış gitmiş esnafa demişki durum böyle böyle ben o seneki yağan kar için demiştim demiş. Esnafta adama şöyle bi bakmış; "Bunu sana mutlaka bi kayserili söylemiştir yoksa bu senin aklına gelmeye gelmezdi" demiş parayı ödemiş.

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdiğin bilgi iyi oldu kardeşim.Kayseri'de kimin ne mal olduğunu en azından öğrenmiş olduk eş dost bu aracı sorduğunda bir daha düşünmesini ve başka araçlara yönelmesini öneririm. Eğer kayseri'deyseniz buyrun çayımı için
    SKODA SIMPLY CLEVER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kayseri sanayiden araç alacak arkadaşlar araç sahibi nedir ne değildir diye bana sorarsa bir kaç gün içinde az çok bilgi verebilirim.Kazıklarını yiye yiye kimin ne olduğunu az çok anladık.

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Osmrdn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayseri sanayiden araç alacak arkadaşlar araç sahibi nedir ne değildir diye bana sorarsa bir kaç gün içinde az çok bilgi verebilirim.Kazıklarını yiye yiye kimin ne olduğunu az çok anladık.
    Katılıyorum bu söylediğine abi inan burada araba yaptırmak içimden gelmiyor. Çekiciye atıp ankaraya gitsem orda yaptırsam daha iyi
    SKODA SIMPLY CLEVER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac onceden iyiydi malzemesi olanda bir araba bildiğim kadarıyla sol kapı değişikdi yalnıs hatırlıyor olabilirim kayseriden muratın eskı aracıydı bayagıdır piyasada yokdu ayrıntıları fotolasan iyi olurdu geçmiş olsun
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

ahmet_xy
    Misafir
    söz konusu aracın satılık konusu bu mu?

http://www.techturkey.com/forum/otom...-rs-172-a.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUZO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde geçen hafta antalyadan gittik kayseriye araç almaya laguna 2 bilirsiniz konuşan yol bilgisayarı var türkçe onu kapatmışlar arızasını söylemesin diye ustama alıyoruz tabi reno ustası farketti kapattıklarını oda açtı akü şarj problemi var diye söyledi halla halla diolar şimdi yaptı ama farkettik arıza için aküyü ve altarnötörü değiştirmişler ama giderememişler sıkıntıyı bize hiç bişey yok diolar dahada sıkıntıları var ama demediler tabi bizim için ufak tefek şeylerdi hiç seslenmedik araç aklımıza yattı noter çıkışı alır almaz yola çıktık kayserililer için çok söz var ama şu hikaye benim çok hoşuma gidiyor
    Adamın birisi koyun sürüsünü kayserili bi esnafa satmış, sürüyü alan esnaf; "ödemeye gelince parayıda şu karşıdaki erciyes dağını görüyormusun demiş, onun üstündeki kar eriyince veririm" demiş. Adam bakmış azıcık kar var aylardanda temmuz iyi demiş fazla uzun sürmez, tamam kabul demiş. Ama bi süre sonra bakmışki karda erime yok, kış gelmiş kar yağmaya başlamış. Alacağını istemeye gitmiş, esnafda söz sözdür demiş kar erimeden ben parayı vermem. Adam çaresiz geri dönmüş. Üzerinden 1 yıl daha geçmiş kar hala aynı duruyo. Napacam napacam diye çaresizce düşünürken bir kayserili ona akıl vermiş. Aklı veren adam demişki; "Git o esnafa deki ben o seneki kar için söz vermiştim bu yeni yağan için değil" demiş. yoksa sen bu parayı hayatta alaman demiş. Adamın aklına yatmış gitmiş esnafa demişki durum böyle böyle ben o seneki yağan kar için demiştim demiş. Esnafta adama şöyle bi bakmış; "Bunu sana mutlaka bi kayserili söylemiştir yoksa bu senin aklına gelmeye gelmezdi" demiş parayı ödemiş.
    Araba bakmaya gittik arkadaşlarla arabayı kullandım eski model araba zaten çok incelemeye gerek duymam gibi geliyordu. Konuştuk adamla adam anlatıyor şöyle böyle yok işte ihtiyacı olan kullansın hayır yapıyorum burada aslında işte araba tertemiz adam beni ikna etti ama arkadaşlar burada büyümüşler biliyolar dediler ki itimat etme güven olmaz bi sanayiye gidelim baktıralım neyse tamam dedik adama söyledim iyi dedi benim işim var evirdi çevirdi en son ikna oldu aldık götürdük arabayı usta baktı almayın dedi götrüdük geri böyle böyle adam kalıbımı basarım diye bu arabada bir şey çıkarsa şerefsizim diyor içimize sinmedi dedik almadık 1 hafta sonra gördüm başka biri almış arabayı yine öğrenci biri sonra haberi geldi araba sanayide motor yapılıyormuş.
    Bu arada forumda ki kayserili abilerim kardeşlerim k.bakmasınalr herkesi aynı kefeye koymuyorum %90 evet abartı oldu biraz k.bakmayın tekrardan.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler