Madem konu hortlamış ben de sevdiğim bazı kanalları paylaşayım.
1 - tektabanca: Motosikletler ve Amerika'da yaşam ile alakalı videolar paylaşan, Intro ve müzikleri ile bağımlılık yapan bir kanal. Favorilerim: Meşhur "Belalı Mulholland (Snake) Yılan Virajı" ve Best of Coachella 2016
2 - Altın Elbiseli Adam: Motosikletler hakkında izlemesi keyifli, bilgilendirici videolar yayınlayan bir abimiz. Favorilerim: Honda CBR1000RR 2012-2013 ve Ducati 1299 Panigale S Motosiklet İncelemesi
3 - BBQ Pit Boys: Timsahtan tut Bufaloya kadar her türlü hayvanı barbekü yapıp yiyen billurlu abilerin kanalı. Her videoları ayrı güzel ama benim favorim Alligator recipe by the BBQ Pit Boys adlı video.
4 - Car Cleaning Guru: Birbirinden güzel otomobilleri garajının önünde yıkayıp detay yapan birine ait kanal. Godzilla Gets a Bath adlı videosuyla beni derin düşüncelere sokmuştur.
5 - ilhan yilmam: Uzay ve esrarengiz konular hakkında araştırmalar yapıp videolar paylaşan samimi bir abimiz. Dyatlov Geçidi Vakası Ve Yaşananlar Olaylar adlı videosu favorim.
6 - RNickeyMouse: Efsane Snake virajına konuşlanıp video çekimi yapan, kaza videoları ile efsaneleşmiş bir abimiz.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, vakit buldukça devamını getireceğim :)