Artık bizim mekanımız burası acarkent sonaxtan ayrılma çok iyi personel ve güzel ambiansıyla Retrogaraj hizmetinizde arkadaşlar. Emir benim cok sevdigim bir arkadasim Maslak sanayide böyle bir yere ihtiyaç vardi tekrar hayirli uğurlu olsun .
Artık bizim mekanımız burası acarkent sonaxtan ayrılma çok iyi personel ve güzel ambiansıyla Retrogaraj hizmetinizde arkadaşlar. Emir benim cok sevdigim bir arkadasim Maslak sanayide böyle bir yere ihtiyaç vardi tekrar hayirli uğurlu olsun .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Araçlara baktım da, manuel modena, mirafori... Çok güzel bir yere benziyor![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Emir,tekrar ve tekrar Hayırlı olsun.
Bol guzel kazanclar.
Ayrıca 4 gozle B12 yı beklıyoruz vıtrınde...
Lancia Delta / 993 / Miafiori vs.![]()
Geçen gün maslak sanayide dolaşırken gördüm gerçekten çok güzel arabalar duruyordu içeride, hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum inşallah.
Cumartesi günü gezerken gördüm, özellikle Porsche'a bittim, benim için efsane kasadır bu .. Hayırlı olsun ..
Insta : Nardohawkeye
Insta : Autolyewax
Tam benlik bir mekan olmuş..1-2 gün içinde ziyaret edicem..hayırlı olur inşallah açan arkadaşlara
Beyler herkese selamlar. Yeni mekanı açarken hem otomobile olan aşkımı ve sevgimi bir nebze olsun profosyonellige dökmek hemde yine biz otomobil severlerin buluşma adresi olacak keyifle oturabilecegimiz ve zaman gecirebilecegimiz elimden geldigince kaliteli ve güzel bir ortam yaratmaya çalıştım. Genelde hepimizin uğrak yeri olan hemen hemen hergün gittigimiz Maslak Oto Sanayide hem oto satış ve hemen yanında sadece oto yıkama olarak hizmet vericek yanyana iki dükkanla uzun zamandır istedigim bir hayali gerceklestirdim.
Araç satışı genelde farklı olmak adına ağirlıklı olarak kendi buldugum ve sattığım az bulunan kupon araçlar haricinde tüm spor otomobiller , arazi araclari vs. satışları olacaktır.
Oto yıkama kısmında ise Acarkentten Sonax tan gecen sene transfer ettigim iki arkadasımız size hizmet vericekler. Kişiye özel dolapların mevcut oldugu mekanımızda hertürlü sampuanınızı, lastik parlatıcınızı, jant temizligicinizi anahtarı sizde kalmak şartıyla mekanımızda tutabilirsiniz. Hizmetlerimiz sadece iç, dış yıkama , motor yıkama detaylı iç ve deri temizliği şeklinde olacaktır. Bugra kardesim burdanda sana tekrar tesekkur ederim.
Retro Garaj
Ataturk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 34. Sok. No:1403
![]()
Çok saol bilgiler için kardeşim,emiri reelde tanımıyorum ancak başka bir forumdan ve bugun ss motorda bır scu gördüm ve biraz konusu gecti,maşallah aracı tertemizdi,ve aynı zamanda yaptığı birbirinden başaralı restorasyonlarada aşinayım,titiz hassas ve kaliteli bir işçilik çıkaracaklarından şüphem kalmadı..ilk işim uğramak olucak,sanırım dış detailing yok yada ben yanlıs okudum..kendi araçlarına baktığı gibi müşteri araçlarınada bakıcaksa floryadan kalkıp maslaga araba yıkatmaya gıderım)
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.biz bi denemek için yıkattık gayet başarılılar ve ilgililer kesinlikle tavsiye ederim
INFINITE PERFORMANCE
Hayal gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)