Otomobil forumuna üye oldum oley hemen narkotik hakkında bir konu açayım.
yarında narkotik forumuna gider otomobil hakkında konu açarım oley be.
Anlayana...
Printable View
Otomobil forumuna üye oldum oley hemen narkotik hakkında bir konu açayım.
yarında narkotik forumuna gider otomobil hakkında konu açarım oley be.
Anlayana...
bence de bu konuyu boşuna açmışsın. bu forumdaki hiçbir arkadaşımızın uyuşturucu maddelerle işi olmaz. bu konular bizi aşar, Türk Emniyeti gerekli mücadeleyi zaten veriyor.
overblack arkadaşımızın da dediği gibi; bizim için tek uyuşturucu, keyif veren şey otomobillerdir, modifiyedir, egzoz sesidir, dragdır, rollingtir vs.. :)
Evet Caesar anlamış, o zmn konu açıklığa ulaşmış demektir :)
Ya hocam yanlış anlamayın yaşınız benden buyuk biraz daha olgun karşılanamnız gerekmez miydi ?Bu foruma neden bu konuyu açtım sizlerin çok yönlü birikimli insanlar oldugunuza inandıgım için .Hiçbirinize edepsizlik etmedim dalga geçtiniz birşey demedim uyuşturucu taciri vs dediniz yine birşey söylemedim.Bir idam etmediğiniz kaldı onuda edinde kurtulun benden .Ben sadece aylardır blog yazıyordum bu konuyla ilgili kimse yazmıyor çünkü turkiyede bu olaylarla ilgili.Yazmayıda bırakmıştım belki içinizden meraklı dostlar varsa onlarla bilgimi paylaşmak istedim.Yani otomobil forumu diye beni linç ettiniz oysaki burada ne konular gördüm ben.Ama problem değil yinede sagolun bugun konuyu derinlemesine konusmak isterdim sizlerle ama problem değil arkadaşlar .Silebilirsiniz konuy kusuruma bakmayın.