İlaç kullaniyor musun
Printable View
Hocam bi göz doktorunada görün, genc yasta bende de vardi en son gözlük kullandim gecti gitti
Gözlerimde sürekli yorgunluk var. Bugün aklımdan geçirdim, mutlaka gidicem. Teşekkürler.
teşekkürler .
buraya yazan herkese teşekkürler. tüm hastalıklarınıza acil şifa dilerim. geçmiş olsun.
baş dönmesi olayı gözden de yapabilir dostum,mutlaka göz tansiyonunu ölçtürmelisin
babamda da var aynı zıkkım,ara ara gelip gidiyor,kulak damlasıyla geçiştiriyoruz artık..
Kbb uzmanı teşhisi pozisyonel vertigo koymuştu ama tekrar gidicem bütün uyarıları dikkate alarak. teşekkürler.
Sana cok ıyı hatta odullu bır profesor tavsıye edebılırım.
Varp-betaserc gıbı ılacları mınımum 2 ay kullanmalısın.
Ayrıca alternatıf tedavı olarak hucre yenıleyıcı 2 vıtamın var,Solgar ıyı bu konuda.
Ve hıperbarık tedavıye gıt 12 seans,cakı gıbı olursun.
Aynısı annemin basına geldı kulak kristallerinin oynamasından olusuyormus dr. ılk ıs manevra yaptrıyo nasıl oldugunu bılmıorm ama arkadasın dedıgı gıbı boyun bas hareketlerı ole anlatmıstı ve manevradan sonra boyunluk takmıslardı bıde ılac vermıslerdı daha sonra tekrarlamadı hamdolsun.
Altınizade capitol un karşısı Bosphorus Kbb hastanesini tavsiye ederim,baş dönmesi devam edenler için
Annemde var aynısı, ilacı unutsa almasa fenalaşıyor, yorgunluk stress vs.. de gelmiyor hiç hemen fena oluyor. Bence ilacı bırakma hocam.
Bir kaç sene önce bende de başlamıştı. Tam bir zulüm, eğilemezsin hızlı çeviremezsin kafanı heleki çök kalk tansiyonla karışık bi başlar. Ardından askerde kilo veeince tansiyon düzene girdi alkoldende tamamen uzak durunca bayağı düzelme oldu. Şimdi yok gibi birşey. Ama işin stres kısmını bilmiyordum şu an mümkün mertebe uzak duruyorum stresten belki onında katkısı vardır geçmesinde. Çeken herkese geçmiş olsun baktığınız yerin dönmesi iğrenç bir his yaşayan bilir.
hocam konunun hepsini okumadım ama annemde var baş-boyunla ilgili hareketler var onlar da geçirmese de rahatlatır demişti doktor. özellikle hava değişimlerinde (bahar genelde) baş gösteriyor. Annem sürekli hap bulunduruyor, yanında başı dödüğü zaman içiyor ama kesinlikle nerde ne zaman olacağı belli olmayan bi hastalık, tedavisi de yok. Geçmiş olsun
1-2 ay evvel benzer durumlar bendede oldu sürekli başım dönüyor belirli aralıklarla vücudumda hafiften bir elektrik çarpar gibi titreme geliyodu. Kız arkadaşımın elini tutarken mesela istem dışı anlık elini sıkıyodum onunda ısrarıyla ege üniversitesine gittik tansiyon vs hep normaldi üsülden serum verdiler bir boka yaramadı BAŞ DÖNMESİNE BAĞLI VERTİGO teşhisi koydu doktor ve kulak burun boğaza git dedi ertesi gün hemen gittim uzun süre 1 ay kadar otrivine burun spreyi kullanmıştım sanırım o yüzden oldu normalde max 4-5 güm kullanılıyodu. Kbb doktoru önemli bişeyin yok dedi alerjikte olabilir bi süre ani hareket etme karanlık sessiz odada uyu stres yapma vsvs dedi 3-4 ilaç yazdı alerji için sadece burun spreyini kullandım diğerlerini kullanmadım 3 günde falan geçti kendi kendine ama geçene kadar süründürdü beni beynimde tümor falan var sandım neyse sizlerede geçmiş olsun fazla kafaya takmamaya çalışın üstüne gittikçe kendini naza çekiyor hastalıklarda
bende de var ayni hastalik bazen tutuyor hayati zindan ediyor soguk alginligi veya su kacmasindan oluyor genelde kulak iltihabindan kaynaklaniyor. egzersizleri var bana vermislerdi bi hafta surekli yaptim rahatlatti kagidi kaybettim bulsam aticaktim sana. bi de vasoserc diye bi ilac var bas donmesi icin onu vermisti doktor bana onu kullaninca rahatliyodum. allah dusmanima vermesi ele ayaga dusurur insani cok gecmis olsun.
Konuyu okudum, ne illet hastalıktır bu ya allah şifaversin ttüm hastalara.. Çok üzüldüm. Bence sakin ilacı bırakma