O tarz karakteri bi yazıyı yazmak çokta zor değil. Resimdeki gibi inci gibi yazan erkekler de var..
Kaldı ki oradaki vurgulanmak istenen noktu yazı karakteri değil, el :D
Printable View
Böyle hep çarık çürük mal satan galerici, esnaf ne kadar varsa alayı hep namazlı ağzıyla konuşur. Bu da öyle. 3 kelimesinden 4ü Allah. Hakkında hayırlısı.
zirvede tahtım yetiş bana tatlım
Ulan adama nasıl böyle tapıyorlar aklım fikrim el vermiyor
Adam ulusa sesleniş bile yapıyo
Sonuna kadar belki yanlar diye izledim,hem yanlayama hemde 2 yıl ceza al :D
Etrafına 10 tane it toplayan çakal, kendini kral zannedermiş ya.. Bununki de o hesap..
Konuyu her açıp baktığımda bir tomar küfür ediyorum..
Vay anasını sayın seyirciler neler oluyor hayatta..
Edit:
Kula Tapmaya ne meraklı millet olduk.. Herkes birilerine tapma derdinde.. Biri kefenini gider yalanır, diğeri bir itin peşinde dolanır..
Son videosunda onu takip eden gençlere " Benim yaptığım hoş bir şey değil, siz yapmayın" vs vs önerilerde bulunsaydı ulan bi nebze akıllandı herhalde derdim de hala zirvedeyim bizden iyisi mezarda ayakları yapıyor.
Pişmanım abi :(
karne alan kardeslerımı dıye ulusa seslenısmı olur lan ahaahaauhajaskjöaas
Ulusa sesleniş absürd kaçmış biraz :D:D
yine iş siyasete kayacak ama hangi partili oldugu öyle belli ki... Ulan bu adamların hepsimi böyle düzenbaz , hırsız , haysiyetsiz , tipler olur.Yüz ve vucut sekilleri bile aynı şerefsizm.İşte bu adamlar yüzünden biz trafikte gezemiyoruz.Bu adamlar yüzünden arabamız bağlanıyor.Bu adamlar yüzünden üzülüyoruz.Herbibokları faso.Dünyayı bıktırdınız lan.
10-15yaşındaki çocuklar için kral ;) işi bilen adam için hiç bişeyyy
Sosyal medya esrardan eroinden daha tehlikeli
bu nesile güveneceksek geleceğimizi .................
biraz bakındımda facebookuna yazık bu gençliğe,yeni nesile