Saçma salak dans ettikleri vidyoyu daha yeni gördüm. Görmez olaydım. Bunlara 48 ay askerlik yaptıracaksın bırak konuşmayı sıçarken bile düşünürler 10 kere acaba nereye yapsam diye.
Printable View
Saçma salak dans ettikleri vidyoyu daha yeni gördüm. Görmez olaydım. Bunlara 48 ay askerlik yaptıracaksın bırak konuşmayı sıçarken bile düşünürler 10 kere acaba nereye yapsam diye.
giyimleri hareketleri çok yapmacık hayattan soğutan cinsten
çorapsız team :D hepside tek fabrikadan çıkmış gibi :D
Yaklaşık 1 bucuk sene önce burda bi arkadaşımdan 350z almışlardı. Allah var muhabbet etmiştik öyle oturup biraz. Kötü adam değil aslında savunmak içinde söylemiyorum yanlıs anlaşılmasın. Allah var ego tavan.
Yolda giderken arabanın önüne atlayan genç cocukmu ararsın ağlayanımı ararsın ünal abi ünal abi diye.Çok şaşırmıştım.Ve garip gelmişti.
Youtube videolarınada bişey diyemiyorum kendi çapında eğleniyorlar ne diyelim. :)
Bide şöyle bir olay yaşamıştık otururken cocugun birisi tatlı getirdi burda olduğunu öğrenmiş. ( oturduğumuz yerde şehrin dışında en yakın market yaklaşık 20 km uzaklıkta ) Çocuğa dediki tatlı tamamda hani dondurması? Cocuk emrin olur abi dedi gitti. Dedimki annesi git ekmek al dese 10 adımlık markete gitmez adam dondurma istedi diye g.tü ayaklarına vura vura gitti. velhasıl kelam İnsanlar cok enteresan :D
Konusunu görünce merak edip instagramda gördüm bende. Son olayımızdan derken neyi kastediyor :) hiç takip etmediğim için bilmiyorum da merak ettim. Ama sevindim bu duruma hakettiğini yaşamalı :)
SELAMUN ALEYKÜM
YAKLAŞIK 15 SENEDİR İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ MODİFİYE CAMİASININ İÇİNDEYİM VE ÖNDE GELENLERDENİM BU ZAMAN ZARFI İÇİNDE ÇOK ÇALIŞTIM ÇOK EMEK VERDİM BU İŞ ÜLKEMİZDE ÇOK İYİ YERLERE GELSİN DİE YÜZLERCE FUARA KATILDIM SİZLERLE BİRLİKTE OLDUM SİZLERE HER ZAMAN ABİ KARDEŞ VE AİLE GÖZÜYLE BAKTIM BİR KEZ OLSUN KÖTÜ BİR ÖRNEK OLMADIM İŞİM GEREĞİ VE SOSYAL MEDYA KULLANICISI OLARAK BAZEN UFAK TEFEK ÇILGINLIKLAR YAPTIM AMA ASLA VATANIMIN MİLLETİMİN İNSANINA MALINA ZARAR VERECEK BİRŞEYDE BULUNMADIM HERZAMAN SİZLERE ÜLKEMİ VE MİLLETİMİN KURBANI OLACAK KADAR SEVDALISI OLDUĞUMU BELİRTTİM BU MODİFİYE SAYENSİNDE BİNLERCE İYİ YÜREKLİ ABİLERİM KARDEŞLERİM AİLEM OLDU...
VE SON OLAYIMIZDAN BİR SENE BİR HAPİS CEZASI ALDIM İNANIN BUNA HİÇ ÜZÜLMÜYORUM BEN SİZLERDEN AYRI KALACAĞIMA ÜZÜLÜYORUM ELHAMDÜLLAH YÜZ KIZARTICI BİR OLAYIM OLMADI VE VATANIMA MİLLETİME SİZLERE İHANET EDECEK BİRŞEY YAPMADIM MODİFİYEYİ SEVDİM ARABALARI SEVDİM VE SONUCU BÖYLE OLDU 1 SENE GELİR GEÇER MEVLAM BİRLİGİMİZİ BERABERLİGİMİZİ BOZMASIN AZ BİR ZAMAN SONRA TESLİM OLACAĞIM BİLMEDEN BİRİNİZİN KALBİNİ GÖNLÜNÜ KIRDIYSAM HAKKINIZI HELAL EDİN KALIN SAĞLICAKLA
Ulan bu forumda ne otomobiller gördük millet yıllarını verdi sıfırdan topladı , ne setuplar yapıldı avrupada bile örnek gösterilen , kaç yüzbinler ikiyüzbinler harcayanlar oldu yine de böyle bir yazı yazmadılar , herif iki coilover bir jant takıyor kaplama yapıyor neymiş türkiyede modifiye camiasının önde geleniymiş :)
Sayın Erdoğan'da cezaevine girip çıktıktan sonra başbakan olmuştu hatırlatmak istedim. Ben böyle bir suç ile hapis olsam babam içerde beni şişletir. Şimdi bu ü.t çıksın triplere girer bedel ödedik hakkını verdik falan :D
4 yil altinin yatari yok bu dalyaragi nasil iceri aliyorlar ?
Askere gitmesin bu
Hahahahhaha
şunun gibi birşey çıkmasın işin altından
Cerkes Cengiz’in cezaevi konvoyu kurgu cıktı! - istanbulgercegi.com
Edit
Bu barzolari takip etmiyorum tabiki hergun instagramda denk geliyor arada neymis diye bakiyorum ;)
Adam çizgisini hiç bozmadı, eskiden kötüyse şimdi iyi veya eskiden iyiydi şimdi kötü olmadı.
Yarı yarıya seven ve sevmeyen bi kitlesi var. Bence ondan daha tehlikeli dansöz gibi adamlar var.
3-5 yıl önce boklayanlar taşak geçenler şimdi adamın kankası oldu, prof arac video cekenlerden bile dalga geçme amaçlı farzetkiii deyip deli gibi gülerken, şimdi adamın kendisi için özel video cekip kanka der oldular :)
Bence bu tarz insanlara daha fazla dikkat etmek lazım. :)
Ototeypcilikten fenomenliğe.. :)
engin füze attın kardeşim ameliyatlı yerlerine gelecek :D:D:D
gerçektende, forumun eskileri hatırlar. onun arabasının basıklığı ne ya biz basarsak asfalt kazını diyen adamlar mı dersin Merter Mc'e gelsinde dövelim yazanlar mı, bu adamı varoş görüp kendini elit sayanlar mı :D
şimdi sağı solu onlarla dolu :D
cezaevi olayı sonrası konuyu tatlıya bağlar. güzel iş yapıyor beğensekte beğenmesekte bi gerçek var adam kendisine kitle yarattı.