Isıtması abs si kliması 1.4 motoru şekli şemali gayet başarılı. Fiyat çok iyi. Eğer fazla dandik değilse 2. El Piyasasını bile sarsabilir diye düşünmeden edemedim.
Printable View
Isıtması abs si kliması 1.4 motoru şekli şemali gayet başarılı. Fiyat çok iyi. Eğer fazla dandik değilse 2. El Piyasasını bile sarsabilir diye düşünmeden edemedim.
Bu araba peynir ekmek gibi satilir.
resimdeki en full modelidir. normal halojen far+sis farsız+ekransız+saç jantlı+tamponlar boyasız+manuel+ısıtmasız gibi boş paketi bile 24-25 bin liraya olsa bile yine iyi giriş yapar bu araç piyasaya. hele bi de fabrika çıkış lpg olursa bu paralara çok çok iyi olur.
Gelsin gelsin rekabet ortamında aynı segment arabaların fiyatlarıda düşer belki :D
Ülkemizin yeni kanunlarına göre esp zorunlu yani bize gelcek versiyonda sadece abs deği espde olcak
Şahsen bende 27 civarına gider alırım
30 da olsa gider alınır, bomboş arabalara adamlar 40 binin altında para istemiyorlar. Zaten klasik, 98 model ***** marka ve model konusunu hiç açmayayim ki bütün markalara yayılmış durumda bu zaten :D
Lada diyince aklima samaralardaki isitma sistemi aklima geliyor. Harikaydi..
bakalim bunlarda nasil olacak
500binde madende kullanılan vegayı görünce saygım büyük ladaya
lada iyidir dayanıklıdır.. akarı kokarı bile yol üstü yapılıp yola devam edilir.. tam rus tarzı.
ıvırına zıvırına bakmam direk alırım..20 liralara temiz araç bulmak için kırk takla atıyorum 2 haftadır.. yeter artık şu piyasaya biri dur desin..
şu fiyat ortalamasında bikaç model gelsede 2.nci elin sapma sapan orantısızlığı ortadan azda olsa kalksa
30-35 bine, birazda özellikli bir araç ve dizel olursa satar. Tipi gayet hoş.
30 falan olur tahmini bayada satılır tasarım hoş
30 milyara çıksın symbol falan kalitesine yakın olursa yok satar söliyim 'fiyatına göre' bu tip araba yok bayagı güzel olmuş
Ladanın bu araçtan sonra geliştirmesi gereken bir logosu kaldı ne öyle gügüm gibi
bir çok "ben markayım" diyen markadan sağlam tasarımı var bence. fiyatı da cazip tutulursa bu araba da tutulur.
22bine era piyasaya girdiğinde, rekabetle bir sürü araç fiyat düşmüştü. Ama insanımız 22bine era alma fırsatını teneke diye küçümsedi. Bizlere bu piyasa müstehak. Adam geliri düşük insanlar sıfır araç alabilsin diye düşük fiyatla piyasay girer, bizim insanımız arabaya *** atacak yer arar. Emin olun 30 bine sıfır jetta satılsa da b*k atacak birşey bulur halkımız.
Direksiyon ısıtmalı mercedes, bmw, audi neredeyse yokken fiyatı hadi 40 bin lira olsun, koltuk ısıtma + direksiyon ısıtmayla gelecekse bedava :D