Bizde 25 olur işte
Printable View
valla çok güzel olmuş sitelerini inceledimde araçlar çok alıntılar taşısada lada sorunsuz araba uretiyor fiyatlarda uygun olursa piyasayı bayağı hareketlendirir en azından belki diğer markalar indirime gitmek zorunda kalabilir diye düşünüyorum
bu arada direksiyonu birebir hyundai değilmi banamı oyle geldi :D
http://atthelights.com/store/uploads...or-cockpit.jpg
bildiğim kadarıyla ç. motor artık ladayla ilğilenmiyor.Fiyat çok cazip ama türkiyeye gelenlerinde paket seçeneği çok dar olur gibime geliyor.Eski lada bayisi olarak gelirse affetmeyiz :D 25 bin liraya sıfır bir araç.
20-30 bin arasına güzel seçenek olur. piyasa kan emicilerden temizlensin biraz, 1-2 firma daha olsa.
Dacia böyle başlamadı mı? Tata çok ilerlememiş olsa da öyle başladı.
Bizim ülkemizde var olan marka distribütörleri hep aynı kafada sanırım, ben bilirim, benim çöplüğüm, ben ne dersem o olur. biraz tüketici endeks şart.
Bizim otomobil üretmek için tek şansımız iflas eden Saab oldu onuda kaçırdık.
dacia renault dur karıştırmamalı.. lada bağımsız bir markadır hiç bir firmanın alt markası değildir.. ordan bir farkı var..
tata örneğide pek benzer değil neticede lada türkiyede bile 20-25 yıllık geçmişi olan bir firma ve düşünülenin aksine kafalarda çok pozitif olumlu kalmış bir markadır..
lada yolda bırakmaz kaloriferi hamam gibidir nivalar dağ keçisidir youtube da testleri var mercedes g audi q7 lerle .. onlarla aynı parkurda testlere giriyor hepsi bir yerde batağa saplanıyor kalıyor yolda niva keçi gibi gidiyor üstüne yolda kalan araçlarıda çekiyor..
Bu araç TR de 20-25 cok zor olur bence. Olursa boşunda boşunu yaparlar diğer özellikleride opsiyonlu çakarlar. En az 35 olur... Ama helal olsun adamlara güzel kasa yapmışlar.
yalnız o s kasanın içi :) o zaman şöylede diyebiliriz
http://reviewcars2014.com/wp-content...s-interior.jpg
o yamasonic navigasyon cihazımı pardon orjinalmiş aynısı bizim şirket paliolarında varda karıştırdım :)
http://www.gtspirit.com/wp-content/u...or-640x480.jpg
dacia da tata da eski markalar lada gibi onlarında türkiye ve dünyada duraklama zamanları oldu benim örnekleyişim bu açıdan.
kaloriferlerini kullanacak kadar uzun yada bu araba söyle, böyle diyecek kadar hiç birisinin içinde kalmadım. bana kalırsa eski ladalar keyifsiz araçlar.
sağlam dayanıklı olmalarına bir şey diyemem. şase,karoseri kısımlarında çürüme olmayan yaşlı çok lada gördüm.
genelde araçların kafa kısmı daha güzel görünür gözüme ama bunun arkası daha oturaklı ve üst sınıf gibi duruyor. belirtilen fiyatlara 2.el aramak yerine bir çok ailenin sıfır araç tercihi olabilir.
biliyorum örneklemeni ama genede yanlış bence.. dacia eski renault 12 leri üreten bir firmaydı düne kadar.. son zamanlarda renaultnun yeni vizyonunda şekil değiştirdi..
tata ya gelince çok sorunlu sıkıntılı pick up larını bilirim geçmişden.. ladayı ondan sıyırmak lazım dedim.. lada kafalarda hep pozitif kalmış bir markadır kolay kolay akarı kokarı olmaz yolda bırakmaz.. eski ladacılarında çoğu memnundur.. frenleri iyi tutmaz rahatsızdır donanımı yoktur ama sağlamdır bir o kadarda yolda bırakmaz akarı kokarı pek olmaz .. birde niva'sı offroad dünyasında efsanedir ve saygı gösterilir o camia'da nivalara çünkü gerçekten başarılı araçlar..
Yalnız Granta'da ESC var :)
Samara kalitesi varsa uretiminde ben ne kadar zengin ne kadar fakir de olsam bu araci gunluk kullanima alirim. Benzin yerine yanlislikla mazot koyunca calisan yuruyen araba mi olur ya... yolda kalmazsin.
Samara kadar sağlamsa çok satar. Yeterki tanıtımı güzel yapılsın.