truzmi uberden cıkan vıtolar bıtırdı,150 tl ye yenı havalimanına gıdıyorlar :D işi alan şirket 100$ alıyor araptan verıyor garibime 150 hadi git dıyor,borcu harcı var gıdıyor oda...
ben 6 senedır okul personel işi yapıyorum,öyle gıderlerı bahsettıgınız gıbı uçuk fıyatlar degıl,bakımı kaskosu trafik sigortası temizliği hgs ogs ayda 10 bın tl ne yaptınız ya :D
16+1 kaskosunu 1050 tl ye yaptırdım,trafık te 1595 tl,bakım her 10 bın km de 700 tl ,kendım temızlıyorum opette :D
d2 belgesı şehir dısına cıkmak ıcın gereklı olan belge öz malınız olmasına gerek yok kıralıyorlar senelık 2 bın tl
tursab belgesı deneımlerı cok yogun,işi aldıgınız fırma sıze bunu verıyor iş bıtene kadar kayıt edıyor sızı ,yeterkı tursabı olan fırmanın ıslerıne gıdın
okul ve personel ıcın L plaka zorunlulugu geldı,tahtıd oldu,su an beledıye plaka ıznı vermıyor sıfırdan gırmek ısteyenlere,sahıbınden fıyatlarıda 70*100 arası,onunda getırısı çalısma ıstegınıze gore degısır,40 km banka personelıne 200-250+ %9 kdv arası yazarlar pazarlık yetenegınıze baglı,100 km işe 350%9 kdv+ cıvarı alırsınız.ortalama 2010 model ve yukarısı 16+1 arac ve yukarı model kurtarmakta bu işi yapmak ıcın 27+1 olan araclarda 40 km işe 350%9 kdv alıyor
truzım 27 +1 ararclar d2 belgesı varsa anadolu turlarına gıdıyor yatılı,guzel para bırakır