L.caesers herkesin basuna bela galiba sikilmadan hergun atiuolar mesaj bigun icip icip kapima dayanicaklar..
Printable View
L.caesers herkesin basuna bela galiba sikilmadan hergun atiuolar mesaj bigun icip icip kapima dayanicaklar..
digitürk kullanıyorum artık gına geldi banada kaç kere aramayın dediysem bıkmadan usanmadan arıyorlar
numara engelleme her telefonda var fakat mesajlar engelleniyormu bilmiyorum.beni arayan tüm numaraları engelledim kafam rahat artık , birde bendekiler nasıl bir hikmetse sabahın köründe arıyorlardı 7-8 bu reklam yapanlar kaçta iş başı yapıyor yada reklam aramasını saat kaça ayarlıyor böyle ilginç
konuyu sürekli istenmeyen tüylerden nasıl kurtulurum diye okuyorum , :D
Apple'da engelleme seçenegi var onu kullanıyorum, turkcell'i belirli aralıklarla arayıp tehdit ediyorum gelirse kapatırım diye.. Kafam rahat.
Teşekkürler.
Dün konusu açıldı bir arkadaş hattını daha yeni almış otobüs bileti alırken otobüs firmasına vermiş sadece, 1 hafta geçmeden başlamış ordan burdan reklam mesajları aramaları. Bu gibi kurumlarmı satıyor bu numaraları acaba yoksa operatörlermi
Banttan arayanların suratına kapatıyorum tamam da, canlı-kanlı arayan oldu mu da "şu an trafikteyim, araç kullanıyorum, konuşamayacağım" deyince uzatmıyorlar, tavsiye ederim.
Ben direk kısa mesaj uyarılarını kapattım kafam rahat :D Mesaj olarak Whatsapp kullanıyorum sadece.
Digiturktu engelli numaralara ekliyorum 1saat sonra farklı numaradan arıyor.
Avea sadece anlaşmalı firmaları engeliyor mesesala dominos ama dominos kampanya diye engelleme yapamıyor.
Sms'leri engelleyemiyorum çıldırıcam, numara çıkmıyor direk firmanın adı çıktığı için tel engelme yapamıyor. Turkcelde gelen msj ı bir numaraya atıyordunuz bir daha gelirse turkcell sizin adınıza dava açıyor ama evea hiçbir işlem yapmıyor.
Ben bana gelen mesajları "bu arayanı engelle" seçeneğine basıyorum son mesajı oluyor :D
DH de şöyle bi konu buldum çok açıklayıcı görünüyor sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim...
http://forum.donanimhaber.com/m_69679389/tm.htm
dominos vatan cesar pizzacılar sucular dönerciler elmacılar armutçular belediyeler digitürk gold hummel vb vb bir sürü bıkkınlık verdiler.
spama atma olayını beceremdim gitti.
ben saldım ucunu hiç bir kısa mesaja bakmıyorum :)
Hayir bide su var o mesajlari okuyan kac kisi var? Hadi okudun okuyupta olumlu reaksiyon gosteren kac kisi var? Boyle firmalar biraksin artik bu isleri. Sirf mesaj atiyo diye pizza pizzadan siparis vermiyorum :)