Merhabalar konuyu nereye açıcağımı bilemedim buraya yazıyım en iyisi,
Çok yakınım bir firmadan taahhütlü cihaz alıyor GM Discovery 16gb ve cihaza işinden dolayı cepkask yaptırıyor 150 tl ne olur nolmaz diye.
Cihazın ekranı iş sırasında elinde olmıyan sebeblerden dolayı kılıf içerisinde kırılıyor ve benim tarafımdan tüm evraklar ve şartnamelere uyularak cepkask firmasına tamir ve veya değişim için gönderiliyor.
Buraya kadar hiçbir problem yok asıl sorun bundan sonra başlıyor,
Cepkask firması bana geri dönüş yapıyor ( Bu arada cihazın durumu vs. filan öğrenmek için cepkask'ı ne zaman arasam 4 TL dk. başına ücret ödüyorum 7 görüşme ve en az 1 dk ile 3 dk arası görüşme yaptım cepkaskla kargo ücreti vs vs zaten cihazı kendim yaptırsam daha iyiydi) cihazın imeisinin yalnıs olduğunu bu cihazın imei'sinin üzerinde cepkask garanti kapsamının olmadığını belirtiyorlar ve geri gönderilceğini söylüyorlar. Ben burda kıllanıyorum ve başka bir bayiden numara üstüne gözüken telefonun ne olduğuna baktırıyorum, birde ne göreyim LG marka bir telefon ve taahhüt ücretide her ay yüksek yansıyor.! Firmaya gidiyoruz telefonu aldığımız yere ilgileniyorlar böyle birşey olması mümkün değil naraları vs. vs. bi bakıyorlar sisteme başka telelfon gözüküyor, bu günde cep kasktan beni aradılar telefonunuz değişim cihazı olduğu için sistemde gözükmemiş geri gönderin bize tekrardan hemen işlemleri halledelim diyorlar. ( Bu güne kadar bir müşteri temsilcisiyle görüşmek için itin g.t'une sokan firma beni arıyor ? cok garip. )
Taahhütlü telefon satıyorlar LG adı altında başka telefon veriyorlar faturaya yüksek yansıyor, hemde ona cepkask yapıyorlar utanmadan, birde üstüne cepkask yaptıkları telefonda daha önceden değişim olup ellerine gelen bir telefon gm discovery .... Faturalarım görüşme kayıtlarım mailleşmeler filan hepsi duruyor.
Durum Vaziyet budur arkadaşlar.
Bu gün hiç zaman kaybetmeden ihtarname çektiriyorum yakınıma, ancak yakınım mahkemeyle filan uğraşmak istemiyor uzlaşma taraftarı ama bende madem böyle bir çakallık yapıyor bu hırbolar bende uzlaşmada ip6+ isteyeceğim ancak yasal olarak onların gözünü korkutmam gerekiyor ihtarnameden sonra biri avukat ağzıyla bu firmanın gözünü korkutsun firma büyük bi firmanın bayisi 3 büyüklerin değil tabiki firma ismi filan isteyen olursa pm'den gönderirim şu an ne olur ne biter diye burdan isim vermek istemiyorum.