User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dolandırıldık ...

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dolandırıldık ...

Merhabalar konuyu nereye açıcağımı bilemedim buraya yazıyım en iyisi,

Çok yakınım bir firmadan taahhütlü cihaz alıyor GM Discovery 16gb ve cihaza işinden dolayı cepkask yaptırıyor 150 tl ne olur nolmaz diye.

Cihazın ekranı iş sırasında elinde olmıyan sebeblerden dolayı kılıf içerisinde kırılıyor ve benim tarafımdan tüm evraklar ve şartnamelere uyularak cepkask firmasına tamir ve veya değişim için gönderiliyor.

Buraya kadar hiçbir problem yok asıl sorun bundan sonra başlıyor,
    Cepkask firması bana geri dönüş yapıyor ( Bu arada cihazın durumu vs. filan öğrenmek için cepkask'ı ne zaman arasam 4 TL dk. başına ücret ödüyorum 7 görüşme ve en az 1 dk ile 3 dk arası görüşme yaptım cepkaskla kargo ücreti vs vs zaten cihazı kendim yaptırsam daha iyiydi ) cihazın imeisinin yalnıs olduğunu bu cihazın imei'sinin üzerinde cepkask garanti kapsamının olmadığını belirtiyorlar ve geri gönderilceğini söylüyorlar. Ben burda kıllanıyorum ve başka bir bayiden numara üstüne gözüken telefonun ne olduğuna baktırıyorum, birde ne göreyim LG marka bir telefon ve taahhüt ücretide her ay yüksek yansıyor.! Firmaya gidiyoruz telefonu aldığımız yere ilgileniyorlar böyle birşey olması mümkün değil naraları vs. vs. bi bakıyorlar sisteme başka telelfon gözüküyor, bu günde cep kasktan beni aradılar telefonunuz değişim cihazı olduğu için sistemde gözükmemiş geri gönderin bize tekrardan hemen işlemleri halledelim diyorlar. ( Bu güne kadar bir müşteri temsilcisiyle görüşmek için itin g.t'une sokan firma beni arıyor ? cok garip. )

Taahhütlü telefon satıyorlar LG adı altında başka telefon veriyorlar faturaya yüksek yansıyor, hemde ona cepkask yapıyorlar utanmadan, birde üstüne cepkask yaptıkları telefonda daha önceden değişim olup ellerine gelen bir telefon gm discovery .... Faturalarım görüşme kayıtlarım mailleşmeler filan hepsi duruyor.

Durum Vaziyet budur arkadaşlar.

Bu gün hiç zaman kaybetmeden ihtarname çektiriyorum yakınıma, ancak yakınım mahkemeyle filan uğraşmak istemiyor uzlaşma taraftarı ama bende madem böyle bir çakallık yapıyor bu hırbolar bende uzlaşmada ip6+ isteyeceğim ancak yasal olarak onların gözünü korkutmam gerekiyor ihtarnameden sonra biri avukat ağzıyla bu firmanın gözünü korkutsun firma büyük bi firmanın bayisi 3 büyüklerin değil tabiki firma ismi filan isteyen olursa pm'den gönderirim şu an ne olur ne biter diye burdan isim vermek istemiyorum.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gidin aldıgız yere anlatın durumu onların aracılıgı ile gönderin cihazınızı
    gariban 106 gti....

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam herşeyi toplar tüketici haklarına başvurur dava açarım.. hiç ugraşmayın kat kat fazla parasını alırsınız sonra sizi aramaya başlarlar en iyi telefonu verelım size şikayetinizi geri çekin diye..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gidin aldıgız yere anlatın durumu onların aracılıgı ile gönderin cihazınızı
    Sorun cihazın yapılması değil sorun yakınıma taahhütle verilen cihaz Lg nin amiral gemisi bir telefon ve alınan aylık taahhüt ücreti yüksek bu 1. si burdan bi kazık atılıyor bide cepkask yapılıyor üstüne bide cepkask yapılan cihaz değişim cihazı geliyor(ayıplı mal) ve yakınıma satılıyor...
    '' Astrolog ''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bolkar1st Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam herşeyi toplar tüketici haklarına başvurur dava açarım.. hiç ugraşmayın kat kat fazla parasını alırsınız sonra sizi aramaya başlarlar en iyi telefonu verelım size şikayetinizi geri çekin diye..
    İhtarname bu gün çekilicek ancak mahkemeyle filan uğraşmak istemiyoruz ama iş yokuşa binerse hakkımızı o şekilde arayacağız. Şimdilik ben bu dolandırıcılık işlemini yaptıkları kişinin bilinçli bir kullanıcı olmasını ve kolay lokma olmadığını onlara kanıtlamak ve onlardan elde ettikleri bu haksız kazancı misli ile geri alma çabası içerisindeyim.
    '' Astrolog ''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada sinirle konuyu yalnış yere açmışım kusuruma bakmayın Adminler düzeltebilirse çok sevinirim.
    '' Astrolog ''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sikayetvar.com uda boş geçmeyin derim. Hukuki saldırın

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayet var.coma mutlaka yazın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son durum bilgilendirme, dolandıran bayi aramış getirin telefonunuzla biz ilgilenicez demişler hala telefonu yaptıralım bitsin gitsin derdindeler
    '' Astrolog ''

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan sen fazlasıyla haklısın elindekı delıllerle ben olsa sözle taaruza geçerim bu işin peşini bırakmicagini bilsinler ve biraz ugraş mahkemeye yansırsa olay fazlasıyla alırsın hakkını.. ve arkadaşların dedigi siteye başvur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler