Merhaba arkadaşlar. Başımdan geçen olayı anlatıp sizlerden yardım istiyorum. Olayı en başından anlatıp itiraz hakkımın olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Arkadaşlarımla her zaman toplandığımız hiç bir siteye ait olmayan geniş bir yolda araçlarımızı çekip sohbet ederken karşı sitede oturduğunu öğrendiğimiz bir bayan bizi polise şikayet edeceğini söyledi ve arbede çıktı. Kocası yaklaşık 1.50 metre uzunlukta yontulmamış odun ile üzerimize koşunca kardeşim sopayı savıp adama bir yumruk attı. Adam bu yüzden darp raporu aldı ve davacı oldu. Buraya kadar tamamız. Ancak yaklaşık 6 7 arkadaş karakola götürüldüğümüzde yüksek sesli müzik dinlemeden ötürü adam başı 91 tl ceza yedik. Orada sadece geçerken uğrama şeklinde bulunmama rağmen bende cezayı yedim. Benim yediremediğim konu ise bu. Orada hiç bir kanıt olmaksızın, hiç bir müzik açık değilken bu cezayı neden ve neye göre kesebiliyorlar. Bu kadınla gerçekten uğraşmak istiyorum ancak bu cezaya itiraz şansım var mı ? Varsa kazanma oranımız nedir ? Avukat ve bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Konuyu her saniye takipteyim.
Teşekkürler