User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Ferrari 488 GTB - V8 Twin Turbo 670 Hp

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Biri kriz mi dedi ?

Tofaş, İtalyan lüks spor Otomobil üreticisi Ferrari’nin ilk kez 85. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkardığı 488 GTB modelinin Türkiye kotasının ilk etapta 5 adet olacağını duyurdu. 488 GTB modeli, 523 bin 475 euro’dan başlayan fiyatla satışa sunularak, Tofaş çatısı altındaki Fer Mas tarafından yaz aylarından itibaren sahiplerine teslim edilecek. Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel, şunları kaydetti: “Ferrari’nin yarışçı ruhunu her yönüyle yansıtan 488 GTB, lansmanının yapıldığı günden bu yana dünya genelinde talep görmeye devam ediyor. 488 GTB’ye müşterilerimiz de büyük ilgi gösterdi. Fer Mas olarak 2015 için ilk etapta 5 adet araç kotamız var ve bunların tamamı için ön satış anlaşması yapmış durumdayız. İlave kota için görüşmelerimiz de sürüyor. Araçların teslimatına yaz aylarından itibaren başlanacak. Biz de yıl sonuna kadar müşterilerimize teslimatları yapacağız.”

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kriz pramitin tepesini etkilemz ki?
    5 degil kota en az 12-13 olmali ki sirada bekleyen daha fazla.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan Bey Ferhat Albayraktan sonra araba satabilmiş mi acaba?

yatsın kalksın dua etsin 488e
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni teknolojiler güzel, hızlı, kontrollü vs. hepsine okey'im.
    Ama benim içinde geçerli olan bir gerçek var; o da şu ben de bu sistemlerden hoşlanmıyorum.
    Sıfır Ibiza Cupra alıp 10.000km'de iken satmış olmamın en büyük sebebi de bu. Trafikte herşey güzel evet, bir elimle burnumu karıştırıp bir elimle kahve tutup sol bacağımı da camdan çıkarabiliyordum.
    İstediğim kadar direksiyonu kırabiliyordum, çünkü esp asla tam olarak devreden çıkmıyordu.
    10.000km bindim bir kere kesiciye giremedim onu da geçtim yanlış vitese sokabilecek olmanın tedirginliğini dahi yaşayamadım.
    Bazılarının bu durumlar hoşuna gidebilir ama benim gitmiyor. Gittim sırf bu yüzden Rs'i aldım.
    Gönül daha mekaniğini isterdi ama o kadar da yaşlı birşey almak istemedim.

Anlatmak istediğim Güneş'e katılıyorum, bizim gibi istekleri olan kullanıcılarda mevcut.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Markami satiyor kisi mi?
    Ferhat gitti diye Sinan yada Ahmet'den alinmaz mi? Yada marka mi degistirilir.
    Birileri hanci birileri yolcu.... Bayrak degisimi bu.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanliz Alper eglenceli olani ve surucusune birseyler basardiginin hissini veren spor aracta desteksiz olan arac, bu da bir gercek. Zirt asistan, zort anti bilmemne, firt control, pirt reduction, tirt recovery system filan derken arac kendi kendine gitmeye basliyor, bilgisayar oyunu oynar gibi ruhsuz bir hal almaya basliyor olay. Tamam daha hizli gidiyor tabiki bu teknolojiler sayesinde ama benim icin konu altindaki canavari zapt edip yola getirmek, bana da zevk veren bu mesela.

En iyi ornek civic type r la megane rs'tir bu konuya verebilecegim. Standart halde megane pisti daha hizli doner ama yasattigi adrenalin type r yaninda cok zayif kalir. Ille en hizli donmek degil ki mesele, yapilan sureler kimin daha iyi surucu oldugunu da gostermiyor zaten unutmayalim, bizim track day'lerimizde herhangi bir regulasyon yok, kimde ne arac varsa onunla cikiyor, yaris filan degil yani bizim su an yaptigimiz, sadece pist kulturune isinma turlari.

Dikkat ettim, sure konusunda gizli bir savas var arabaci ortaminda surekli. Mutemadiyen suren bos konusmalar da cabasi. Pistin p'sini gormemis adamlarin baskalarinin basarilarindan nemalanma calismalari. Bunlari yapmamak lazim. Surda daha isinma turlari atarken ana amaci sidik yaristirmaya dondurmemek lazim. Neyse konu bu degildi.

Kisaca F488 ile TT karsilastirmasini anliyorum, aradaki baglantiyi kurmak istemeyen arkadaslara da yapacak birsey oldugunu sanmiyorum, olmayinca olmuyordur, zorlamamak lazim

Ha bu arada Ferrari ya da baska bir markanin duz ve otomatik secenegi sunmamasinin sebepleri beni zerre kadar ilgilendirmiyor cunku ben kullaniciyim. Anlatmissin neden sunamadiklarini ama dedim ya biz denklemin diger tarafindayiz, bu tamamen ureticinin problemi. Ha tabi istedigimizi sunamayinca bizim icinde problem oluyor dolayli olarak ama ureticinin tuketiciye ihtiyaci vardir, tuketici hicbirsey uretmese de sabit bir degerdir (para bizde yani )

ZART SIRT ZORT İptal oluncada böyle oluyor napıcaz.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri kriz mi dedi ?

Tofaş, İtalyan lüks spor Otomobil üreticisi Ferrari’nin ilk kez 85. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkardığı 488 GTB modelinin Türkiye kotasının ilk etapta 5 adet olacağını duyurdu. 488 GTB modeli, 523 bin 475 euro’dan başlayan fiyatla satışa sunularak, Tofaş çatısı altındaki Fer Mas tarafından yaz aylarından itibaren sahiplerine teslim edilecek. Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel, şunları kaydetti: “Ferrari’nin yarışçı ruhunu her yönüyle yansıtan 488 GTB, lansmanının yapıldığı günden bu yana dünya genelinde talep görmeye devam ediyor. 488 GTB’ye müşterilerimiz de büyük ilgi gösterdi. Fer Mas olarak 2015 için ilk etapta 5 adet araç kotamız var ve bunların tamamı için ön satış anlaşması yapmış durumdayız. İlave kota için görüşmelerimiz de sürüyor. Araçların teslimatına yaz aylarından itibaren başlanacak. Biz de yıl sonuna kadar müşterilerimize teslimatları yapacağız.”
    2015 yılının Ocak ve Şubat aylarında toplamda 31 adet BMWi modelinin satıldığı açıklandı. Sadece Şubat ayında ise 18 adet BMW i8 yeni sahibine kavuşurken .... ....... ............. ........

500 Tl İ8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferrarinin yeni modelinin çıkmadığı bu dönemde kişinin öneminin olmadığını söylemek bence haksızlık olur.

Maymun koysan oda araba satılacaksa satar satılmicaksa satmaz gibi bişi oldu. Fanatik değilseniz kesinlikle olay markada değil üst segmentte satan kişilerde bitiyor bence.

He marka nerde öne çıkıyor, dediğim gibi 488 gibi bir araba çıkarsa piyasaya marka yüzünden 10tane satılacaksa kişi etmeniyle 20tane satılır.

Yani bu durumda maymun bile 10tane satabilir. Ama maserati almaya gelen adama scuderia satabilirsen bu satıcılık olur.

Diğer taraftan Koç grubunda hiçbişi yapmasan etliye sütlüye dokunmasan herşeye eyvallah desen bile hancı olursun komşu.

Soyaktan selamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atladıgın cok onemlı nokta var;
    Focus-corolla-jetta-İ30 satmıyoruz,488 satıyoruz. Yanı alıcısı hazır,ne almak ıstedıgını bılen hatta aksesuarının dıkıs rengı bıle aklında hazır olan adama satıyorsun.
    Ha aracı konfigure ederken fazladan aksesuar satmak tamam,becerıdır.
    Fermas'ın ıcıne,Bmw nın tek kapı spor otomobılını almaya gıderken ugramıs adama satamazsın,butce meselesı.
    Ha yenı zengındır,yenı musterıdır o ayrı.Zaten o tıp adama satmakda satıs becerısı degıl.
    Ama maymun koysam bıle dıyerek keskın ve ızahı olmayan bır ornek verırsen ısın ıcınden cıkılmaz.
    Sanırım Sınan yada her adı kımseyı getıren kısılerde ısten anlıyordur,bos adam getırmezler heralde? Zaten bu olursa rakamlardan cıkar ortaya,bır kac sene ıcınde degısır... Ikısınıde cok cok ıyı tanırım. Bırınden 2 arac aldım,bırıne sureklı aracın tamırını emanet ettım...

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bence 458 speciale tek geçerim atmosferik 600 hp müthiş bir tasarım.. 488 gtb nin önüni begenemedim bir türlü.
    Elleme Sekelesin...

MOT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri kriz mi dedi ?

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kriz pramitin tepesini etkilemz ki?
    5 degil kota en az 12-13 olmali ki sirada bekleyen daha fazla.
    Para kaybolmaz; kriz zamanlarında da bir cepten başka cebe gider.
    TR'de değil 5 her dönemde bu tarz istediğini alacak en az 5bin tane adam çıkar. Zaten 75 milyonluk nüfusta da bu kadar adam olsun.
    Sırf Ferrari özelinde bile bu arabayı çıkar çıkmaz alacak; hiçbir dönemde 600bin euroluk fiyat etiketine takılmayacak 30 tane adam vardır.
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ferrarinin yeni modelinin çıkmadığı bu dönemde kişinin öneminin olmadığını söylemek bence haksızlık olur.

Maymun koysan oda araba satılacaksa satar satılmicaksa satmaz gibi bişi oldu. Fanatik değilseniz kesinlikle olay markada değil üst segmentte satan kişilerde bitiyor bence.

He marka nerde öne çıkıyor, dediğim gibi 488 gibi bir araba çıkarsa piyasaya marka yüzünden 10tane satılacaksa kişi etmeniyle 20tane satılır.

Yani bu durumda maymun bile 10tane satabilir. Ama maserati almaya gelen adama scuderia satabilirsen bu satıcılık olur.

Diğer taraftan Koç grubunda hiçbişi yapmasan etliye sütlüye dokunmasan herşeye eyvallah desen bile hancı olursun komşu.

Soyaktan selamlar
    Çok doğru; Ferhat o kadar iyi bir satıcıdır ki müşteri ile muhabbet ederken "alalım, bakalım" deyip kaparo vermeyen müşteriye arabayı sipariş girerek lafta aracı satar ama sonra arabalar alınmayınca showroom'da beklerler.
    Kimi ne kadar tanıyorsun hiç bilmiyorum ama ikisini de çok iyi tanımadığın bariz belli. Burada bulunmayan şahıslar hakkında yorum yaparken ya daha dikkatli konuşmak lazım ya da daha somut örnek vermek (benim Showroom'da duran Speciale örneklerim gibi) lazım. Gerisi karalamaya ve dedikoduya girer..
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada sırf benim doğrudan bildiğim Cali 30, 2 tane Speciale ve beyaz LaF'ı (ki bozulmuş bir işti; Buğra bilir, isterse anlatır) saymazsak doğru henüz 6 ayda pek bir Ferrari satamamış..
    ONUR

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo olunca ses toklaşmış, düşünsenize rolle çıkacaksınız ben xxxx altı basmam turbo dolmuyor muhabbeti hahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle mevcut calisanlara hakaret degil amacim, maymundan kastim vasifsiz bir insandan bahsediorum.

Diger taraftan her ferrari alan maalesef bu arabaya tutkuyla bagli ve performansli kullanicak insanlar degil.

Bir cok alici prestij amacli city modu disinda kullanmamak uzere ferrari veya muadili araba aliyor, bundan dolayi satis

politikasi ve satici cok on plana cikiyor. Bilirsinki bu tarz arabalar zaten genellikle showroomda musterisine satilmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadas sikintilar olmus belli ki kimsenin avukatligini yapmaya gerek yok, konuyu bilen herkes neyin ne oldugunu biliyor, ama birkez daha goruyorum ki birilerinin yarasina dokununca gercek kisilikler ortaya cikiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kesinlikle mevcut calisanlara hakaret degil amacim, maymundan kastim vasifsiz bir insandan bahsediorum.

Diger taraftan her ferrari alan maalesef bu arabaya tutkuyla bagli ve performansli kullanicak insanlar degil.

Bir cok alici prestij amacli city modu disinda kullanmamak uzere ferrari veya muadili araba aliyor, bundan dolayi satis

politikasi ve satici cok on plana cikiyor. Bilirsinki bu tarz arabalar zaten genellikle showroomda musterisine satilmaz.
    İlk yazdığın post ile şimdi son yazdığın post arasında dünyalar fark var. İlkinde birini beceriksizlikle ve hiçbir araba satamamak ile itham ederken (ki bu zaten yanlış sırf benim bildiğim 4 tane Ferrari sattı ve bunların hiçbiri 488 değil; 488'leri saymıyorum bile çünkü onların Spider dahil hepsi satıldı) yukarıda Ferrarinin nasıl satıldığı/satılabileceği hakkında genel bir yorumda bulunmuşun.

Genel yorumu sabaha kadar tartışırız; herkesin bu konuda fikri vardır. Ben şahsen Ferrari müşterisinin %70-80'inin arabaları alacakları varsa alacaklarını düşünüyorum. Özellikle, İstanbul dışındaki varlıklı/zengin potansiyel Ferrari müşterileri, küçük yerdeki toplum baskısından bu araçları alamıyorken sırf satıcı A değil de B olduğu için almaz. Bir kısım sırf karısı istemiyor diye alamıyor. Bu adam da A satıcısı yerine B satıcısı gelse yine almaz. Bu konuda da farklı düşünebilirsin. Burada 50 kişi var ise 50'si de farklı düşünebilir. Ancak Sinan Bey Ferhat Albayraktan sonra araba satabilmiş mi acaba? şeklindeki bir cümle ile konuya girdiğin anda:

1) Atıp sıkıyorsun; çünkü 488 dışında sırf Sinan'ın kişisel ilişkisi ile satılmış 4 tane Ferrari'yi saydım ve bunlar benim sadece bildiklerim. İlave olarak Buğra, Patrona sorsun; LaF'ı Ferhat Albayrak'tan alacakmıymış.
    2) Burada hiç tanımadığın bir kişiyi beceriksizlikle itham ediyorsun.
    3) Beceriksizlik ithamın üzerine verdiğin "maymun örneği" de aslında beceriksiz olarak tanımladığın insana bir göndermedir ancak son postunda bunu düzeltmişsin.

Şimdi ben merak ediyorum:
    1) Sinan ile Ferhat'ı nerden ve ne kadar tanıyorsun?
    2) Ortada satılmış arabalar varken hiç araba satılmadığını nerden çıkarıyorsun?

Son olarak birini "yalan yanlış bilgilerle" karalamak emeğe saygısızlık olduğu gibi ayrıca da günahtır.
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadas sikintilar olmus belli ki kimsenin avukatligini yapmaya gerek yok, konuyu bilen herkes neyin ne oldugunu biliyor, ama birkez daha goruyorum ki birilerinin yarasina dokununca gercek kisilikler ortaya cikiyor.
    Avukatlık klavye başında olmaz. Muhabbeti yalan yanlışında ısrar ederek "vay arkadaş seviyesine" indirecek isen devam et. Ben sana satılan araçları tek tek sayıyorum; ayrıca satılmış ama hala showroom'da duran arabaları da söylüyorum sen bana "birilerinin yarasına dokununca gerçek kişilikler ortaya çıkıyor" diyorsun.
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konusmayi farkli bir yere cekmeye calisiyorsun, o yuzden oyuna gerek yok, yazdiklarim yukarida, kim ne anlarsa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)