Ayrıca senin arabanla ilgili bi box muhabbeti döndügünü hatırlamıyorum . öyle bi muhabbet dönmesi icin aracının stock cupralara göre farklı yürümesi lazım ki öyle bisi yoktu.
Printable View
Serhan merak ettim seninle olan denemelerimde ben hic bi zaman box var o var su var demedim.O zamanlar bu iddayi ortaya atan kim onu merak ediyorum:)
konuyu nerenle okuduğun ile alakalı kardeşim. Savaşa geliosan evet top tüfekle gel denemeye çıkıyorsan da arabana takabileceğin ne varsa takıp çıkacaksın. Takana da ses çıkarmayacaksın. Karşı tarafta nos mu var o zaman denemeyeceksin. Denedikten sonra ama sende nos var o yüzden ben geçtim diyemezsin.
Adamın arabasında box olduğunu ben taa araba Adanada Kamerdeyken biliyordum ki sizde biliodunuz heralde. Adamın arabasında büyük turbo olsaydı turbonu sök mü diyeceksiniz.
Box takmadım diyor. Takmış olsaydı ben mi geçtim diyecektiniz?
Konuyu nerenle okudugunla alalakalı abi:) biz zaten en basında YAZILIM EGZOZ olan pololari istedik.Yani buyük turbo box basınc yanıltıcı vs vs demedik.Bu konunun basında da yazıyodu.Sende konuyu anlayarak yazarsan sevinirim.
He sunuda söyliyim artik bi acıklama getirelim.Mehmet box yok dedi bizim suphelendigimiz seyler oldu.
Sonuc olarak 2 3 boy civari mehmet knn poloyu gecmistir.Bunu kimse inkar etmiyo.
Sunroof olayina gelirsekte.Hani diyodiyosunya banane kardesim adam da box varmis takmis.Sizin deponuz full gelmissiniz diye.İste sunroof olmasida bizi baglamiyo:)
Neyse olayi uzatıp baska yerlere cekmeyelim.Mehmet gecmistir bunu kabul ediyoruz.Biz hazirligimizi yapariz mehmet isterse tekrar deneriz.
Can o zaman mehmet geldiği zaman denemeyecektiniz box lı araba olduğunu biliodunuz. Sunroof olayını da ben neden verdim depomuz dolu kar lastiği ile denedik diye bahane sunduğunuz için verdim.
ne box mış arkadaş yollamasaydım keşke :)
box yerınden cıkınca o arabanın çalışma ıhtımalı yok.
neyse herkes kabullenmıs zaten.hala şüphesi olan artık kendi bilir.güvenen yoksa bı dahakı denemede kaputu açar bakarsınız olur biter.yok öyleydi böyledi alakasız uzamaz.
Benim mehmetle bi sorunum yok ayrıca ortamın daha fazla gerilmesine gerek yok.mehmet denemek istersen yine müsait oldugumuz zaman yine deneriz
Kardeşim siz neden bu kadar gerginsiniz hayırdır ben size bişeymi dedim?Yazdığım post'u iyice bi okuyun ne demişim "Ancak can ve kenan lafım size değil yanlış anlamayın" bu ne demek? Güvene vs tüm burgazlılara sorun öyle bir muhabbet çıkmışmı çıkmamışmı.Ben sadece aklıma geldi dedim makara yaptım o kadar.Sizden hesap sormadım yani.Ayrıca kenan benim aracım diğer tüm cupra'lardan farklı gidiyordu.Bunu piyasadaki herkeste çok iyi biliyor.
Allah kaza bela vermesin hiç birinize maşallah.
Serhan ben gergin degilim :) gergin olucak bi durumda yok zaten.Sadece kenanın konusunda canla olan denememde de böyle laf cıkmıstı demen garip geldi.Hatta güvene sordum box ne alaka kim dedi diye.Söylemek istemedi :) İnan haberim yok 1 sene gecmiş üstünden.Zaten biz senle denerken erken oturuyoduk her devirde deniyoduk :D benim bi sıkıntım yok yani.
Kenanın lafına gelince senin araban kötü demiyoki yanlıs anlama.Genelde hep sonuclar aynı oluyodu 1 2 boy hesabı yapmıyo yani.Yoksa sen diger cupralardan bi tık hızlısındır bunda sıkıntı yok.
La olum öylesine yazdım box muhabbeti gelince aklıma.Yoksa sokayım box'ına 1 sene olmuş ne fa kaldı ne bişey.Şuan arabam bile yok olum:))) Ben güldüm ettim kenan bi anda (ben can kenan lafım size değil yazdığım halde) biz değldik falan diyip arkasından bi post daha yazınca gerginlik sezdim.Yoksa şuan kafamı meşgul eden ve benim için çok daha mühim çok başka konular var.Mk cuprasının roll'ünün:)
kardeaim ben "biz degildik" gibi bisey demedim ki box muhabbetini hatırlamıyorum dedim.gergin falan da degilim.sadece söylemek istedigim su, böyle box muhabbeti gecen bi konuda gecmis biseyi gündeme getirmen bizi her denemede camur yapan bi adam konumuna düsürmesin diye yazdım ben
Yoksa senle ne sorunum olsun benim :)
Yok ben hiç düşünmedim bile box muhabbeti üstüne olduğunu falan.Box kelimesini duyunca aklıma geldi bianda makarasını yaptım:) Ayrıca konuda ki herkese söyliyim kimse koz almasın veya bahane uydurup suçlama atmasın hiç size.Benim box muhabbetimi yapan kenan ve can değildi.Yanlarındaki şakşakcı tayfaydı.Benimde önüme bi anda önümdeki araçtan box fırlasa bende öyle düşünürüm.Lakin mehmet açıklamayı yaptı.Kendisini tanımam ama forumda uzun süredir yazdıklarını okurum efendi,dürüst ve öyle hırla gürle roll tartışmasıyla işi olmayacak birisi.O takmadım araya sıkıştırdım diyosa sonuna kadar inanırım doğrudur. 2 tarafın aracıda çok güzel dostluğunuz baki kalmalı havalar düzelsin denersiniz yine:) Neyse ben çok konuştum yine maşallah araçlarınıza tekrar tekrar:)