onu çatışmadada kullanıcaklarını sanmıyorum daha çok transport ve insan taşıma üstüne kullanırlar herhalde.. toyota savaş aracı olarak ideal tak hilux un arkasına uçak savarı oldu bitti.
Printable View
onu çatışmadada kullanıcaklarını sanmıyorum daha çok transport ve insan taşıma üstüne kullanırlar herhalde.. toyota savaş aracı olarak ideal tak hilux un arkasına uçak savarı oldu bitti.
Bende toplayim toplu satis yaparim onlara 😄
Mazot kacakciliginda kullaniliyor. yeni birsey degil. Osmaniyede yapan arkadaşlarım var.
terör örgütlerine gidiyor olay bu
Galerici arkadaşım var oda söyledi aynısını. Crdi olmayanlar iyi fiyatlara alınıyor.
Vay be millet zamanında yarı fiyatına zor sattı mazotu içiyor diye 1-2 yaşında starexleri :)
bizde 2.5tci olanı verip crdi almıştık çok yakıyor diye :D
Hafta sonu gaziantepdeydim. Mazot işi yapanlarla kısa muhabbetimiz oldu. Starexin deposunu büyütüp mazot işinde kullandıklarını söylediler.Hatta çok yakıyor falan dedim. Önemli değil deve de kulak hesabı dediler..
İyi valla içimizi rahatlattınız arkadaşlar endişeye yer yok gibi şimdilik
Bu bahsedilen strarex'ler kaç lt yakıyor yaw herkesin ocagına incir ağacı dikmiş :D
Ben o starexle bi sene istanbul şehir içinde ne çektim bir ben bir Allah bilir :)
Gaz pedalına basmıyordum iterek götürüyordum resmen.
5 sene önce starex koltuklu ile koltukların üstünde sedye üstünde cenaze taşıdım kimse cesaret etmedi ondan sonra nefret ettim arabadan :D dikiz aynasından sürekli bakıyordum :D
az yaksaydı vip'nin vazgeçilmezi olurdu..
dün fatih avcılar sanayide 2 tane parçaladılar hakikaten nooluyor çözemedim :D
Starexler yeniden doğuyor :)