Başkomserim çok hızlı maşallah direk indirdi adamı
Printable View
Başkomserim çok hızlı maşallah direk indirdi adamı
Adam sktr dediya la :))
http://i.hizliresim.com/gyzpML.jpg
ofisde antep usulü poyraz keyfi :)
harbı kufuru nasıl bıplemedıler ?
Yarın kanal d ye ceza yağar adam bildiğin si*tir dedi ya :)
aydın dogan kasınıyor bence :)
İyki de biplemediler. ona bip buna bip. Salak diyor bip mal diyor bip. Yahu arkadaş neden bipliyorsun bu söylenenler insanların hiç mi duymadığı şeyler hiç mi konuşmadığı şeyler. Bahane hazır çocuklarımızın olumsuz etkilenmesi falan da filan da bıdı bıdı bıdı. Dizide küfür bipleniyor ama ne hikmetse sevişen sevişene. Ateşli öpüşme sahneleri havalarda uçuşuyor. O onun karısına atlıyor biri öbürünün kız kardeşine zıplıyor öbürü yengesini kucaklıyor. Aferim rtük'e çocuk dizilerden küfür öğrenmiyor ama nasıl sevişilir çok iyi öğreniyor. Yada abisinin karısına nasıl sarkılır iyi yerleşiyor bilinçaltına.
Poyraz'ın babası kim, avukat nerden çıktı, Babanın hakkından gelmek isteyenler kim la? D
İlkerle lisede beraberdik. O zaman neyse dizideki hali aynı. Adamda rol yok. Neyse o. Kasıntılar, artist artist konuşmaları hep aynı
poyraz sabah topun ağzında uyandıktan sonra tostun içine yürek koydurmuş herhalde :D
avukatııı kessinnnn yaww :)
Su kiza soyleyin Poyrazi affetsin bunlarin tatli atismalari guzel oluyodu mahrum birakmasin bizi bunlardan.
Poyrazin sinanin vurulma sahnesindeki rolune oskar verilsin !!
Son sahne fişimi çekti ..
İlk bolumden yikti be
Sonu güzel olmuş. Fakat bir tutarsızlık var muhtemelen sinanın vurulma durumu yok. Çünkü poyraz palyaçoyu camdan dışarı attığında henüz hiç ateş edilmemişti ve o yerde palyaço ile boğuşurken begüm sinan diye bağırıyor sinanı bulamıyordu. Yada vurulma durumu olduysa aradaki detayı kaçırmışlar senaryoda.
Dizide bi ağladım son sahneye, reklama girdi geri sardılar reklamdan çıktı bidaha aynı sahneyı ızledım gene ağladım bak yazarken bile aklıma geldi gözüm doldu.