Poyraz'ın evine giren kız nette poyrazın kız kardeşi diyor :)
Printable View
Poyraz'ın evine giren kız nette poyrazın kız kardeşi diyor :)
Ben poyrazın yardımcısı olan polisten şüpheleniyorum
cenabet = poyraz.
şu zülfükarın arabaya binen kız neden para istedi acaba? aldığı parayı neden geri getirdi? orda bir çakallık var galiba.
dün izleyecektim , dizi başlayana kadar yarım saat özet , hadi başladı dedim yarım saat ahmet kaya müzik vs. ulan dedim yapacağınız diziyi mikeyim. kapattım t.v'yi. dakika doldurmak için sahneler bu kadar da uzatılmaz yaa. 1 saat yapın şu diziyi ama dolu dolu yapın aq. adamın telefonu çalıyo telefonu açıp alo diyene kadar yarım saat geçiyo vs. bi ton saçma detay.
Albino eleman herşeyi anlattı, öldürürler beni korkusuyla da kendini attı aşağı bence. Tabi kabak Poyraz'ın başına patlayacak.
o sahnede büyük bir şahibe var ama hayırlısı :D yine terse yatıracaklar izleyiciyi :D
Bütün hafta işin yoksa bunu bekle şimdi offf
Yeni fragman gelmiş kız abi diyor poyraza avukatta suçlu olmadığını öğrenmiş ama söyleme diyen bir de gazıcısı var :)
ben dedim kardeşi diye :))
kaldı 2 gün dayan oğlum dayan avukatta kızı kapmak için şerefsizliğe başladı ikinci günden hadi hayırlısı
Aynen,direk tipten yargı :Ds
kimse baba nin aska geldigini yazmamis :D
kız poyrazın kardeşi çıktı - ayşegül yine isyanda başını belaya soktu diye ama avukat suçsuz olduğunu biliyor poyraza yine ne kitlediler acaba :D
bahri babada bahçıvan derken işi götürüyor gibi :)