Seferin Kurtulmuş Olma İhtimali Hiç Yok Gibi Geri Gelse Efsane Olur :) Adil Cenazesinden Bahsediyo Olabilir
Printable View
Seferin Kurtulmuş Olma İhtimali Hiç Yok Gibi Geri Gelse Efsane Olur :) Adil Cenazesinden Bahsediyo Olabilir
Dizi başlıyor ya bakalım hayırlısı bu hafta ne çıkacak..
Sezon finalinde getirirler Sefer'i geri..
Sefer adilin basina silahi dayayrak ortaya cikmazsa bisey bilmiom
Bölüm tamamen zaman kaybıydı. Sadece fragman izlemek bile yeterliymiş. Çok saçmaladılar.
Acaba ayakmı yapıyor adil p.ştu
Çok fena ters köşe yapacaklar bence :D
Lan bu sefer ölmemiş adil emniyet sübabı olarak kullanıyor:)
Yanlı z Sadrettin in yeni sevgilisi harbi taş :)
Adil ordan çıkmak için ayak yapıor bence
Sefer icin yollari ayirdik mesajlari yayinlayip sonrasinda dondurmezler sanirim..
adil ayak yapıyor hızlı ve öfkeli olayına döndü buda ha yok sosyal mesaj için öldürmüş gibi yaptılarda felanda filanda.. Böüm cok b.ktan dı fragmanda herşeyi vermişler zaten..
Geçen bölüm ilk defa sıkıldım , bu bölüm hareketli olacak gibi..
sefer yaşıyo galiba be :D
Abooov bu bolum efsane :D
Bu sefer ortalık harbiden 56 :D
Sefer diziden çıktı mı çıkmadımı kafa karıştı şimdi bak :D
Sefer bence yaşıyor ya ölse bu kadar uzatmazlardı herhalde .
sefer gitti arkadaşlar adil film çeviriyo
Şimdi 3. fragmanıda izledim. Toplantı baya sert geçiyor sanırım. Bu bölüm yine fırtına gibi esecek sanırım...
Şimdi 3. fragmanıda izledim. Toplantı baya sert geçiyor sanırım. Bu bölüm yine fırtına gibi esecek sanırım...
Kaybedenler Klübünde Erol Egemen Sendromu vardı, bunda da Neşet Sendromu olacak :D
Bahsedilen Abi'nin Sefer olduuna dair söylentiler almış yürümüş valla.. İyi mi olur saçma mı olur bilemedim..
Bence dizinin izlenmesi adına yapılıyor,sefer karakteri diziden ayrıldı diye düşünüyorum.
Gel çarşamba gel Allaaaaaah :D
Seferi alıp beynini mi resetlediler acaba?
Yeni abinin yüzünü görsek iyiydi bee
Diziyi takip etmeyenler 3 tane fragmanı izlesin filmi izlemiş gibi olurlar. İyice B.ka sardı dizi yok yüzü göstermexler fragmanda herşeyi verirler adil topal devamlı kacar Vs Vs...
En son abi dedi bitti di mi? O arada bi kapi mapi caldi. Bisi oldu mu sonra
Çok fragman b.k gibi bölüm demekmiş boşa heyecan yaptırdıkar. Artık netten izlemek farz oldu
Artik baydi keyif vermiyor izlerken.
Eğer Doğru Haber ise Abisini oynayacak olan Karakter Buymuş.
http://www.haberankara.net/ozel-habe...ler-h1183.html
Ben yazdan beri izlemiyorum cidden baydı.
şöylede başka birşey var :)
http://www.bolumizleson.com/berk-erc...n-ayrildi.html