ooo fragman redline tadında olmuş. babanın üç adamı var ya onların iş bitirme tarzına hastayım.
Printable View
ooo fragman redline tadında olmuş. babanın üç adamı var ya onların iş bitirme tarzına hastayım.
Fenomen olur bu dizi,begenmeyenlere sasiyorum
fragman izlerken yordu daha. bu bölümde yine hızlılar..
yorumlardan sonra dün ilk 2 bölümü izledim. İyimiş :D
Kel polise tuzak kurucaklar herhalde.
kelin hayat kaydı zaten.
yalnız bu tarz dizilerde küçük çocuk oynatılmasına karşıyım. mesela küçük ağa dizisinde de aynı olay var. benim bu yaşlarda oğlum var ilgisini çekiyor ama her sahnesinde öldürme yaralama vs. tamam yap dizini de çocukların dikkatini çekecek şeyler koymadan olmuyor mu sanki.
ekranlardaki en güzel dizi bence şuanda akıcı sıkmıyor baymıyor :)) filmin sonu az ççok belli poyraz babanın yerini alır bide kızını alır tamam :D
2. bölümden itibaren reyting zirvede nasıl kurban olsun :D
ilk reklama kadar soluksuz bitiyor bu akış tüm dizilerde olsa keşke.
bu haftaya kadar hep 2 fragman vardı bu hafta tek hergun bakıyorum cıkan eden yok carşamba gelsede izlesek
reklam yok, yok evet ama ya bu hafta ya gelecek hafta koyarlar yarım saatte bir 15 dk reklam :)
Fragman 2cisi cikti. Izledim dun youtube da da var. Link paylasamadim telefondan :)
An itibari ile akşamı beklemekteyiz fragman çok iyi olmuş ama poyraza noldu gene acaba polisler alıyo kesin kel aldırdı :D
yenı fragman buyrunnnn baba racanu kesmışş
https://www.youtube.com/watch?v=adEO5rw29Xw
Basladi, sert bi bolum bizi bekler :)
Saat 22.00ye kadar reklamsız kesintisiz :)
Baba olayi cozmus :) avukati birakmasindan belliydi...