konusu çok başka yerlere geldi, tat vermiyo eskisi gibi
Printable View
konusu çok başka yerlere geldi, tat vermiyo eskisi gibi
sefer geliyor diyorlar.
Hassiktir sen Naptın dedem çok zamanSız geri döndün :)
sema da tam zamanında pompei yaptı. yalnız yine çok iyi bir bölümdü
Rus mafyasına dis atan çocuk Poyraz. Bölümler heycanlanıyor gittikçe. Şu ankara kedısıne benzeyen adamda öldü sonunda uyuz oluyodum ona
Sefer Olayı Tam Olarak Ne Çok Merak Konusu
Eğer dönerse bomba olur. Onsuz çok geyiğe dönmüştü Zülfikarlar...
Sema çok zamansız verdi :D
sankı bişey cıkmayacak da semanın yasadıgı vıcdan azabını bıze de yasatmaya calısıyorlar gıbıme gelıyor
Sezon finali fragmanı geldi.
Yine olaylar patlıyo :)
kim kimi koparıyor gene anlamadım :) sefer geri dönerse bile diğer sezona kalır gibime geliyor.
lostuvalı diziden ayrıldı ve ayrılırken sözde görkem-ilker kavgası ile ilgili de net bir açıklamada bulundu.
yönetmenin ayrılmasını dizinin gidişatı açısından iyi bulmuyorum. tüm bu olanlardan sonra yapımcıların reyting/popülerlik iştahına kapıldığı düşüncesine varabiliriz. bu durumda gelecek sezon reyting uğruna eski kaliteyi vermeyebilir diye düşünüyorum.
dizi 24 dizisi ayarına kayıyor yavaş yavaş rus mafyası sonra cin mafyası diye gider :)
benim kafa iyice gitti artık ya, b.kunu çıkardılar dizinin, yönetmen işinden ayrılıyor, ama sevgilisi mucize bi şekilde geri dönüyor (fragmanlardan anladığımız kadarıyla, eğer yine ters köşe yapmazlarsa, kaldı ki instagramdan Kanbolat Görkem reisin hesabına bakınca ayrıldığında sakalı falan kesmişti, şimdi yine Sefer moduna geri dönmüş, muhtemelen geri geldi), bununla beraber adı Poyraz Karayel olan dizinin Poyraz Karayel'i ölüyor, galiba bu bir ilk; alışmışız ana kahramanların ölmemesine, ölürse dizi biter saçmalama tabi ki kurtulacak demeye, bakalım ne olacak, Sefer dönerse Poyraz'a da öldü deseler inanmam.. artık adam kandırmaktan dalga geçmekten başka birşey olmaz yani.
Sefer in ölümü sonrasinda olaylar ile karakterlerde bi vıcık hareketler ve ilk sezonki agirligi olmayan olaylar olmaya baslamisti. Umarim yeni sezon da bu halde devam etmez.
bitti dizi, ilk sezon hazır bir senaryo vardı çtır çatır oynadılar. sonra senaryo bitti, 10 dk müzikle zaman geçirmeler, gereksiz bakışmalar filan boku cıktı.
fark ettinizmi saati doldurmak için her reklam sonrası 2 dk reklamdan öncesini veriyorlar tekrardan.
Bu akşamda heyecanlı olacak gibi geliyor bana ama Türkiye'deki biçok dizide böyle saçmalamalarla karşılaşmıyormuyuz?
Bir dizinin 2. sezonunda saçmalaması artık alışılmış bişey...
Değinmeden geçemicem dün gece Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da çok heyecanlı bitti :)
Eskiyayi bende izliyorum hizir olmez herhalde olurse dizi biter zaten
Bu arada sema icin hem pompa yapti hem cesete uzuluyor tam turk kizi
Yanliz sema da erik gibi kutur kutur :D poyrazin olecegini sanmiyorum ben sefer geri donmuyor heralde