Poyrazin sinanin vurulma sahnesindeki rolune oskar verilsin !!
Printable View
Poyrazin sinanin vurulma sahnesindeki rolune oskar verilsin !!
Son sahne fişimi çekti ..
İlk bolumden yikti be
Sonu güzel olmuş. Fakat bir tutarsızlık var muhtemelen sinanın vurulma durumu yok. Çünkü poyraz palyaçoyu camdan dışarı attığında henüz hiç ateş edilmemişti ve o yerde palyaço ile boğuşurken begüm sinan diye bağırıyor sinanı bulamıyordu. Yada vurulma durumu olduysa aradaki detayı kaçırmışlar senaryoda.
Dizide bi ağladım son sahneye, reklama girdi geri sardılar reklamdan çıktı bidaha aynı sahneyı ızledım gene ağladım bak yazarken bile aklıma geldi gözüm doldu.
Ölmez ya ölse dizi biter
Eskiden dizinin olduğu gün 00:00'da bölüm tekrarı kanald ye gelirdi, gelmedi. :(
:) Kesinlikle ölmeyecek ölürse dizi biter de yeni giren avukata da uyuz oldum beyler ben avukat adam porsche a mı biner la :D benim etrafımdaki avukatların niye ilk hayali broadway xD bide teknesi varmış :D
Poyraz Karayel 26.Bölüm Fragmanı
http://www.kanald.com.tr/poyraz-kara...bolum-fragmani
Bu bolumu izleyemedim Almanyadayim.
Ama sanirim bu bolum oncekinden de sert olacak :)
napsın bu adam???
https://scontent.cdninstagram.com/hp...54846418_n.jpg
sabah seda sayana gidip akşam dizideki karakterlere çemkiren teyzeler gibi oldum, avukat meteye ettiğim küfrün haddi hesabı yok
Fragman fena yine
Dizi kesicide gidiyor masallah :)
Adamlar sezon finali gibi başlangıç yaptılar. O değil de Ayşegül çok iyi ya :D
Sema zayıflayınca K20 gibi olmuş :)
Poyraz Fena yaa bir an önce çarşamba olsun istiyor insan
behzat ç den sonra tv izlememe sebeb olan dizi.... harbiden güzel olmuş yeni sezon , kafaya sıkarkenki kan efektleri felan yerinde olmuş....
poyrazın küfürünü de sansürlemediler sağolsunlar :D adam ağız dolusu siktirr dedi :D
Bolumu yeni izledim. Fragman falan, cok sert geliyor yine PK
Sinan öldü sanırım.
2. Fragman kafa açtı beyler
Dizi başlamak üzere özetin son dakikaları geliyor, yeni bölüm az sonra başlayacak kurulalım tvlere..
hadi bismillah :D:D:D
Çocuk kimden şimdi! :D
Ölmedi velet :D
Avukat ne saklıyor?
avukat gidici sanırım yada alzheimer oluyor :(
Kim la bu kız merak ettim ya sınanı vuran adamla fotolarıda vardı
Avukat sizofren hayirli olsun...
Avukatın kafa iptal.
İyice unutmaya başladı herşeyi
Yoğurt çorbası dediğinde ne var yoğurt su salça dedi ben iptal :D
beyinde tümör bizim avukat pert ilerleyen bölümlerde sanırım :D
medcezıdekı leyla yımı dıyosunuz
Her saniye ekstra merak uyandırıyor efsane gidiyor yine
Anaağğğğğ adam aşa düştü ya la :o
Adam düştü mü yoksa Poyrazın öğrendiğini kimsenin öğrenmemesi gerekiyor diye Poyraz aşağı mı attı acaba? Avukatın kafa gitti anasının da kafası gidikti onun zaten ırsi hastalıksa demek ki.
Ada'm düştükten sonra poyraz donup bi arkaya bakıyor birisi mi vurdu adami napti