Aynen bende baktım bulamadım birşey. Olsa ciddi ciddi civic'i verip almayı düşündüm. :)
Printable View
Aynen bende baktım bulamadım birşey. Olsa ciddi ciddi civic'i verip almayı düşündüm. :)
veya 2010 - 2011 focus 1.6 comfort alınabilir. 100 bg , arka camlar falan manuel. sıfırı 32 liraya satılmıştı.şimdi 32-3 e alabilirsiniz. o da çok teknolojik ve donanımlı bir arabadır. paranızın karşılığını verir. tüpü de taktınız mı ohh mis. haa bide 2.eli de var. satıyorum dediğiniz an satarsınız. neticede kendimiz binmek için almıyoruz arabayı , sonraki sahibi binsin diye alıyoruz.
ben 2008 makyajlı trend olarak kazasız boyasız 135000 km de aldım bu paralara.araç ararken kaçırdıklarım çok oldu.mesela 32 ye değişensiz boyasız titanium kaçırdım.bu tür araçlar genelde 1 saat içinde satılıyor.biraz şans lazım yani
focusun piyasasi hep yuksek ne degeri dusuyo ne imaji arac peynr ekmek gbi satiliyo bnce focus
407lere baksan iyi olur fiyat performans tavsiye edilen tüm araçlardan daha iyi
bende o butcelerde cok araba baktıydım bu sefer honda almayacam diye kendime sözde verdiydim ama en son suziki swift ve honda sport arasında kaldım suzikiye bagaj koymayı unutmuslar o yüzden yine honda aldım niyeyse ön yargı mıdır nedir audi ve bmw dısında avrupa arabaları sevmiim :D
Bütçenize göre 1.4 turbo servis bakımlı lpg ile uyumlu motor zaten bravo yada 1.6 multijeti bulunur. Söylemiş olduğunuz araçlardan hem donanımlı hemde uygun fiyatlıdır. Temiz bravo alırsanız satarkende zorluk çekmessiniz. Aradığınız fiyat aralığında sorun çıkartmıcak bi focus bulacağınızı yada astra bulacağınızı sanmam. Bravonun piyasası şuankinden daha fazlada düşüş yaşamaz bu piyasa koşullarında satmak istediğinizde de kullanırkende bu paralara bravo sizin işinizi görür.
o fiyatlara mondeo dizel ghia alınabilir.sadece tek dezavantajı 2.elde zor satılması, vergisi. Onun dışında bir dezavantajını göremedim. O fiyatlara böyle bir araç zor bence.
Hocam 31000 e 2010 model dizel fiesta titanyumx var bu hafta paraya ihtiyacım olduğu için vercem eğer düşünürsen bu nodan ulaşabilirsin 0533 3445725
Bence üzerine 3-5 daha cikip. C-elysee nin 1.6hdi en full versiyonlarindan alabilirsiniz.hem de modelli bir araç almis olursunuz.iç aksam olarak pek iyidegil belki ama yakut ekonomisi ve dış görünüş açısından güzel.
öyle ahım şahım kalitede bir araç olmadığını biliyorum kardeşim. fakat km sinin düşük, yüksek model, boyasız dizel bir aracı ikinci el o fiyatlara almak cezbediyor zaten. dış görünüş tasarım olarakta fena değil bence. astra h cosmo larada baktım ama içi geçmiş km desen çok uçuk vede her yeri boyalı sanayiden çıkamayacak bitik bir araca o kadar para yatırmak bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası. onu alacagıma c elysee ile kafam rahat takılırım uzun süre.yakıt olarakta çokta iyi. içide çok geniş bir araç.tam bir aile arabası.
1.5 senedir astra h 1.3 cdti elegance kullanıyoruz bakım dışında en ufak bi masraf çıkarmadı , 1.3 olduğu için 1. viteste biraz hantallığı var ancak bence parasını hakediyor biz hiç pişman olmadık aldığımıza açıkcası ben tavsiye ederim temizi üzmez
fiesta hacim olarak küçük gelir diye düşünüyorum bende yoksa bakıyordum ama ufak araba .
Focus'a gelince berkred 'in dediği gibi 120- 130.000 km arası araç var sedan diye yanaşmak istemedim.Şuan yüksek oranda focus olmaya niyetlendim.
Bravo konusuna gelince piyasada çok çok nadir gördüğüm bir araba satarken bana sıkıntı çıkarabilir diye hiç bakmadım açıkcası ama yine aklımda olsun bakınırım.
Peki arkadaşlar bu bravoşarın otomatiği nasıldır? Tavsiye edermisiniz.özellikle 1.4 turboların
Fiesta, Corsa küçük geliyorsa en mantıklı 301, Celysse, Linea, Accent era olur bence.
O paralara temiz Focus tdci zor iyi araştırmak, denk gelmesi gerekir.