spora başla, ya da havuz vs.acayip iyi geliyor. ben 4 gun sspor, hamam havuz vs yapiyorum.cok iyi geldi. muzik tarzi da cok onemli, türkü, arabesk vs direk uzaklaş. bira bile icme, viski ic.
Printable View
spora başla, ya da havuz vs.acayip iyi geliyor. ben 4 gun sspor, hamam havuz vs yapiyorum.cok iyi geldi. muzik tarzi da cok onemli, türkü, arabesk vs direk uzaklaş. bira bile icme, viski ic.
Aynı durum bende de var okul tatil olduğundan beri spor dışında neredeyse dışarı çıkmıyorum. sürekli bilgisayar başındayım yada uyuyorum. evde sıkıntıdan patlasam bile içimden hiç dışarı çıkmak gelmiyor. birde aşırı üşengeçlik var bende. yok mu bi ilacı bi tedavisi herşeye çare bulan tech bunada bi çare bulsun :D
ben yıllardır öyleyim :) sorun yok :) günde 4 bira iyidir :)
Bira baş ağrısı yapıyor ben de bugun ki maç için bira alayım dedim ama vazgeçtim :) .
Genelde jack Daniels içiyorum chivas hiç denemedim .
Gordon ve schweppes favorim uzun zamandır çok hoş tadı ve kafası var .
Konu alkole döndü la :D
vitamin al birde kanda bir değer vardı hatırlamıyorum ama ona baktır. Onun dışında böyle ara mevsim geçişleri bazzen insanı bayıyor. Biran önce çıkmaya çalış ama birileriyle dışarı çık gez en kötü :)
Aynı sorun bendede var özellikle son birkaç aydır çalışmamanın da etkisiyle hiç bir şey yapmak istemiyorum aylardır gece dışarı bile çıkmadım gezmeye. yıllardır spor yaptığım için antrenman beslenme yatma kalkma saatleri vs. sorun değil benim onların rutini devam ediyor. Benim şuan ki sorunum daha çok insanlara tahammül edememek dışarı çıksam dahi trafikte yada kalabalık ortamlarda vs. aşırı sinirlenip bir an önce eve gitmek istiyorum
spora başla ve b vitamini kullan...
her gün 1 supradyn yada pharmaton beden yorgunluğunu giderebilir
Halsizlik yorgunluk bitkinlik sızı rahatsız edıyorsa b12 degerinize baktırın , b12 dusuklugunn sonucları tam sızın yasadıgınız
Troidlerine baktırdın mı?
Troidler sapıtınca acayip yorgunluk yapar.
Bir an önce spora başla.
aga hızlı takılmışsın :)
b vitamini eksikliği büyük etken,bir diğeri de kış ayından olabilir.İnsanın soğukta ne arabayla ilgilenesi ne dışarı çıkası geliyor :) Spor iyidir.
bende de aksına garıp bı calsma sevdası var
sabah 10 dan aksam 12 ye kadar ofıste calısıp ısten cıkıp eksı 1 derecede araba yıkayıp eve oyle gıdıyorum
multivitamin kullan taş gibi hissedersin