User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
195 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Kendimi devamlı yorgun hissediyorum (şunu bir tartışalım)

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evinde uyuduğun odayı gören bir baz istasyonu varsa benzer belirtilere sebebiyet verebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evinde uyuduğun odayı gören bir baz istasyonu varsa benzer belirtilere sebebiyet verebilir.
    Benim odamın baktığı bina da baz istasyonu var. Bunun açıklaması nedir? Yani sadece yorgunluk oalrak mı etkiler? Yoksa daha kötü sonuçları da oluyor mu? Mahalle halkı çok şikayetçi ve ciddi hastalıklar arttı mahallemiz de. geçen 1.5 ay içinde 3 kişiyi kaybettik mahalleden. Yakın zamanlarda oldu hepsi.

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk olarak beyin tümörü riskin normal insanlara göre %500 daha fazla, bu konuda internette pek fazla araştırma bulamazsın zira sıcak para dönen bir sektör

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugramutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıldığım anda konsepti değiştiririm yeni bi meşgale zaten maket gibi arabam var sök tak haha
    O yönden şanslısın belki de bızıklayamadığımdan ruhum daraldı arabayla ilgili

Alıntı S.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyar kardesim tanısmıs oluruz hem
    Senden haber bekliyorum

Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş osun olsun. umarım iyi geçmiştir operasyon, iyi haberlerini bekliyoruz

Dönem dönem olur piskolojik savaşlar ve genelde uykuya düşkün bir hal alır insan!
    Aklına ne kadar az zaman verirsen düşünmesi için, mutsuzluğunu düşünmeye vaktin kalmayacaktır.
    Tabi buda boş zamanlarını değerlendirmen ile alakalı ve yoğun bir tempo tutturursan, o yorgunlukla gece deliksiz bir uyku çekersin gibi geliyor.

Şu an yaptığın 20km ile turlar, her akşam 2 bire zamanla dozunu artırmana neden olacak ve bir süre sonra çeyrek depo mazota, 4-5 biraya dönüşecek ve insanoğlunun doyumsuzluğu sana yine sıkıntı verecek.

En güzeli üretken şeylere yönel, kendine bir süre düşünecek zaman tanıma, eve geldiğinde tek derdin uyumak olsun ve tabi ki spor yapmayı düşünürsen, sana direnç ve öz güven olarak maximum katkıyı sağlayacaktır.
    Belki yaz gelse kendime geleceğim... Bakalım artık akşamları evde pineklemiyorum. arabayla geziyorum en kötü sabahları ilk zor uyanıyorum yataktan kalkana kadar şimdi sıra ona geldi hiç zerre kadar kalkasım yok hani kolumdan çekip kaldırmasalar kalkmam

Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elinin altında araban var.. oyuncak gibi oynamaya bak herşeyini öğren sonra DIY projelerine giriş.. onunla uğraşırken biraz kendine gelirsin diye düşünüyorum..

bende kafaya koydum para biriktirmeye başlıyorum artık ucuz yollu bi araba alıcam onunla uğraşıcam bide spora başlıyım diyorum ama vakit yok anasını satim.. gecen yıl 3 ay kayıt yaptırdım 1 kere gitmedim ya
    3 sene oldu işte araba olalı ne bileyim coille bile istediğim kadar oturmuyor tamamen kendi kazandığım parayla araç almak istiyorum o zaman huzura kavuşurum herhalde.

3 ayda 1 kere gitmediysen parayı iade isteseydin bak hiç kullanmadım diye
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç dikkat etmedim de tek evde kalmıyorum ben yani iki tarafta da böyle hissediyorum farkeden birşey yok. Bilgilendirme için teşekkürler yararlanacaklar vardır herhalde
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah yataktan kalkmanın en güzel yolu kendini aşağı yuvarlamak.
    Bir gün prizin üzerine düştüm. Unutmuşum olduğunu. Ondan sonra paşa paşa kalkıyorum 220w yi yerim korkusuyla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah yataktan kalkmanın en güzel yolu kendini aşağı yuvarlamak.
    Bir gün prizin üzerine düştüm. Unutmuşum olduğunu. Ondan sonra paşa paşa kalkıyorum 220w yi yerim korkusuyla.
    Jetgiller sistemi olacak aslında
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jetgiller sistemi olacak aslında
    Ahahah Muhteşem olur he.
    El çantasından araba işi olsa çok iyi olur aslında. Bomboş avm otoparkında park etmeye yer beğenemiyorum. Kaldıki biraz deneyimli pilot uçak indirecek büyüklükde çoğu otopark.

muRattini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürekli yorgunluk olayı bende de vardi. Gnc den mega men ve yanında da omega 3 balık yağı kapsülleri aldım. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum yorgunluk falan hiçbirşey kalmadı, sabahlari da cok rahat kalkıyorum. Denemenizi tavsiye ederim

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yorgun hissediyordum, akşam 12 oldumu ayakta kalamıyorum uyuyorum. En son ofiste bile baya uykum gelmeye başlayınca bende gittim supradyn all day aldım bugün 3. gün bakalım ne olacak.

ilker AKTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet öyle bir sıkıntım var içten yamukluk var nefes almakta zorlanıyorum. Korkmasam ben 3 4 yıl öncesinde yaptıracaktım ama şu ameliyat olaylarında tırsak biriyim. Olunca bana da bilgi verir misin biraz daha bilgi sahibi olayım şuan nasıl oluyor acaba
    evet daha öncede dediğim gibi pazartesi günü ben burnumdan hem eti aldırdım hemde yamuk olan kemiği düzelttirdim. en ufak bir morarma şişme olmadı hatta 1 saatlik baş ağrısı dışında hiç ağrı sızı çekmedim desem yeridir. Bu güne kadar boşuna beklemişim daha önceden olmalıymışım. Ben pazartesi sabah 10.00 gibi ameliyata girdim 10.30gibi ameliyattan çıktım doktor 20dakika sürdü ameliyat dedi. Narkozun etkisinden çıkmam 11.30-11.45 gibi ağır ağır kendime geldim öğlen 13.30da taburcu oldum 2saat falan evde yattım annemin gönlü olsun diye sonra dışarı çıktım araba kullandım arkadaşlarımla cafeye gittim istediğimi yedim içtim hiç bi sorun olmadı. iki gün burnumda silikon tamponla gezdim bugün sabah tamponlarıda aldı bi antibiyotik bir ağrı kesici 2tanede burun fıss fıssı verdi devam yarın iş başı yapıcam hatta.
    Özet geçmek gerekirse port polish yaptırdım kemik yamuktu traslandı (kapak taşlama) diğer deliktede et vardı onu aldı (emme büyütüldü) 2 gün rodajım vardı şimdi gazlıyorum

Bu arada sanıldığı gibi eti kesip almıyolarmış eti büzüştürüp (RADYOFREKANSLA KÜÇÜLTME İŞLEMİ) hava yolunu açıyorlar belkide bu yüzden cok bi can acısı yok.

isteyene buda videosu benim ameliyatım değil ama aynı ameliyat başka bi doktorun yaptığı
    https://www.youtube.com/watch?v=aVO0oJychXw

Ben Üsküdar Medical TÜrk hastanesinde Op.Dr. ERDİNÇ AK Bey'e ameliyatımı oldum tavsiler üzerine bu doktoru tercih etmiştim ve bende şiddetle tavsiye ediyorum.

bu arada eğer ameliyat düşünenler varsa istanbuldakilere bu doktoru tavsiye ederim diğer illerdeki abilerime dostlarımada kesinlikle özel hastane tavsiye ederim artık bir çok özel hastanede sigorta geçiyor. Bende özel hastanede oldum ama büyük bir kısmını sigorta kaşıladı. Merak eden yada korkusu olan varsa her türlü sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince SAYGILAR...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahah Muhteşem olur he.
    El çantasından araba işi olsa çok iyi olur aslında. Bomboş avm otoparkında park etmeye yer beğenemiyorum. Kaldıki biraz deneyimli pilot uçak indirecek büyüklükde çoğu otopark.
    yemek işi kapsül sabah yataktan kaldırıyor duşunu aldırıyor üstünü giydiriyor on numara beş yıldız iş

Alıntı muRattini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürekli yorgunluk olayı bende de vardi. Gnc den mega men ve yanında da omega 3 balık yağı kapsülleri aldım. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum yorgunluk falan hiçbirşey kalmadı, sabahlari da cok rahat kalkıyorum. Denemenizi tavsiye ederim
    Ben de deneyebilirim o kadar fark olduysa..

Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende yorgun hissediyordum, akşam 12 oldumu ayakta kalamıyorum uyuyorum. En son ofiste bile baya uykum gelmeye başlayınca bende gittim supradyn all day aldım bugün 3. gün bakalım ne olacak.
    Aslında ben eve gidene kadar yorgun hissediyorum böyle vursam kafayı 1 gün uyurum gibi eve gidince ilk başta yatmazsam gece de hiç uyuyamıyorum. 12 de kafamı yatağa koysam 1 de anca uyuyabilirim. Supradyn pek işe yaramıyormuş kullananlar onu diyor...

Alıntı ilker AKTAŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet daha öncede dediğim gibi pazartesi günü ben burnumdan hem eti aldırdım hemde yamuk olan kemiği düzelttirdim. en ufak bir morarma şişme olmadı hatta 1 saatlik baş ağrısı dışında hiç ağrı sızı çekmedim desem yeridir. Bu güne kadar boşuna beklemişim daha önceden olmalıymışım. Ben pazartesi sabah 10.00 gibi ameliyata girdim 10.30gibi ameliyattan çıktım doktor 20dakika sürdü ameliyat dedi. Narkozun etkisinden çıkmam 11.30-11.45 gibi ağır ağır kendime geldim öğlen 13.30da taburcu oldum 2saat falan evde yattım annemin gönlü olsun diye sonra dışarı çıktım araba kullandım arkadaşlarımla cafeye gittim istediğimi yedim içtim hiç bi sorun olmadı. iki gün burnumda silikon tamponla gezdim bugün sabah tamponlarıda aldı bi antibiyotik bir ağrı kesici 2tanede burun fıss fıssı verdi devam yarın iş başı yapıcam hatta.
    Özet geçmek gerekirse port polish yaptırdım kemik yamuktu traslandı (kapak taşlama) diğer deliktede et vardı onu aldı (emme büyütüldü) 2 gün rodajım vardı şimdi gazlıyorum

Bu arada sanıldığı gibi eti kesip almıyolarmış eti büzüştürüp (RADYOFREKANSLA KÜÇÜLTME İŞLEMİ) hava yolunu açıyorlar belkide bu yüzden cok bi can acısı yok.

isteyene buda videosu benim ameliyatım değil ama aynı ameliyat başka bi doktorun yaptığı
    https://www.youtube.com/watch?v=aVO0oJychXw

Ben Üsküdar Medical TÜrk hastanesinde Op.Dr. ERDİNÇ AK Bey'e ameliyatımı oldum tavsiler üzerine bu doktoru tercih etmiştim ve bende şiddetle tavsiye ediyorum.

bu arada eğer ameliyat düşünenler varsa istanbuldakilere bu doktoru tavsiye ederim diğer illerdeki abilerime dostlarımada kesinlikle özel hastane tavsiye ederim artık bir çok özel hastanede sigorta geçiyor. Bende özel hastanede oldum ama büyük bir kısmını sigorta kaşıladı. Merak eden yada korkusu olan varsa her türlü sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince SAYGILAR...
    Ben çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim hele ki anestezi mi ne film vardı adam bütün herşeyi hissediyordu onu izledikten sonra aklım çıkıyor

Bu çok uzun tamponları sokuyorlarmış falat teee anasının şeyine kadar çıkartırken inletiyormuş vs. diyorlardı ne bileyim ön yargı oluştu detaylıca dinlemek isterim.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu çok uzun tamponları sokuyorlarmış falat teee anasının şeyine kadar çıkartırken inletiyormuş vs. diyorlardı ne bileyim ön yargı oluştu detaylıca dinlemek isterim.
    Onlar bez tamponlar bildiğim kadarıyla ama artık pek kullanılmıyormuş genel de silikon takıyorlar o da küçük bişe onda pek ağrı olmuyormuş ama tabi bunlar duyduklarım
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

hbatuhanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor yapmaya başla ilk başlarda daha fazla yorgunluk çekeceksin ama 1 ay spordan sonra enerji patlaması olacak. Ayrıca b vitamini kompleksi öneririm.
    For those ten seconds or less, I'm free.

ilker AKTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu çok uzun tamponları sokuyorlarmış falat teee anasının şeyine kadar çıkartırken inletiyormuş vs. diyorlardı ne bileyim ön yargı oluştu detaylıca dinlemek isterim.[/QUOTE]

eskidenmiş o gazlı bezle 1metre tamponlar şimdi parmak şeklinde silikon tamponlar var esnek çıkartırken falan hiç acımadı cımbızla tuttu cekti 2saniye falan sürdü çıkması öyle söyliyim acısıda yok anlık bi için cız ediyo o kadar

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendede var su 1 haftadır 3 Ay Free Takıldım sabah aksam arabanın tepesindeydim. Aylık 2000-3000 Km yol yapıyordum gezmekten cok iyi para yedim,Hergün bisey yapardım,Hadi oraya hadi buraya canın sıkıldı git arabayı söktür,sagını solunu degiştir öyle mutlu hayatim vardıki,taki işe giresiye kadar...... Gecem gündüzüm karıstı 1 hafta arabaya binemedim unuttum gibi geliyor sıyırıcam kafayı, En son 3 hafta önce yıkandı içerden dısarıyı zor görüyorum,o pislikle arabaya binmiyorum yanına gidersem küfür edip duruyorum.... Trafikteki insanlara hiç tahammulum kalmadı,4 Lü yakmadan duranlar yürümeyenler camı acıp dere tepe düz gitmeye basladım...

Sanırım Kısıtlanmak gibi bisey bu nasıl yapcaz sasırdım kaldım

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İster çalışıyo olayım ister dışarıda oturuyor olayım muhakkak akşam 10da esnemeye başlarım. 12 dedin mi de tık diye giderim. Sabah 8'de kalkıp 1 saat yürüyüş yaparım ardına kahvaltı. Sonra gündelik bi iki işe bakarım ve 12 1 gibi 1 saat uyurum. Sonra tekrar dışarı yürümeye. Tabi bu dediğim çalışmıyorken yapabildiğim program. Bunu yapınca çok daha zinde oluyorum.Sabah8 gece 12 çalıştığımda malesef uyuşukluk başlıyor.Yediğime içtiğime dikkat edemiyorum.

Nacizane tavsiye sabahları muhakkak erken kalkın, kalkabildiğiniz kadar. Spor salonu tavsiyesi verilmiş. O da işinize yarar tabi ilk hafta dendiği gibi sıkar sonra metabolizma hızı yükselir fazla yaplar gider vsvs geçmiş olsun şimdiden
    TB4BSA

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu açıldığından beri spora başlayacağım diyorum ve bugün üyeliğimi aktive etmek için gittim yarın spora başlayayım die ama yarın yine işim çıktı, cuma tam gün çalışıyorum, haftasonu tekirdağa gideceğim bla bla

Bu şartlarda zor bee
    Fiat's Are Faster Than You Think!

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni başladığım ve aslında hiçbir sorun olmayan bir işe aynı gün patronun şaşkın bakışları içerisinde ben bu işi yapamam yok istemiyorum ben gidicem diyerek istifa etmemle bunalım konusuna yeni bir yorum getirmiş bulunmaktayım forumdaki arkadaşlarıma başarılar dilerim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)