Vurmayın öldü :D
Printable View
Vurmayın öldü :D
Sıkıntıya girdim abi ne zaman sonuçlanacak artık hangi pc geçsem kimi görsem link atıp oy kullandırıyorum
Sağolasın kardeşim :) anketin bitişini bilmiyorum ama gördüğümüz kadarıyla ikinci olan ümidini kaybetmiş gibi. Biraz saldırıya geçtiğinde ne olduğunu gördü. Şimdi daha fazla uğraşmaya gerek yok bence eğer bir sıkıntı çıkarsa ben yine bir imdat çağrısı yaparım... Hepinize tekrardan çok çok teşekkür ederiz :)
her fırsatta oy veriyorum umarım kazanan biz oluruz.
Ps: Harun'un (best time ) albümde ki fotoları gördüm Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Sanırım ZenMate'deki IP ler suyunu çekti. Artık orayı yemiyor. Ama cepten takır takır ;)
Abi merak ettigim bir konu var, neden oy istedin eşin için ?
+1 ve %26,16
armağan ın eşi olmasını bı yana bırakalım, motorsporları ıle ılgılı kac program kaldı kı? en basıtınden bunun ıcın desteklemek gerekır. Oya hanımın emek harcadıgı izleyici kıtlesının ona destek vermesı, yapılan ısın kıymet gordugunu gosterır.
adının bu yarısmada bırıncılıkle cıkması tanınmasını da artıracaktır. bıze ne bız mı kazancaz parayı da denebılır ya da kendısı daha ıyı bı kanalda daha cok saat otomobıllere yonelık program yapıp bu spor dalına olan ılgıyı, ınsanların bakıs acısını değiştirebilir. bunların hepsı bu yarısmayla mı olur ? zor tabi ama bı yerden baslamak lazım dıye dusunuyorum.
Motorsporlarına emek veren herkese desteğe ve oy vermeye devam...
30% a çok az kaldı. Şu an 26.23%
Ben önceki sayfalarda bir kaç post attım, oy verdim zaten gün aşırı. Sormamın sebebi, bir yerde eşinin de konuyu biliyor olmasıyla ilgili mesajdı .
Hani böyle bir destek oldugunu bilirse, ''aa zaten benim oylarım forumdan geldi vs , ''diye kötü hissedebilir kendini diye düşünüp sordum.
Oylamaya devam! 30% a az kaldı. 26.32% şu an. Davaaay :)
Site göçtü galiba...
ağır basın oy ver butonuna siteyi çökertik :D
Rakipten hafif bir atak gelmiş. 26.31% den devam. Bu işin hakkı 30% sanırım.