Arkadaşlar oylama bitmiş. Kesin sonuçlar belli olmuş. Size de eşinize de hayırlı olsun ve ülkemizde motor sporlarına gösterilen önem artsın artık. Herkesin eline sağlık.
Sonuç:
http://i.imgur.com/e0VIhSX.png
Printable View
Arkadaşlar oylama bitmiş. Kesin sonuçlar belli olmuş. Size de eşinize de hayırlı olsun ve ülkemizde motor sporlarına gösterilen önem artsın artık. Herkesin eline sağlık.
Sonuç:
http://i.imgur.com/e0VIhSX.png
Çok ilginç. Biraz önce bütün oylamalarda oy verme inaktifti ve hepsinin altında ¨sonuçlar¨ yazıyordu. O zaman yüklenmeye devam. Demek ki bitmesine fazla zaman kalmadı :)
Ben giremiyorum bir türlü son durum ne göremedim...
En son %17 idi. Şimdi ZenMate katır inadı mode on takılıyor. Ama nazı biter birazdan.
Bu arada mükerrer oylar iptal edilecektir diyor anket koşullarında. Yani ZenMate dışında yapılan TTNet vs ip leri sanırım mükerrer sayılacak ve iptal edilecek.
Anket koşulları böyle diyor. Bir bakın dilerseniz. Olay ZenMate veya proxy sanırım. Onun dışındakileri iptal edebilirler.
Son durum ise Deniz Türe tarafından ataklar var. 2. durumdaki Deniz Türe 15.6% oya yükselmiş Oya Eren ise 16.63% e düşmüş. Ben en son bıraktığımda 17 idi.
Yani yardır king :D
oy verildi şuan 1. sırada
Bize acilen anketin ne zaman biteceği bilgisi lazım Armağan. Deniz Türe tarafından resmen atak var. Aradaki fark hızla azalıyor. Büyük ihtimalle bir grup taraftar kendisine ZenMate üzerinden oy yağdırıyor. ZenMate sıkıntı çıkarırsa hemen cebinize geçin. Hücresel veriyi açıp kapattığınızda operatör tarafından farklı bir IP alırsınız. Ve yeni oy hakkınız olur. Ben yaklaşık 10 tane falan atabildim cepten. Yalnız dediğim gibi 3G veya EDGE olmalı. Wi-Fi olmaz.
Son durum bu:
http://i.imgur.com/j8uGX8y.png
+2 %16.96
Cepten oy vermek daha kolay. Hücresel i aç kapa ve yapıştır :)
Verildi. %17.35
%17.36 :)
Tamamdır %17.38
Ctrl-F yaptıkran sonra Oya Eren yazarak daha çabuk bulabilirsiniz :D
Hedef 20% resmen. Altı olursa 2. olunabilir. Diğer rakip de oy atağına geçti çünkü.
17.4 ile birinciyiz. Ben demiştim tech'in elinden birşey kurtulmaz diye.
bir oy daha geldi , 17.4 küsürlerde..
tamamdır...
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler tekrardan :)
Rica ederim. Ne demek.
ZenMate arada iyi arada kötü ama genel olarak eski performansı yok. Hücresel şart oldu. Tek parmak yettiği için cepten daha kolay zaten :)
19:25 :):):)
Abi anlık olarak saniyede 20 kişi oy kullandırabilirim ama üyeyi riske sokmasın?
Başladım dakika 1 :D Oya Eren 19.31%
%19.41 :)
10krktr
%19.42 işlem tamam:)
Oylamaya katıldığınız için teşekkürler yazdı ama kaç olduğunu göstermedi sonucun.
20.28 oldu :)
Mazot 1 TL olmadı. Bari oylar 30% olsun :D
Boost geldi resmen peak atıyor
21 :):):) hepiniz çok Sağolun arkadaşlar :) dün gece ikinci bir ara atak yaptı ama fena püskürttük şimdi yıldırma politikası :):):)
Beyler, abiler zenmate ile yaptığınız oylamalar sayılmayacak. çünkü ipden yurtdışı lokasyonu silecekler bilginize.. ben ortalama 1000 oy kadar gönderdim.
Yurtdışı lokasyonu nasıl silerler ya Oyayı taa Amerika'dan seyreden var cıngar çıkartırız valla!!! Senin 1000 oyu söylemeyiz :):):)
Ee başlayalım mı biraz :D