Durmaca yok, desteğe devam.
Printable View
Durmaca yok, desteğe devam.
Bir oy daha verdim, Facebook'umda da yayımladım. Bende 11.5 görünüyor ve üçüncüyüz.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
Bug ı buldum: Chrome kullanıcıları, tarayıcınızda Zenmate yüklü ise sadece Zenmate i açın ve siteyi yenileyin. Zenmate i her açıp kapadığınızda farki bir ip aldığınız için sürekli yeni oy verebilme hakkınız doğuyor. Ben helalinden bir 15 oy verdim. Kolay gelsin...
Her açıp kapattığınızda değil her kapatıp açtığınızda olacaktı. Editleme olmadığı için repost yaptım. Kusura bakmayın.
bende kullandım fazla fark yok arada kapanır inş :)
Ben de zenmate yaptım, 4 ülkeden 5'er tane attım :D
Ayrıca ZenMate'in size yeni bir i.p vermesi 20 saniyeyi bulabiliyor. Yani aynı ülke üzerinden farklı bir i.p almak için ZenMate'i kapattıktan sonra yaklaşık 20 saniye bekledikten sonra yeniden açınca yeni bir oy verebiliyorsunuz.
Şu an en yakın rakip ile aradaki fark % 0.96 ya indi verdiğim oylar ile ve Oya Hanım şu an 2. konumda.
Pardon 3. konumda olacaktı. Fakat aradaki fark çok az olduğu için 0.96 lık fark kapandığı an 1. olacak :)
Peşindeyim Çetin :D 12.96 oldu
üsttekiler 13.76 ve 13.84 ogleden sonra kapanır gibi :hehe:
Ben Iphonea yükledim çok rahat oldu, androidde de varmış sanırım. Oy verebiliyorum ama bazen "ankete katılmışsınız" diyordu, demek ki 20 sn beklemek gerekiyor :) Bu arada birkaç arkadaş daha sağolsunlar zenmateden yükleniyorlar, inşallah sizlerin de yardımıyla bu işi halledeceğiz :) :D
Moral bu işi kökten çözer hatta isterse "En iyi Erkek Spiker" seçtirebilir :D ama ondan da öyle bir şey istemek istemedim şimdi...
:icon_tup:
Zenmate artık yememeye başladı 10 kez deniyorum 1 kez oy veriyor yanlış yapıyorum sanırım...
+4 oy benden. başarılar... :)
Tabii ki...
an itibariyle 2. durumdayız ve aradaki fark % 0.55( mesaj biterken 0.46 oldu). Yani yaklaşık 30-40 oy fark var arada. Zenmate deki ülkelerin ip verme süresi sürekli değişkenlik gösteriyor. Öğleden sonra Almanya resmen 2 saniyede hemen yeni ip veriyordu. Misal şu an Amerika çok hızlı veriyor. Yani algoritma şöyle: 5 saniyeden daha fazla kapalı tutup açtığnızda oy kullanamıyorsanız hemen ülkeyi değiştirin. İlla ki bir ülke hızlı ip veriyor. Ki bu bence Çinlilerin çalışma saatine denk gelen saattler. Talep artınca ip verme süresi de uzuyor. Bir de arada bir modem/router/access point i resetleyin de internet sağlayıcının verdiği ana ip de değişsin.
Favorim Almanya şu an saniyesinde veriyor. Almanya'ya yüklenin :) Olmadı hemen modemi kapatıp 10 saniye bekleyip yeniden açın.