Yurttaki kızlar merhaba,
İsmim Eray 24 yaşındayım evim arabam param şeklim herşeyim yerinde :D Sadığı tanırım severim ama çok farklıyızdır :D Mesajlarınızı bekliyorum:icon_tup:
Printable View
Yurttaki kızlar merhaba,
İsmim Eray 24 yaşındayım evim arabam param şeklim herşeyim yerinde :D Sadığı tanırım severim ama çok farklıyızdır :D Mesajlarınızı bekliyorum:icon_tup:
asdfgjfkdjdj valla bu konu 2015in unutulmazlari arasina girer.. merhaba kizlar merhaba
14 Şubat Guncelı.. :love:
Detaylar Telefonda Konuşulacaktır... :cell:
Laaaaaan ! Faruk abi yengeye linki atayim mi ? :-P
şu konudan cıddı ciddi ekmek bekleyenler var,yapmayın beyler durum aynen şu şekilde görünüyor burdan :D
http://www.bilgisizadam.com/resimleri/1745.jpg
saat 3,01 1 mısafır var konuda
hayırdır ınsallahhh
yengeee bu sadık senı cok sevıyooooo :D :D :D
Yenge affet artik su cocugu barisin artik cocuk cidden cok seviyor seni belli :D
Sadık son durum ne? Gerekirse gidip biz özür dileyelim biz anlatalım yanlış anlaşılmayı.
Kızın zaten gönlü varsa barışır sonuçta naptın eve götürdüğün ekmeği kumara mı yatırdın ? Eve her akşam sarhoş gelip dövdün mü ? Herkes hata yapabilir tatsızlıklar oluyor.
Eğer gerçekten seni seviyorsa barışır ama barışmıyorsa ve bu uzun sürüyorsa başka denizlere yelken açışlar,arayışlar olabilir ve üniversite ortamı varsa..
Belki acı gelebilir ama bazı şeyleri ne kadar erken tecrübe edersen o kadar iyi olucaktır.Yarın öbürgün daha kötü şeyler tecrübe edebilirsin ne kadar erken o kadar iyi.
Sen bence şimdiden intercooleri water to air'a çevir soğuk soğuk iyi gider.
Pompa radyator falan hazir yapayim mi dersin :-)
Dogru soze ne denir , herseyde bir hayir vardir derler ya . Bu ayrilik sayesinde bu konuyu acip hic tanimadigim insanlarla tanistim :-)
galiba olumsuz cevap aldın Sadık, dediğin gibi herşeyin hayırlısı. hayatına unutmayacağın bir anı eklendi diye düşün elinden geleni yaptın sen olmuyorsa daha da yapıcak birşey yok, hayat devam ediyor ;)
sadık istersen akşam takılırız iki tek atar dertleşiriz evim sana çok yakın gibi grünüyo başıbüyükteyim (gerçi bugün sevgililer günü ama hatuna bulurum bi yalan )
kardeşim gönderelim sana maraş dondurması tatlı yiyip tatlı konuşun eğer herhangi bir olumsuzluk yoksa :)
Sag olun dostlar :-)