Aynen. Yarın açıklanır büyük ihtimalle.
Olmadı haftaya %100 açıklanır herkesin.
Cümleten hayırlısı ne ise , o olsun.
Printable View
Aynen. Yarın açıklanır büyük ihtimalle.
Olmadı haftaya %100 açıklanır herkesin.
Cümleten hayırlısı ne ise , o olsun.
Arkadaşlar herhalde uzun dönem askerlerin ki yarın açıklanıyor . Kısa dönem askerler 24 nisan
3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ cumleten herkese hayırlısı olsun
3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ Herkese hayırlı uğurlu olsun. Şans bizimle olsun.
Giden arkadaşlara Allah yardımcıları olsun.. şubat ayında çıkmadı bu celp dönemindede çıkmadı askerlik hayatımı ziktiler gitmeyi bekliyorum hala ağustosa kaldı sanırım benden sonra tecilini bozduran arkadaşım gidiyor biz hala bekliyoruz anlamış değilim..
Uzun dönem giden arkadaşlarınki açıklandı sanırım , ben de bir şey görünmüyor.
hocam askerliğin mevsimle çok alakası olduğunu düşünmüyorum daha çok nerde yaptığınla alakalıdır. mesela ben kışın bodrumda yaptım kar kış görmedim gidip şırnakta karda nöbet tutmakta vardı. ama şöyle söyleyim iyi askerlik yok rahatta olsan kötü:)
Hey gidi 58. Alay.. Bende orada yaptım kardeşimde orada yaptı acemiliği. Geçen ay oradaydım onun yemin töreni için, farklı bi duygu oldu yaptığım yere tekrar gitmek. Günler tek tek insanın gözünün önünden geçiyor yemin ettiğin yerde şimdi kardeşin yemin ediyor. Cidden duygusal bi andı.(Şimdi de Çankaya' da $290 :) ) Gidilen zamandan ziyade karşılaştığın insanlar ve yaptığın yer önemli. Allah'ım herkese hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin, şimdiden hayırlı teskereler..
9’UNCU JANDARMA EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI (BİLECİK)
Bizde buraya düştük bakalım nasıl biyermiş .
Öncelikle şunu söyleyeyim abi demek senin için alışkanlıksa lafım yok ama saygıdan diyosan gerek yok 2 yaş farktan bişey olmaz :)
Evet Burdur ulaştırma oluyo sen A tertip gidiyosun sanırım o yüzden Ankara'dan seçmelere gelip araç kullandırırlar falan acemilik 20-25 gün sürer zaten. Ben B tertip gitmiştim araç falan bitek Tabur Komutanı gelip geçerken görmüştüm bizden seçmelere gelmemişlerdi (iyiki gelmemişler usta birliğim Edirne'ydi evime 70 km.) :)
Tavsiye demişsin acemilik sonuçta herkes napıyosa sende onu yapıcaksın günde sabahları mıntıka günde 10-15 defa içtima :) hiç işleri yok koca gün adam sayarlar. Ben 5. bölükteydim sinema falan vardı akşamları amerikan pastası açarlardı :D Günde 4 mevsim yaşanır sabah dondurur öğlen terletir ben Eylülde gitmiştim şimdi biraz daha serindir havalar. Hakkınızda hayırlısı olsun dediğim gibi önemli olan iyi insanlarla karşılaşmak gerisi zaten 12 ay gelip geçer. Araba alırken muayene tarihi 1 yılın altına düşmüşse gözüne nasıl az kalmış geliyosa bunu da öyle düşün :)
Hayırlısı olsun cümlemiz için :)
@SieRRa 58.Alay Burdur/Merkez için gerekli birkaç açıklamayı yapmış :) Teşekkür ederim. :)
Umarım bahsetmiş olduğunuz gibi iyi geçer acemilik orada :icon_tup:
Şöyle bir soru sormak istiyorum , biraz garip olacak gibi ama çevremdeki arkadaşların kimileri ; ehliyetimin olduğunu söyle ama direksiyon veya şoförlük ile uzaktan yakından ilgim olmadığını söyle diyorlar. :)
Ulaştırmada araç bize zimetli olacağından dolayı başa bela almamak için dile getirenler oldu. Sizce ne derece doğru olabilir? :)
Aynı zamanda Önlisans Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. 10 parmak ve bilgisayar bilgisi iyi derecede mevcut bende. :) Kimileri de büyük ihtimalle yazıcı yaparlar seni. Rahat edersin durumları söz konusu. :)
Uzun dönemler açıklandı ayrı bir strese girdim :)
Bekle şimdi bir hafta 24 nisani
Degerli bilgilerin icin tesekkur ederim abi :) Hem saygı hem agız alıskanlıgı diyelim seviyorum o hitap seklini :) Bakalım yaa daha gitneden kuruntu yapmaya gerek yok hakkımızda hayırlısı olsun.. kısa donem arkadaslarada bekleyiverin canım 4-5 gun 6ay icin degmez mi :D
En çok koyacak olan aileden ve yâr'dan uzakta kalmak olacak galiba .
Burdur ulaştırma olduğu için zaten usta birliğine ulaştırma er olarak gidiyosun. Bende seviniyodum şoför yaparlar göreve falan gideriz şafak atar diye ama Tabur S-1 i olunca öğrendim işi :) Bende senin gibi Önlisans Bilg. Prog. mezunuyum Taburun personel kısmının yazıcısı yaptılar beni (Bi iş yerinde İnsan Kaynakları gibi bişey :) ) yani sen oraya gitmeden senin bilgilerinin gittiği yer. Ve ordaki asker bütün bilgilerini biliyo senin doğum yeri,baba adı,okulu,tahsilatı vs.vs. diyoki bu adamı ben alırım yanıma yazıcı yetiştiririm :) komutanı da onay verince sen oraya gittiğin gibi alıyolar seni yazıcı oluyosun :) benim başıma gelen bu. Ben terhis olacağım zaman da aynı şekilde elime gelen listeden yerime adam ayarlayıp yetiştirmiştim :) Diyeceğim o ki ulaştırma olarak gitsekte her görevi verebilirler. Büyük ihtimal sende yazıcı olursun. Şoför sayısı bilgisayarcıdan daha fazla çünkü. Şoförlükte tabi araç zimmetleri falan var ama sıkıntı edilecek durumlar değiller. Avadanlıkları (alet-edavat) tam olan araç sayısı çok az :) hepsi zimmet zamanı birbirinden alıp tam gösterip yerine koyuyo askerdeki meşhur yer değiştirme malzemenin kapıdan çıktığı yok ama o araçtan o araca geziyo işte :) oturmuş bi düzen var sırası gelen gidip başından geçiriyo o günleri.