Bu arada tekrar hatırlatayım, ben çektim siz çekmeyin kesinlikle ve kesinlikle silikon tabanlık alın ayağınızın numarasına göre, hatta alırken kontrol edik ekstra yumuşak olmasına dikkat edin, askeriye nin verdiği botlara basmaktansa taşa basarım daha iyi.. Hem bot için hem askeriyenin verdiği spor ayakkabı için silikon tabanlık şart!
Benim aklımdan çıkmış acemiliğe giderken, taa usta birliğinde aklıma geldi, ay da 1 kere yeni silikon tabanlık alırdım, askere yeniden gidecek olsam yanıma ilk alacağım şey olurdu... Yanınıza fazladan almanız da yarar var, olur ya hırsızlık falan olur olmaz değil, garanti olsun.
Bu arada askeriyenin verdiği terlikler siyah, ve çok yer değiştirme oluyor onun için ya terliğinizi yanınızda götürün, yada terliğinize işaret koyun :))
Bot konusuna gelince benim 2 kere botum yer değiştirdi askeriye de, ilkinde sabah uyku sersemi yarım saat bütün botlukta ki botlara bakmıştım şansa benim botu birisi almış başka yere koymuş, sabah sabah iyi macera yaşattırmıştı bana..
İkincisin de ise bot gittiğin de ben de başka düzgün botlardan bi tane ödünç aldım :))) Ben üşenmiştim botlara kilit vurmaya, siz üşenmeyin :D