Sayın Kelalper bey süreniz doldu Adana'ya doğru yola çıkıyorum başka bir zaman Görüşmek üzere
Printable View
geçene de geçilene de tebrikler.
anladığım kadarıyla dostane bi deneme olmuş.
maşallah her iki araca da .
Siz neden bukadar bu ortamı germe mevzusuna takıldınz ? Adamı madam yaparız derken ortam gerilmiyorduda bn yazıncamı ortam gerildi? Ben orda onu direk yazan arkadaşa dedim. Hani tanışmadığımız içinde ona siz diye hitap ettim. Yasin abi bni bilen biliyor, sizinlede ortak arkadaşlarımız var onlara sorarsanz beni saygı bakımından ne demek istediğimi anlarsnz. Şimdi klavyeden yazmak kolay yüzyüze bakıyoruz bizde sinir sahibiyiz felan demişsiniz. Adamı madam yaparız derken biz sinir sahibi değilmiydik?? Efendiliğimizi saygımızı koruduk ters bişe söylemedik söylemeyİzde. Birini yargılarken olayı en başından beri irdelemek lazım. Adamı madam yaparızdan sonra patladı olay. Gerçekten yüzyüze bakıyoruz ve yine aynı ortamlarada denk gelcez. Onun için burda yüzgöz olmanın birbirimize atar gider yapmamızın bi manası yok diye düşünüyorum. Ne siz bni tehdit vari konuştunuz sayıyorum nede ben size saygısızlık yaptım diyip konuyu kapayalım. Hayırlı akşamlar cümleten 😊