Bu da 1 saat önce taziye evine yürüyüşten kalan , yağmur ve soğuk havaya rağmen katılım cidden yüksekti . Allah Tekrardan gani gani rahmet eylesin
http://i62.tinypic.com/mtscgg.png
Printable View
Bu da 1 saat önce taziye evine yürüyüşten kalan , yağmur ve soğuk havaya rağmen katılım cidden yüksekti . Allah Tekrardan gani gani rahmet eylesin
http://i62.tinypic.com/mtscgg.png
Ya şu olayı siyasete, siyasi görüşlere çeken insanları Allah ıslah etsin.
Mini etek bilmem ne diyenleri ıslah etsin.
Islah olmıycaklarsa Allah kahretsin.
Başka söz denilebilir mi?
Can gitmiş orada, vahşice insanlık dışı Allah aşkına siyaset katmayın görüş katmayın ya.
Nasıl bir cahillik nasıl bir nefret kindir bu ya, ulan hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız iyiliğini istiyoruz işte, kardeşin karşındaki nedir bu kin nefret?
Cenazeye saygınız olsun biraz, söveceğinize rahmet okuyun dua okuyun merhumenin ardından. Başka birşeye de gerek yok faydanız da yok. gerekeni içeride yaparlar zaten merak etmeyin......
bugün arkadaşlarla bi fatiha okuyalım diye taziye evine gittik. epey kalabalıktı , resmi plakalı araçlar , üst düzey makamlar , üst düzey komutanlar vs vardı. birde doğup büyüdüğüm mahallenin semtinin bir evladıymış. Gerçekten çok ama çok üzgünüz.
Allah buyuk, bizlere gosterir insallah, adaletin obur tarafa kalmasina izin vermez
Allah bin türlü belalarını versin
Yazıp yazıp siliyorum. Küfürsüz bir şey düşünemiyorum. İçerde bu ite hakkını verecek olan herkesten Allah razı olsun şimdiden.
Annesinden bile etkilenebilir insan bu yüzden çocuklarınızın yanında da tamamen kapalı oturun diye yorum yapan "din adamları" var bu ülkede. Cinsel açlığın bu derece iğrenç olduğu bir ülkedeyiz. Ne kültürel ne ülküsel ne tarihi ne dini hiçbir değerimiz kalmamış. Ağzıma neler neler geliyor da dökemiyorum yazıya. Allah o kızcağıza rahmet eylesin. Yazık çok yazık
evrenöz yazdıklarını okumadım bile ilk baş 2 kelimesinden sonra.
zırvalamaya başlıyordun yine.
Allah yardımcımız olsun diyorum başka birşeye gerek yok.
Beyler neden birbirinizi kırıyorsunuzki. Bu memleket 300 küsur kişinin madende öldüğü kazadan sonra bile bir siyasi yaptırım görmedi.Bir kız çocuğu içinmi görecek.Noldu soma? 1 ayda olay soğutuldu şimdi herkes unuttu.Bu adamların en iyi siyasi başarısı bu tür olayları çok kısa şekilde unutturmalarıdır.
Maymun sıfatlı ****** çocukları.
Hala okuyorum sabahtan beri hala soguyamadim.
umarım akli dengesi yerinde değil raporu falan alıp ceza indirimi olmaz
Siyasete çekmeyin siyasetle ne alakası var ki zaten ? Bir ülkede devlet tarafından kadınlara çocuk doğursun diye para veriliyorsa, kadınlar evde oturmaya teşvik ediliyorsa, kadına ikinci sınıf insan muamelesi yapılıyorsa bunların olması nın siyasetle ne alakası olabilir ki ? Bu olay ve benzeri kadına şiddet olaylarından, aslında bu ülkeyi böyle yönetenler bu ülkeye ayrımcılığı getirenler, insanlara önce İNSAN gözüyle bakmayanlar suçlu değil dimi ? Siyasete çekmeyip nereye çekerseniz çekin at gözlüğünüze soka*m yeter artık be.
Abiler , Evren abinin 107. postuna sonuna kadar katılmakla beraber. bu konuda lütfen siyaset konuşmayalım. Zaten acılıyız , gelipte daha beter sinirlemizi bozmalarına izin vermeyelim jdm vti gibi arkadaşların
sıyasete cekenler sızlersınız kız olmus akplı yada mhplı farketmez. hemen olay sıyasete tasınıyor..bugun ıdam cezası olsun dıye dusunenler ısteyenler yarın meclıste bu olay konusulunca bır cok kısı ıstemeyecek.sebebıde yalandan herseye karsıt olmak olucaktır ıllakı
benim anlamadıgım kadına şiddedin tırmandıgı bu zamanlarda neden hükümet önlem almaz,daha gecen kadın adliyenin önünde vuruldu,çogu bıçaklandı,eminim basına yansımayan olaylarda var,,biçok çoçukda canavarca öldürüldü unutmadk yani,,ha bide şu motorskletle gezen bi arkadaş vardı adanamı neydi o olay var ,,yani neden bu hükümet film izler gibi izliyo belliki bi şiddet tırmanışı var önlem alsana kardeşim sen ne iş yaparsın,tabi adam gecmişinden intikam almakla meşgul napsın
vahsice katledilen birinin arkasindan nasil bir dua etmemiz gerekiyor bunu kavrayamadim, ne icin dua edicez merhumeye mi? kendi anamiz kizimiz esimiz kiz kardesimize mi? Dua ile mi bitiyor bu olaylar? Yada kim sorumlu bu islerde? Egitimciler mi polisler mi yargi mensuplari mi vatandas mi? Gecen sene 4 yasindaki kiza tecavuz edilip yakilinca az mi dua ettikte bu kizin da basina ayni seyler geldi?
Kufur etmemek daha ne kadar zor olabilir, duzgun birseyler olmayacak mi artik bu memlekette... neyse elektrik faturasi gelmis ben su kayip kacak bedeli icin guzelce bir dua edeyim! Belki birdaha gelmez...
Lanet olsun bu duzene
Birde süleyman akdeniz denen bir mahlukat vardı , müebbet yemiş ve adana kürkçlülerden manisa e tipine nakledilmiş. Halini merak ediyorum ve bu zamana kadar neden öldürmediler adana kürkçülerde bu aşağılık mahlukatı ? Öldürdüğü gizem için günlerce ağlamıştım.