User Tag List

Sayfa 11/26 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
484 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: #özgecanaslan ölümsüzdür.( yönetim uyarısı +18)

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katilin akrabası falan olabilir
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bana arkadaşını anlat, sana kim olduğunu söyleyeyim derler ya; değiştirdiği ifadesinden de aslında zaten aklından ne geçtiği ortada, aklınca babasının birşey bilmediğini göstererek onu korumaya çalışmış. Bütün suçu da güya arkadaşının üzerine atmış. Heriflere bak, siz gün boyu ne kullanıyorsunuz, seyrediyorsunuz da böyle manyak manyak davranışlar, düşünceler barındırıyorsunuz.

Bu millet/toplumda manyak ve sapık zaten vardı; ama eli palayla dışarıda dolaşanı, küfür eden ırkçı güreşçisini, annesinin diz kapağından halleneni, 6 yaşında gelin olur diyeni, hamileler dışarıda dolaşmasın diyeni...vs'ni koruyup kolladığından iş iyice çığrından çıktı.

Dindar gençlik yetiştirme planları yapıp duruyorlar; siz önce sapık nesil yetiştirmemeyi öğrenin ve öğretin.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ifadeyi okudunuz mu ? once o vurdu , saldirdi , bagirdi . Tahrik unsuru var dedirtecek bir ifade , anlamadigim tamam adalet tarafsizdir vsvs bunu savunan avukat bu adamin cikamayacagini biliyor sadece cezayi hafifletici savunmalar yapacak , bu akli bu avukat verdiyse hic mi vicdani yok ? tecavuz etmek istedim diyen ilk ifadeyi okumadi mi ?
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kansızın annesine giydiren olmuş, avukata giydirenler olmuş, nereden biliyorsunuz annesinin bu kanı bozuklardan farklı bir insan olmadığını ya da ifadesini değiştirmesi yönündeki aklı avukatın verdiğini? Adam karalamak bu kadar mı kolay yahu? Ben o kadar ceza davası aldım, bütün deliller adamların aleyhine suç sabit, ama bir kere de ben yaptım suçluyum abi diyen görmedim. Adam bütün pisliği yapmış, bir de delikanlı gibi yaptım mı diyecekti? İfadesini değiştirdi de noldu, yine ağırlaştırılmış müebbet hapis yatacak. Olayın acısıyla günahsız insanların günahına girmeyin rica ediyorum.
    men dakka dukka.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten kansızın annesi eşi bunlarla aynı kafada değilse hayat en cok onlara zor olacak
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ifadeyi okudunuz mu ? once o vurdu , saldirdi , bagirdi . Tahrik unsuru var dedirtecek bir ifade , anlamadigim tamam adalet tarafsizdir vsvs bunu savunan avukat bu adamin cikamayacagini biliyor sadece cezayi hafifletici savunmalar yapacak , bu akli bu avukat verdiyse hic mi vicdani yok ? tecavuz etmek istedim diyen ilk ifadeyi okumadi mi ?
    kıvırmaktan basit ne var, polis beni sıkıştırdı, korktum, öyle söyledim. bitti. bu kadar basit.

ifadeyi okudukça insanlığımdan utanıyorum.

hırıltı vardı diyor, insan canlıyken ellerini kesmek ne demek
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada zaten günahsız biri ne yazıkki katledilmiş bu hayattan acı bir şekilde koparılmış. değiştirdiği ifadesini ciddiye alırsak BABAM dediği adam ki ailesinde söz sahibi olan adam !! bile bu yaratığı durdurmamış . şimdi ne günahsızından bahsediyoruz nasıl bir ailedir ki evine en basit tabirle katlettiğin birini getiricen, orada ellerini kesicen, torba içine koyucan ve babana vericen. Bütün bunun ardından babası kızın eşyaları zannedicek alıcak saklıycak ve içinde kesilmiş ellerin olduğunu bilmeyecek. Anneside ne olduğunu bilmeyecek.

Çocukluktan doğru yanlış kavramını anlamamış, aileden örf adet eğitim almamış ve sevgisiz ve ezik büyümüş bir bireyden ne beklersin ki.
    74 model sehpa...

ahmet_xy
    Misafir
    kindar adam yine iş başında.

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini dans ederek protesto eden, aralarında CHP'li Aylin Nazlıaka'nın da bulunduğu kişileri eleştirdi. Erdoğan "Bu ne biçim iştir ya, sen biliyorsan bir Fatiha oku. Ailesine bir başsağlığı dile. Dans ediyor. Bunun bizim kültürümüzdeki yeri nedir, adeta bu ölümden zevk alıyor" dedi."

sanane be. nasıl protesto edeceklerini insanlar sana mı soracak insanlar? milleti ikiye böldüğün yetmedi mi? iç savaş mı çıkartmak istiyorsun?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahın belaları ya akılları fikirleri dua olmuş amk . Annem her namazında dua ediyor kıza eeee noldu tamam hadi duaları ettik DAĞILABİLİRİZ .

Hay ben sizin gibi adamlara be
    imzasız..

MehmeT. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala bunlara savunma cevabı hakkını veren türk ceza kanunun da, onları savunan avukatların da, dinciyim ayağına yatan çok bilmiş gibi konuşan akp yancılarının da Allah belasını versin inşallah...

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beddua yağdırmayan, tepki göstermeyen, bu vahşice işlenen cinayetin kıyısından köşesinden yüzde 0.00000001 bile olsa ağzında geveleyen, birilerini bişeyleri haklı çıkartmaya çalışan, vb. benim için insan değildir, ötesi yok.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allahın belaları ya akılları fikirleri dua olmuş amk . Annem her namazında dua ediyor kıza eeee noldu tamam hadi duaları ettik DAĞILABİLİRİZ .

Hay ben sizin gibi adamlara be
    Anıl bu .... adam her olayda dini kullanmaktan çekinmiyor. Ulan belki adam ateist, belki Hristiyan, belki ineğe tapıyor. sanane. herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? gezide ölen çocuklar için bırak başşsağlığı dilemeyi, anneleri herkesin önünde yuhalatmadın mı ha vicdansız adam? milleti birbirini düşürmüş olması umrunda değil. adam frenleri boşalmış kamyon gibi hızlıca bildiği yolda devam ediyor.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala neler konuşuyor neler tartışıyoruz şurada. Münevverin katili öldü mü zannediyorsunuz ? Paran varsa her şey hallolur. Bu ülkede evine hırsız girse canına malına namusuna göz dikse nefsi müdafaada bulunamıyorsun, öldüğünle kalıyorsun.
    Sapık için ülkücü dendi sırf karalamak için. Özge için solcu dendi kız ülkücü çıktı. İnsanların sırf şu üzücü olaylardan dolayı bile birbirini karalamak lekelemek adına çalışmaları ne kadar acizce. İşin bir siyaset boyutu da burada başlıyor.
    Şimdi halkın sempatisini kazanmak isteyen Peker bu mahlukata toplumun istediği türde cezayı keseceğinin bilgisi geldi. Bu da bir siyaset.
    90'larda 1 elin parmakları kadar bir grup vardı. Kendilerince bu tür sapık olaylara karşı kendi adaletlerini dağıtırlardı. Şimdi her biri başka cezaevlerinde.
    Hukukun parayla satın alınabildiği bu zamanlarda herkes kendi adaletini uygulamak ister.
    Eğitim sistemi vs denmiş ama ilk eğitimin olduğu yer yani aile en önemli faktör. Sapık babasını arıyor yardım istiyor. Çekip kafasından vuracağı yerde yardım ediyor. Dünyaya "güzel Türk örf ve adetleri" diye bir algı oluşturmuş bizler şimdi ne hallerdeyiz.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.evrensel.net/haber/104894...ensele-konustu

buda Fatih Gökçe'nin avukatıymış...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki biraz komplo olarak düşünebilirsiniz ama, bence avukatın ifadeyi bu şekilde değiştirtmesi mantıklı olabilir. Daha az yatsın ki bir an önce dışarı çıkıp görsün ebesinin nikahını diye düşünülmüş olabilir, zira bu adama içerde rahat rahat yatmak ödül. Dışarı salıverilmesi lazım, asıl cehennem sokaklarda ona.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 Şubat 2015 Pazartesi - 14:32 | Son Güncelleme : 16 02 2015 - 14:35
    'İdam ve hadımı doğru bulmuyorum'

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, idam etmeyi veya hadım etmeyi doğru bulmadığını belirterek, "İdamın da hadım cezasının da ülkemize ve çağımıza yakışmadığını düşünüyorum" dedi.

Bunun derdi bu değil bence Apo yu da arada asacaklar diye korkuyor

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada yanlış bi şey var, dua ile olmuyor bu işler vs demek ayrı. Tepkimizi göstermeliyiz elbette, fakat vefat eden kişinin arkasından dua etmek asla ve asla gereksiz değildir.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    16 Şubat 2015 Pazartesi - 14:32 | Son Güncelleme : 16 02 2015 - 14:35
    'İdam ve hadımı doğru bulmuyorum'

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, idam etmeyi veya hadım etmeyi doğru bulmadığını belirterek, "İdamın da hadım cezasının da ülkemize ve çağımıza yakışmadığını düşünüyorum" dedi.

Bunun derdi bu değil bence Apo yu da arada asacaklar diye korkuyor

Onun da ayrı hepsinin de ayrı taaaaaaa . CHP'de toplama kampı oldu nerde ....... var topladılar .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her şeyi unuttuk münevver unutuldu , karsdaki çocuk unutuldu. Soma unutuldu .... UNUTTUK UNUTTUK .

Bari bu kızı unutmayalım bu olayın üstüne düşelim .
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)