emre kardeşim konunu baltalamak istemem ama benimde aradığım bi p.ç var. beysukent angora o lokasyonda chp 19 plakalı audi a6 aracı arıyorum. vekil olduğunu tahmin ediyorum. bulan gören adresi bilen olursa lütfen bana pm atsın.
Printable View
emre kardeşim konunu baltalamak istemem ama benimde aradığım bi p.ç var. beysukent angora o lokasyonda chp 19 plakalı audi a6 aracı arıyorum. vekil olduğunu tahmin ediyorum. bulan gören adresi bilen olursa lütfen bana pm atsın.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/s...a_gecirdi.html
belki yardımcı olabilir
Bence şu ara kimseye bulaşmamakta fayda var; memleket akıllıya hasret kıvama geldi.
haberdeki isimlere baktım ama aradığım değil. 2 kişilerdi zaten tahmini olarak baba oğul. haberdeki vekile de benziyordu ama yaşlısıydı bunun.
Abi gözünüzü seveyim boşverin sabır çekin unutun millet elma keser gibi insan kesiyor.
Cahil adama laf söz anlatamassın gercekten herkese ızın verseler arkasında bırakacak kımsesı olmasa herkes kusanır gıder ama memleketın b..ku çıkmış görmezden gelmek bazen daha yararımıza evet zorumuza gidebilir ama insan hayatının kararması 0.25krş geçmiş olsun allah bütün burdaki arkadaşlarıma sabır versin allaha havale edin cahile kılıç kuşanır misali ne savaş açabilirsin ne laf anlatabilirsin..
Memlekette anası mikilecek o kadar cok adam varda, işte cirkefi üzerimize bulaştrmayalım deyip gecıyoruz
Adam dükkan camına kar geldi diye çıkıp milleti bıçaklıyor. Hiç gereği yok bence böyle atraksiyonlara
tüm forum eminim bir kerede olsa yaşamış yada tanık olmuştur. Yanındayken anana bacına sevgline yada karına taciz edene denk gelmiştir. ALLAHINDAN BUL BETER OL diceksin. memlekette ''ne bakıyon lan'' deyip adam öldürenimi ararsın , basit bi mevzudan öldürüsiye dövülüp ölüme terkedilenimi... bunlar olan şeyler artık kimse boş gezmiyor. Geçenlerde 30 yaşında arkadaşım kocaman adam 12 yaşındaki çocuktan götüne bıçak yedi.Velet para istiyo (tinerci) buda vermiyo dönüp gidiyo . Sen arkasından koştur kalçaya tak bide kaç. göğsünede gelip tek darbeyle ölebilirdi dimi? Çocuk nerde ? YOK! Ceza aldımı HAYIR :D böyle gevşek bi ülkede gözünü kapatıp allaha sığıncan. Yoksa ya mezara ya hapise girersin.
geçmiş olsun. he deyip geçelim.nekadar zor olsada allah herkesin yardımcısı olsun özellikle trafikte. Bazen cinnet geçircem diye korkuyorum. Ya birine zarar vercem ya biri bana. Böyle durumda kenarı çekip arabadan iniyorum 2 dk hava alıyorum. Tavsiye ederim arkadaşlar
sakin olmak lazım. benim esime de terbiyesizlik yapmıstı gerizekalının teki, sigorta sirketinden adresini buldum, telefonla aradım "abi kusura bakma, binlerce kez özür dilerim ablamızdan, sinirliydim" diyor. eeeeee ibne, o zaman agzından cıkanı kulagın duysun.
tabi alttan alan adama da gider yapamıyorsun.
nacizane önerim: hic bulasma, ibneyi adam yerine koyarlar cezasını yatarsın.
sasırıyorum kardesim, bunlar hic mi aile nedir bilmiyorlar.
bısıler yapıcaksanızda onerı vereyım araca dolus bes kısı trafıkte kuytu bır yerde onun suclu olacagı bır pozısyonda ınıp dov yoksa onun dısında bırsey yapmaya degmez. sılah ceker sonra canınınzdan olursunuz bılsekkı yumruk yumruga olcak ona hepımız varız. en fazla dayagı yıyıp oturursun
ankaralı konyalı değilim konyada yaşıyorum ankaraya çok gitmişliğim var ankarada çok yobaz öküzvb başıboş dolanıyor cidden konya daha nezih isterseniz polise verin
arkadaşlar herkese duruma olan yaklaşımından ve tavrından dolayı teşekkür ediyorum.bi anlık öfke sinirin nelere yol açtığını çok iyi bilerek bu seferlik durumu uzatmıyarak davamdan vazgeçiyorum.daha önceki durumları göz önünde bulundurursak bana hiç bir şey getirmiyeceği gerçek.tek sıkıntım bu haftalarda kadına yönelik tavrın,tutumların beni derinden etkilemesi.....
herkese tekrardan teşekkür ediyorum.sakinim içimden yumruğumu sıkmak bile gelmiyor bu insanlar için .......
Emre hocam valla konuyu daha yeni görüyorum ya geçmiş olsun.Kendini bilmez densizler,haysiyetsizler karaktersiz şeref yoksunu insan çok arttı.Belki olay anında tepki verebilirdin haklı olarak ama üstünden zaman geçtikten sonra hiç bulaşmamak en iyisi.Doğru bir hareket yapmışssın.Ülke çok bozuk manyağın teki çıkar korkağın teki çıkar zarar verir Allah korusun eşin çok daha fazla üzülür.Kimseyi takmayın aranızda ki ilişkiyi kıskanıyorum vaşla ne yalan söyliyim:)) Maşallah Allah ayırmasın sizi.