arkadaşlarım size bir soru BU ARABA SEVDANIZ olmasa neyle ilgilenir merak sarardınız?
arkadaşlarım size bir soru BU ARABA SEVDANIZ olmasa neyle ilgilenir merak sarardınız?
bu araba sevdasının yerine olarak degılde, baska hobılerınız varmı dıye sorulursa cok daha ıyi olur sanırım.
Kimsenin buradan baska araba ıle ılgılenmeseydım bahcıvan olurdum demez sanırım![]()
KA Style
siteye karşılaştırmalara tanker mi yük gemisi mi die konu açar olay çıkarır sora okyanusta 3 sirenle roll e başlar videosunu techturkey e koyardım(denizcilik okuyorum)
ya dusundumde arabamdan baska bir eğlencem yok..ailemden sonra hayatımı dolduran tek şey..
en kısa zamanda kendime yedek hobi bulmam lazım![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Herhalde araba sevdası olmasa hayat çekilmez olurdu![]()
aynen arabayla ugrasmak cok hoş ama araba sevdam olmasa kendımı spor camıasında bayagı geliştırırdım ama olmadı araba sevdası için harcadık sporu![]()
www.honda-tech.com
benimde war başka hobilerim ama hepsi ufak tefek sanırım bisiklete binerdim araba gelince pabucu dama atıldı salonda yatıo
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
araba sevdam olmasa adam olurdum sanırım
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
çiçek böcek aşk sevgi işlerine sarrdım Bahçıvan da olabılırdım ama mantıklı
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
arabasız bi hayat düşünemiyorum
ama ilgilenmeseydim çizimlere birazcık elim yatkın biraz kasarak güzel şeyler çizmeye çalışırdım.
en önce güzel ders çalışırdımve arabadan başka muhabbet edebileceğim konular olurdu:P
Bodruma Yerleşir Pipomu elime alır resim çizer kafamı dinlerdim ...
Yersen![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)