GSI CLUB gözler seni arıyor :) 26 şubatta İstanbulda hava nasıl olacak bilgilendirme yapsan :)
İşten izin aldım, hanımdan izin aldım, uçak biletleri maç biletleri tamam :D eğer 26 şubatta kar, kış fırtına vs. olursa oturur ağlarım :D
Printable View
GSI CLUB gözler seni arıyor :) 26 şubatta İstanbulda hava nasıl olacak bilgilendirme yapsan :)
İşten izin aldım, hanımdan izin aldım, uçak biletleri maç biletleri tamam :D eğer 26 şubatta kar, kış fırtına vs. olursa oturur ağlarım :D
yalnız taraftar olarak ada da biz öndeydik... orada öyleysek Türkiye'de 1 0 önde başlarız..
Beşiktaş'a helal olsun valla. Çıktı kora kor top oynadı. Şu an bunu yapabilecek Türkiye'deki tek takım. Galatasaraylı olmama rağmen Liverpool karşısında Galatasaray olsa fizik gücü tahminim müsaade etmezdi. Fenerbahçe'de o ayarda takımlarla oynamaya alışık olmadığı için kaldırabileceğini sanmıyorum.
Herkes Liverpool'u kötülemiş ancak premier ligi izleyen varsa Liverpool'un ne seviyede top oynadığını bilir. Liverpool kötü değildi tam tersine Beşiktaş Liverpool'a alan bırakmadı. Alan savunmasını harika yaptılar bence.
Oyuncu değişiklikleri bence yerindeydi. Sosa sahada geziniyordu. Ayrıyetten 2. yarı maçın böyle olacağı belliydi. Bilic'in Oğuzhan'ı alma sebebi orta sahaya direnç katmaktı ki bence kattı. Hatalı iş Olcay'ın çıkıp Frei'ın girmesi oldu. Sanırım Frei'dan Olcay'ın yaptığı işleri yapmasını istedi ancak. Aynı tip oyuncu değiller. Olcay'ın savunma yönü daha iyiyken, Frei'ın hızı ve kontra ataklarda başarısı önde. Ancak kontra ataklık oyundan çoktan çıkmıştı oyun.
Gökhan'ın da çok geriye gelmesi ve Ba'nın tek kalması bütün dönen topların Liverpool'da kalmasını sağladı. Keşke İsmail kadroda olsaydı Motta ile önlü arkalı oynayabilirlerdi. Ama genede Ibe'a bir çare bulmalıydı Bilic. Gerekirse Mottayı biraz öne çekip arkasına stoper koyulabilirdi. Liverpool'un tek tehlikeli olabildiği sağ kanat akınlarını bir şekilde kesmesi gerekiyordu koca 90 dakikada. Zaten maç sonunda kendisi kaybetmelerinin sebebini söyledi. Böyle takımlara 1 e 1 yakalanmayacaksın. Hep 2 ye 1 kalmak gerekiyor diye teşhisi koydu ama uygulamalarda bazen böyle tutuk kalabiliyor.
Neyse İstanbul'da roller değişecek. Liverpool savunma, Beşiktaş hücum edecek. Savunma sıkıntısı yaşanmaz ise ki 2 eksikle kesin yaşanacak Beşiktaş turu geçebilir. Maç sanırım açık alanda ve git geller içerisinde geçebilir. Ibe ve bu sefer daha formda bir sterling e karşı sıkıntı yaşanabilir. Sturridge ise zaten açık alanda çok tehlikeli. Bence 1. maçtaki skordan sonra 2. maç 2 kat daha zorlu geçecek. İnşallah kazanırız ve turu geçeriz.
çok zor maç olacağı belliydi öyle de oldu, sol kanada çare bulabilseydik belki farklı olabilirdi.
bu arada totthenam arsenal ile de oynayınca yahu aslında bu takımlarda bir şey yokmuş yorumları yapıldı da, liverpool son 9 maçtır kaybetmiyor içerde dışarıda. çok formda bir döneminde yakalandık. bakalım hayırlısı olsun, ikinci maçta erken bir gol rahatlatır umarım. yapacak birşey yok maça gitmek farz oldu :)
Vodafone Arena'dan kombine alan, almayı düşünenler var mı ?
gönül isterdi ki Beşiktaş ve Trabzonspor iyi sonuçlar alsalardı fakat,
yukarıda ki yoruma katılmıyorum.
başarabilecek oynayacak tek takım Beşiktaş ?
diğerleri bu ayarda takımlarla oynamaya alışık değil vs ?
Beşiktaş'ta ki futbolcuların kaçı bu ayarda takımlarla oynamaya alışık da böyle bir yorum yapılıyor?
şu şekilde demek daha doğru olur,
şuan da hiçbir takımımız Avrupa'da başarı yakalayacak düzeyde değil, futbolcu ve futbol kalitemiz yerlerde sürünüyor.
Milli yada klüp farketmez durum aynı, başarı beklemek hayal kurmak olur.
mottanın garanti kırmızısı var derken daha beterini yaptı.
Umarım burada ilk golü bulan taraf biz oluruz, liverpool paniklemedikçe turu geçmemiz çok zor.
Töre çok iyidi.
Balotelli sola vuracağı ekran gördük kaleci o an acaba neye bakiyordu da ters köşe oldu :)
Demba ba buyuk hayal kirikligi yaşattı.
Ins 2~0 net sonucla turlar.
Beşiktaş çok iyi oynadı, geri dönüşü olmayan bir skor değil sonuçta, Beşiktaş ev sahibi avantajını iyi kullanırsa neden olmasın?
bence şu andaki formları ve kadroları ile ne cimbom ne de FB yenemezdi Lİverpoolu... BJK çok iyi bir takım kurdu, bunu asıl sebebi maliyetsiz ama geleceği olan oyuncuları almasıdır, es kaza parayı bulsalar yine gelir Tabata'lar, Almeida'lar o paralara da genç oyunculara da yazık olur...
Tolgay'dan yine muhteşem bi gol daha..
Balotellinin erken atılmaması Beşiktaş'ın işine geldi. Böyle 10 kişi olmaları daha iyi..
Ordan direge nasil vurdun be mubarekkk!!!
valla bu takım hasta etti bizi :)
Laaappppppssss
You will walk alone Liverpool :D
helal olsun be işte bu
Helal olsun kara kartala. Kendini begenmis ingilizleri evine gonderdi. Tebrikler bjk. Darisi diger tura olsun.
Good bye liverpool :) helal olsun valla fenerli olarak beşiktaşı sonuna kadar destekliyorum.
Tebrikler beşiktaş.
son 15 yılın en büyük olaylarından biri amk zaaaaaaa helal be beşiktaş :D
beşiktaş güzel top oynadı, haketmişti hakettiğini aldı :)
Şükür yendik çok şükür bir paket sigara bitti o derece izledim hop oturdum hop kalktım ..
Alnımızın akıyla çıktık çok şükür. 90+3'te iç direkte patlayan top filmi koparmıştı ama kaderde iyice terleyip yenmek varmış :) helal olsun beşiktaşıma
Tebrikler beşiktaşım....
GururLAN...............
Siz ne dusunuyorsunuz bilmiyorum ama ben bugun taraftari hic begenmedim stadi doldurup oturdular resmen bildigimiz bjk baskisi olsa is penaltiya kalmazdi
Kuponumuz yattı ama canları sağolsun.Tebrikler:)
bize yakısmayan bi taraftardı tebrıkler kartalım
direkten dönen toptan sonra çok ah vah çektim (abartı fenerbahçeliyimdir) şu liverpool şu oyunla turu geçseydi uyuyamazdım gece,tebrıkler BJK çok yakıştı bu tur size,roma napoli falan tırıs gider bundan sonra, insallah finali görür kartal.
Uzun zamandır böyle mutlu bir gece yaşamadım. Herkesin emeğine sağlık turu biz hakettik ve geçtik Allah utandırmasın.
Böyle baskılı oynayıp turu kaybetme korkusu yaşatan Beşiktaş'ımıza tebrikler.. Yine gururLANdırdı.. :)
Hak ettik,kazandık,gururLan'dık .. Tebrikler Beşiktaş'ım. Good bye liverpool. :)