Mac olarak brugge cok cekildi ama umarim 2.yari patlamazlar inah bjk atar bir an once
Printable View
Mac olarak brugge cok cekildi ama umarim 2.yari patlamazlar inah bjk atar bir an once
dolu adam kim oluyor sen mi?
Sen o 70 bin bosun sadece 1 i olabilirmisin diye hic kendine sordunmu ?!
hay ***** avradını ne gol attı be adam :D helal olsun
Destek anlayisiniz ne acaba gol olduktan sonra su an bagirdiklari mi ? Maci izliyorsaniz ilk yari ile ikinci yari arasindaki farki anliyorsunuzdur bjk su an iyi oynamaya basladi seyircinin hep boyle olmasi lazim
Ulan ille gol yiyeceksiniz dimii
Olcay biraz daha etkili olmasi lazim tore cok tek kaliyor
hakem çekmişte gelmiş resmen neye ne diyeceği belli olmuyor şerefsizin.
başkan olsam, hem Brugge hem de Anderlecht'ten alacağım çok topçu olurdu...
De sutter favorim oldu 2 mactir cok yordu defansi , haydi cenk maci uzat
2. yarının hemen başında BJK gol atınca dedim bu maç böyle bitmez diye... yazık, kesinlikle taktik hata ve kaleci seçimi sebebiyle elendi kartal, yazık oldu...
ve avrupada temsılcımız kalmaz...
Ne yazık ki tolga zengin diye baş belası bir kalecimiz var, sen ne diye kesersin formdaki cenk i kaleye tekrar tolgayı sokarsın.
Bu maç kesinlikle kaleci seçiminden gitti başka birşeyden değil.
Bu kadar hızlı oyundan düşülür mü be Beşiktaş.
3 oldu bitti olimboli embombo
Yaktın bizi Togi61...
cenk sakat o yüzden oynamadı
bjk dan defol tolga
Beşiktaş iyi bir kaleci almadığı ve şu Necip'ten kurtulmadığı sürece bu iş böyle gider,büyük başarılar hayal olur kalır
Olimpiyat stadında ayakta durmak bile güç istiyor. Öyle bir rüzgar çarpıyor ki ciğerine işliyor. Ses eko yapıp statda kalmıyor dağılıyor. Bu maç için geçerli değil. Bu maçta taraftar desteği eksikti.
Dipçe: Galatasaraylıyım.
Bende bulundum o statta onceki sayfada konusanlara cevap vermedim o yuzden isteseler daha yuksek ses cikarabileceklerini biliyorum genel olarak bjk taraftarina sozum yok ama gerektiginde bu sekilde olmamasi lazimdi zaten bugun takimda kotuydu nitekim tolgayi islikladilar mac sonu sonuna kadar hak etti tolga o isliklari
Mustafa , Necip , Veli , Tolga bu adamların bu takımda ne işi var anlamıyorum. Brugge un kalesi boş bile olsa Mustafa gol atamazdı. Her zaman olduğu gibi yine hüsran :(
En az Tolga kadar demba ba da berbattı. Bir Fenerbahçeli olarak gerçekten üzüldüm.
Bence tolga'ya gelene kadar olcay necip dembaba pektemek daha berbattı
Mustafa pektemek ne zaman iyiydiki? Gecen haftayi sayma yakin zamanda attigi yada tum zamanlarda ah be ne oynadi diyecegimiz hicbir macini hatirlamiyorum. Google ismini yaz yuzu gozu sargili fotolarindanbaska bisey yok oysaki golcu dediginin gol sevincleri fln cikar.
Avrupadaki tek temsilcimiz çüneyt çakır kaldı galiba
Elenmenin suçu tamamen Biliç denen acemi adamdadır. 1-0 öne geçmişsin, al Atiba'yı, oyunu tut. Zaman geçirmek için de hiç çaba göstermediler. Oyunu soğutup rölantiye almaları gerekirdi. Neyse geçmiş olsun. BJK bu sezon şampiyon olamazsa, acemi Biliç sezon sonunda kesin yolcudur.
Necip, Pektemek, Veli gibi insanlar bu takımda nasıl oynuyor aklım almıyor. 30 sene oldu Beşiktaş 'a gönül vereli, hala gönlüm hoş olmadı. Böyle de göçüp gideceğiz galiba. Çok şey de istemiyorum, böyle oynasın da yenilsin demek bile bana yetecek ! Ama nerdeee, o bile yok.
Gardaşım 18 yaşımdan beri deplasman olsun inönü olsun Beşiktaşın çoğu maçına gittim Çarşı Sivasın kurucusuydum . Beşiktaş taraftarı zaten iyi gün taraftarı değil kötü gün taraftarıdır . Her sene şampiyonluğu kaybedince tesis basan kulüp binası basan ya da yönetimi istifaya çağıran bir taraftar topluluğu değildir . Biz çok şampiyonluk görmüş taraftarlar değiliz zaten yine görmesek de sorun değil. Desibel rekorları kırıldı avrupada ünlü taraftar gruplarına sorsan fenerbahçe galatasaray değil beşiktaş taraftarını bilirler . Tolgayı bazı taraftarlar ıslıkladı bazıları ıslıklamadı,ıslıklanması bence yanlıştı tepki başka şekilde koyulabilirdi
Bilmem farkında mısın stadımız yok bizim ? Her hafta başka bir mekanda podyuma çıkıyoruz sen futbolcu olsan nasıl bir his ile oynarsın ? Bir gün ankara osmanlı bir gün olimpiyat ,haydi ordan deplasman bu haftada kadıköy. Haftaya da başakşehir stadında kendi evimiz gibi çıkıyoruz . Bu futbolcuların buralara kadar gelmesi zaten bir başarı örneği helal olsun demek lazım .
Bilicin en önemli hatası hala olcay şahan'da ısrar etmesi . Erciyese gol attı top mu oynadı sanki ? Kaç haftadır ortalarda yok ,oğuzhanda aynı çok umutluyduk . Mustafa Pektemek sakatlık yaşadı vs. geçmişini de biliyorum o adamdan yüksek derecede yani büyük bir takımda oynayacak forvet kapasitesi yok . Koy gençlerbirliğine oynasın yeterli o kişiye kapasitesi sınırlı.
Gökhan Töre'den başka seçeneğimiz yok yani öyle oynuyoruz . Gökhan töre alıyor gidiyor 1-2 kişi çalımlıyor oyundan düşürüyor eeee ?? Kimse yok demba ba yı zaten iki kişi tutuyor kime verecek bu adam ? Arkasındaki motta'ya o da şişirme bir orta Ya Allah kime gelirse . Dikkat ediyor musunuz kaç haftadır sadece gökhan törenin kanadından oynuyoruz . Ne ortadan gidebiliyoruz ya da diğer kanattan . Fenerbahçe bu olayı iyi değerlendirirse şampiyonlukta elden gider .
Liverpool maçındaki oyunla elenselerdi yine de helal olsun arkadaş diyip yollara düşerdik . Dün neydi be öyle hele o tolga küfür edilince suç günah oluyor , maçın başından beri pimi çekilmiş bomba misali adam . Neyin kafasındaydı hala merak ediyorum
motta golü attı Tolga anında saçmalamaya başladı. Bacanağa yazdım whsup üzerinden bu Tolga turu verecek dedim ve verdi. Yaw hadi muslera gibi tekniğin süper olur anlarım da kazma gibi koca ayaklarınla futbolculuk yapmaya neden çalışıosun. Herifler zaten her kafa topunu alıo neden topu sahanın ortasına adamların en çok olduğu yere vuruyorsun defansın öne çıkmışken. Tam süzme beyinsiz. FB liyim ciddi sinir oldum. 2. goldaki ofsayt taktiğini yapan kör oldu heralde. adamlar 2 kişi gol attı defans sayesinde. Bize karşı aynısını yaparlarda bizim saat satıcısı Sow yıldız olur.
Beşiktaşın sezon başından beri tek derdi gol attıktan sonra panik yapması abi . Tolganın aklı trabzonda falan kaldıysa gidebilir bizim için sorun değil gitmesi daha hayırlıdır , cenk daha cesaretli ve refleksleri iyi olan bir genç kalecimiz en azından soyunu sopunu biliyoruz .
Kusura bakmasın o stada 70.000 kişi gelmiş saat kaçtan beri belki kimisi gece 2 gibi evine girdi sen bir takımın kaderiyle oynayamazsın maçın başından beri salak salak hareketlerle ilk golde bariz hatan var ondan sonra zaten takım afalladı panik sardı . Beşiktaş taraftarı vefa taraftarıdır ama tolga gibi adamlara da gereken tepki verilir gayet doğal . Adam gibi oynarsın hatalı gol de yesen ulan olur be deriz. Maçın başından beri bir tane olumlu hareketi yoktu adamın sanki sahada yoktu ya var mı böyle bir şey . Eski beşiktaşlı fevzi gelip oynasaydı ondan iyiydi
Sosa ve Atiba olmadığı için mecburi 4 4 2 oynayışımız bizi yaktı. Ama öne geçtiğimiz anda acil olarak Atiba ve Oğuzhanı alıp oyunu kitlemeliydi hoca burada hata yaptı. 1-0 zaten bizim için yeterliydi.
Tolga maçın başından itibaren zaten yapacağı hataların sinyallerini vermişti uzaklaştırmaya çalıştığı topları rakibe nişanlamak suretiyle.
Bu moral bozukluğu ile malesef Fenerbahçe maçında da varlık göstereceğimizi sanmıyorum.
Hiç bir sonuç adamın ölmüş annesine küfür etmeyi gerektirmez, ölmemiş olsada gerektirmez
Demba ba penaltı dışında gol atmıyor gol yiyen suçluda atamayan suçlu değil mi ona da küfür edilsin?
Yalnız şunu da söylemem lazım: Beşiktaş 1-0 öne geçince, FB'ye küfürler edildi. Yakışmadı. Tüm Türkiye bir olmuş Beşiktaş'ı bu maçta desteklerken, küfür edenleri kınıyorum.