o uçak brüksele iner, oralara gitmişken amsterdam da görülür, brüj-brüksel zaten. 11 inde gidilir, 15ine kadar kalınılır. maçı içinde tatil paketi:)
Printable View
Demba Baaa demba baaaa iyi kura hayırlısı bakalım
formdan maça giden oldu mu ?
passolig zorunluluğu varmı?
ona göre adanadan geleceğiz passolig alalım olmadı
brüj iyi takım beyler yenilgisiz buraya kadar geldiler ligde de lider ama Beşiktaş yüreğini koyarsa yine koyar
BJK nin avrupa maçlarını izlediğim kadarıyla çeyrek final hayırlı olsun :D
Ah İnönü Ahhh...
Premier Lig'in 22.takımı oldu diyordu dün Güntekin. Bugün Everton gelseydi destekleyecekti :D
Abiler yalnız brugge ismen olmasada istatistiklerde gayet iyi ve iyide top oynuyor adamlar bu sezon lig kupa ve uefa maçlarındada adamlar kendi sahalarında yenilgi yüzü görmemişler,ama beşiktaş kalitesini ortaya koyarsa kesinlikle yenecektir.
Denizi geçip çayda boğulmayız inş. rehavet olmaz :)
İnönüde ki liverpool maçımızdan sonra, tarihimizin en efsane maçıydı, şükür ki tribündeydim , brugge macını kacırmayın, pasolig şartı yok:)
Futbola ve sonucuna sevindiğim kadar, diğer takım taraftarlarının sevincimizi paylaşmasına da çok seviniyorum, teşekkürler hepsine.
Kura sonucu da ne olursa olsun Liverpool 'dan güçlüsü yok, demekki olmayacak birşey değil hayalimiz. Yeterki futbolcularımız sahaya tam çıksın ! Akşam Demba Ba 'nın bedeninden başka birşeyi yoktu sahada. Gezindi durdu. Töre 'nin, beğenmediğimiz Olcay 'ın metrelerden gelip yetiştiği toplara hamle bile yapmadı. Ciğerimize ettiği maçın sonunda penaltısıyla da tüy dikti. ! :D
http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv...tQwdxbwtZ.html
Demba baaaaaaa :)
Pis Galatasaraylıyım. Benden daha beter Fenerli bir de komşum var. Hatta Gs yenerse falan, adam beni uyutmamak için sabaha kadar yatagımın dayalı oldugu duvarı tırmıklıyor. Dün Beşiktaş gol atınca ikimiz binayı inlettik. Gerçi yan daireler olsak da o benden 2 saniye sonra seviniyordu. Muhtemelen yayın geç gidiyordu ancak ben bu farkı Gs ileri görüşlülüğü olarak yorumlayarak, ona karşı üstünlük kurmanın vermiş oldugu huzur ve heyecanla kişisel masturbasyonumu tamamladım.
Beşiktaş için çok sevindim. Bazen tuvalete gitmeye bile üşendiğimden yastıgımın altında ördek saklayacak üşengeçlikte bi adam olmasam Gs formamı da giyer kutlamaya çıkardım.
Kolay olmasa da umarım Uefa kupasını alır Kartal. Ne yalan söyliyeyim hem Beşiktaş'la daha fazla gurur duyarım hem de tek kupasız Fb kalacağı için sonraki 15 yıl da bunun için konuşurum. Zira çaktırmasam da orta çağ dönemi kadar eski bi zamanda aldığımız kupayla övünüyor olmaktan sıkıldım.
Tebrikler Beşiktaş
Boyle rakip taraftarlarini gormek cok guzel. Ligde siddet olmadan birbirimizi yiyelim ama Avrupa bambaska . Orada sen ben olmamali biz yani Tr olmaliyiz.
Koyu bir Besiktasli olarak sevincten sabaha kadar uyuyamadim
ya iyi etti güzel ettiler helal olsun
ama bu fikret orman çok orjinal adam :D
bakınız :D :hehe:
https://www.youtube.com/watch?v=mzfE4Q1uZtQ
https://www.youtube.com/watch?v=mzfE4Q1uZtQ
canlı izledim valla fikrete birşeyler olmuş galiba hafızayı yitirmiş dün gece :D