Parçayı astarlatıp 5 hafta bekletmek ve ardından soyulma problemi yaşamak. Vay a.q. astar sertleştiricisi olarak maya kullanıldı heralde. Umut iyi sabretmişin.
Printable View
Parçayı astarlatıp 5 hafta bekletmek ve ardından soyulma problemi yaşamak. Vay a.q. astar sertleştiricisi olarak maya kullanıldı heralde. Umut iyi sabretmişin.
Forumda da aktif olarak üyelikleri mevcuttu üstelik, MOZEN bey diye bir arkadaş var gerekirse onunla iletişime geçin yarım kalanlar varsa tamamlasınlar.
Çok geçmiş olsun bu arada, adamın niyeti gayet belli bu saatten sonra. Diğer arkadaşlarında aklında olması dileğiyle.
http://i.hizliresim.com/zmBY69.jpg
NEDEN CARBON BİRAZ ANLATSANA hahaha olmuş bu resim
resim bu olucaktı :D
http://i.hizliresim.com/AAkg9r.jpg
Yhaa onca krbncu arasndn ndn bn? anltsna brs .))
Bildiğin dalga geçiyor yok yengem öldü yok dedem bastona mahkum kaldı... Lan kimi yiyon sen daly.rak diye neden gırtlağına çökmüyorsun? Abi iyi niyetlisin tamamda resmen olayı sündürdükçe sündürmüş neden izin verdin? Çok geçmiş olsun hakkını hızlıca ara bence.
Sabirli adamim birazda cezasi zaten kesildi ona yeter bu kadar zarar
cok dolandırıcı gördüm eğer bir kişi annem babam dayım halam v.s. öldü v.s. diyosa benim gözümde en tehlikelisi bu tipler oluyor.
yalansız iş beklentimiz ama bari yalan sölicen hastalık yada ölümü kullanma hiç mi korkun yok sevdiklerini kaybetmekden para gelir gider ama allah sağlığını/sevdiğini kaybettirmesn paranda yetmez geri almaya.
umarım çözersinz umut.
geçmiş olsun
Gören zombi virüsü bulaştı sanacak.
Çok geçmiş olsun
geçmiş olsun :(
5 ay iyi sabretmişsiniz, çok geçmiş olsun
Yalan söylüyorsun bari ölümü katma içine...
Az muhterem çok götveren bir arkadaşa benziyo,tipini sikiym,inşallah okurda cevap verır,böle tek taraflı platonik küfür etmeyi sevmem,karşılık vermeli,sinirlenmeli,heycanlanmalıyım anlıyomusunuz ? ?
:D :D :D
Adamın babası yaprak dökümün deki ali rıza bey sanırım :D geçmiş olsun bu arada konu sahibine
Geçmiş olsun..böyle tipler sayesinde iyi ustaların Değeri daha da çok anlaşılıyor gerçekten..
Yalancılık kanına işlemiş gibi gözüküyor..
Yok gardaşım böle bi adamın benimle meselesi olamaz,keza böle tiplerle,şaibeli elemanlarla iş yapmam ben,3 kuruş fazla olsun temiz olsun mantığındayım,ama böle konular açıldıkca forum ahaliside anlıycak yavaş yavaş..umud'a üzülmedim,sebebi ufak meblalar için canı sıkılacağını yada üzüleceğini sanmadım için :)
burdan yetkililere sesleniyorum şaibeli ustalara iş yaptırmasın kimse,aklınızda en ufak bi soru işareti varsa kaçarak uzaklaşın,ve de iş yaptırmadan önce şöle bi adamı araştırın,yaptığı işlere bakın,forumları okuyun..
Biz niye hiçbir ustadan şikayetci değiliz ? Biz niye yaptırdığımız her işin karşılığını sorunsuz alabiliyoruz ? Düşünülmesi gereken sorulardır bunlar :)
Çok geçmiş olsun, umarım çözülür mesele.
siz Adanada'sınız bu vatandaş İstanbul'da demi dogru anladım? Eğer boylyse bu tarz işlerden hep sıkıntı cıkıyor.
Bir ulke dusunun en ust kademeden en altina kadar herkesmi oynak olur amk biktim artik boyle tipleri gormekten