Allah rahmet eylesin...
Printable View
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin...
Allah taksiratını affetsin , mekanı cennet olsun . Geride kalanlara baş sağlığı diler. Allah sabır ihsan eylesin . Günümüz'de oldukça gündeme gelen geçn fidanların vahim olaylarla canları'nın son bulması hiç açıcı bir olay değil fakat yılmadan , usanmadan her şeyin üstesinden gelicektir ,bizim milletimiz inşallah .
başımız sağolsun. allah geride kalan ailesine sabır versin. inşallah herşeyi değiştiren bir olay olur bu. gerekenin adalet kavramının dışında yapılacağı bir olay olur inşallah.
Tanrı Türkü Korusun.
"Çözüm süreci" dedikleri "bölünme süreci"nin sonuçları hep bunlar. Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin .
Yeni turkiyeeee
Mekani cennet olsun allah geride kalanlara sabir versin
Biri öğrenci diğeri "terörist". Mekanı cennet olsun
İbnelerin götlerini bu kadar kaldırırsanız o kadar vaad verirseniz olacağı budur USTAM .
Fıratta hepinizin kanı var unutmayın .
hırsıza hırsız demiceksin, haine hain demiceksin, gencecik fidan, Allah (c.c) ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun.
Geceden beri gözüme uyku girmiyor, içim içimi yiyor. Aylardır tehdit mesajları aldığını ama asla davasından vazgeçmeyeceğini gerekirse canını vereceğini söyleyen kardeşim gözlerini yumdu. Medya karşıt görüşlüler arasında kavga çıktı diye yayınladılar. Ama gerçek şu ki Fırat'ı pusuya düşürüp kahpece şehit ettiler. Burada ölen parti mensubu bir genç değil, üniversitede ki pkk zulmüne baş kaldıran bir yiğit öldü. Ama artık zulme sessiz kalmak yok.Teşkilattan aldığım bilgiye göre pkklı piçin biri gebermiş diğeri ağır yaralı. Yapanların ellerine sağlık.
https://scontent-cdg.xx.fbcdn.net/hp...69&oe=554AF093
Ocaklarda Abdullah Çatlılar da bitmez Muhsin Yazıcıoğluları da. Gün gelir bu devran yine döner.
Zaten o *** lalelerinin en iyi bildikleri şey tek yakaladıkları adamı linç etmek. Ne erkeklik var ibnelerde ne delikanlılık tiplerinden bile nefret ediyorum ve genelde edebiyat fakültesinde barınıyorlar. Benim hatunun da fakültesi olduğu için iyi biliyorum .
Yeter amk galeyana gelmek lazım artık , devlette yok hükümette yok sahipsiz gerçekten bu ülke . Silahlanıp bıçaklanıp şunların hepsini linç etmek lazım eğer bir oluşum olursa ben varım . Siyasi görüşüm chp ancak teşkilattan böyle bir oluşum kararı çıkarsa ben de katılırım seve seve .
Allah rahmet eylesin :(
Fırat ve Fırattınki gibi veballeri nasıl ödiyiceksin çok merak ediyorum küçük usta