0'ın altına indiği oluyor -19 olmasa da. 2 litre sıcak su dökerek çalıştırdığın araç hangisi bilmiyorum mazot dediğine göre broadway değildir. o soğukta demekki bir çok araç zor çalışıyor. enjeksiyonlular rahat da karbüratörlülerde bu sorun var. brodwayler yazın bile jikle ister çoğu zaman. benim kışın bile öyle bir derdim olmuyor. görüyorum çoğu broadway şahin doğan gıygıygıy marşa basarken tek marş alıyor benim araç. çift kontak yapıyorum sadece marş basmadan. dediğim gibi broadwayler mikserden dolayı sıkıntı yaşarlar benzinde gitmez boşa atarsın stop eder falan. kardeşim ben de diyorum ki senin springde sıkıntı varmış o zaman. :) ben basıyorum gaza hiç gitmicem demiyor. tüpte 140 yapıyorum. kaldı ki bunlar hız arabası değil. mümkün olduğu kadar 100ü geçmem. şu an benim araç orjinal 210k ya yaklaştı. ne su eksiltir ne gram yağ eksiltir. 3bin km olmuştur yağ değiştireli daha koyduğum çizgide duruyor gözle görülür fark yok çubukta. ekleme yapmadım. flash şanzıman oranlarıyla broadway oranları spring şanzıman oranları farklı. springle brodway birbirine yakın ama flashla daha çok fark var. broadway şanzımanını flasha takarsın fark olur ama springde flash kadar fark olmayabilir. gene bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim benim bildiğim bu şekilde. benimde demek istediğim atla deve değil yani brodwayle spring arasındaki fark. 20 yaşında araç alıyorsan saydığımız farklara bakılmaz bence. ya da senin sadece otomatik cam yok gibi gelir ama öyle değil dediğin kısımlara. otomatik cammış renkli cammış çift boğazmış bunlar tercih olmamalı o yaştaki bir araçta. çürüğüne bak motorun durumuna bak yağ yakar mı alt takıma bak. kaporta çürük motor yağ yakıyor bir araca da sırf broadway diye düşük model olmasına rağmen o paraları vermem şahsen. verene saygı duyarım.