User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Renault 9 Spring Kırklareli

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0'ın altına indiği oluyor -19 olmasa da. 2 litre sıcak su dökerek çalıştırdığın araç hangisi bilmiyorum mazot dediğine göre broadway değildir. o soğukta demekki bir çok araç zor çalışıyor. enjeksiyonlular rahat da karbüratörlülerde bu sorun var. brodwayler yazın bile jikle ister çoğu zaman. benim kışın bile öyle bir derdim olmuyor. görüyorum çoğu broadway şahin doğan gıygıygıy marşa basarken tek marş alıyor benim araç. çift kontak yapıyorum sadece marş basmadan. dediğim gibi broadwayler mikserden dolayı sıkıntı yaşarlar benzinde gitmez boşa atarsın stop eder falan. kardeşim ben de diyorum ki senin springde sıkıntı varmış o zaman. ben basıyorum gaza hiç gitmicem demiyor. tüpte 140 yapıyorum. kaldı ki bunlar hız arabası değil. mümkün olduğu kadar 100ü geçmem. şu an benim araç orjinal 210k ya yaklaştı. ne su eksiltir ne gram yağ eksiltir. 3bin km olmuştur yağ değiştireli daha koyduğum çizgide duruyor gözle görülür fark yok çubukta. ekleme yapmadım. flash şanzıman oranlarıyla broadway oranları spring şanzıman oranları farklı. springle brodway birbirine yakın ama flashla daha çok fark var. broadway şanzımanını flasha takarsın fark olur ama springde flash kadar fark olmayabilir. gene bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim benim bildiğim bu şekilde. benimde demek istediğim atla deve değil yani brodwayle spring arasındaki fark. 20 yaşında araç alıyorsan saydığımız farklara bakılmaz bence. ya da senin sadece otomatik cam yok gibi gelir ama öyle değil dediğin kısımlara. otomatik cammış renkli cammış çift boğazmış bunlar tercih olmamalı o yaştaki bir araçta. çürüğüne bak motorun durumuna bak yağ yakar mı alt takıma bak. kaporta çürük motor yağ yakıyor bir araca da sırf broadway diye düşük model olmasına rağmen o paraları vermem şahsen. verene saygı duyarım.
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    " Bana göre 2 side övülecek araba değil ayağımı yerden kessin, parçası ucuz olsun ustası çok olsun diyorsan alırsın başka bir numaraları yoktur 2 sininde" bu dediğine katılıyorum. allaha emanet gidiyoruz arabalarda ne can güvenliği var ne bir şey. yakıtı az parçası ucuz diye biniyoruz. broadway parasına 94üstü spring al tüm farklar var springde de. sadece sıkıştırma farkından dolayı 4 hp mi ne fark olması lazım. cam otomatiği çift boğaz ateşleme vs herşey broyla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: "herşey aynı broyla" olacak son kelimeler

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92 model spring
    Platin ve meksefe ateslemeli sistem
    Tek bogaz karburator
    Camlar ve kapilar manuel
    Acikcasi springin en para etmeyen arabasi
    Spring 95 modellerin bir kismi-96' modellerin komplesi
    Elektronik atesleme
    Cift bigaz weber karburator
    Kapilar ve on camlar otomatiktir
    Nihayetinde en para eden ve tutulani bunlardir
    Bende 94 spring vardi
    4000 e almistim 4000 lira harcamistim 2 sene sonra gene 4000 e zor satmistim
    Ayar tutmuyordu
    Lpg siz olmasina ragmen ne ayar tutardi nede Ilk marsta calisirdi
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 eylül gibi aldım benim springi 93 model 6.200e almıştım. çok şükür sıkıntısız biniyorum. subap ayarı, yağ değişimi, avans ayarı, debriyaj teli kopması, sinyal flaşörü dışında zorunlu bir masrafı olmadı bir buçuk senede.

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar aracın sahibiyle görüştüm.7000 tl altına olmaz diyor.Dün bakılmış araca sadece arka sol çamurlukta boya varmış. Evdekileri ikna edemedik. Alacak arkadaşlar varsa kaçırmasın derim.Bana uzak araç,evdekiler de pek oralı olmayınca bizim işler olmadı.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 lira için arabamı verilmez ya millette ilginç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aracın sahibiyle görüştüm.7000 tl altına olmaz diyor.Dün bakılmış araca sadece arka sol çamurlukta boya varmış. Evdekileri ikna edemedik. Alacak arkadaşlar varsa kaçırmasın derim.Bana uzak araç,evdekiler de pek oralı olmayınca bizim işler olmadı.
    hayırlısı olsun kardeş sıkma canını elbet bulunur istediğin bir araç.

SieRRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün özellikle pazara gittim aracı tekrar görmek için satan kişi bi tanıdık çıktı, sizin için sordum bi arkadaşım var araçla ilgilenen fiyat ne olur dedim 7000 dedi. Araç gerçekten orjinal buralarda bi köyden almış sizin tek şanssızlığınız buraya uzak olmanız. Git gel astarı yüzünü geçer malesef.

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SieRRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün özellikle pazara gittim aracı tekrar görmek için satan kişi bi tanıdık çıktı, sizin için sordum bi arkadaşım var araçla ilgilenen fiyat ne olur dedim 7000 dedi. Araç gerçekten orjinal buralarda bi köyden almış sizin tek şanssızlığınız buraya uzak olmanız. Git gel astarı yüzünü geçer malesef.
    Çok da iyi denk gelmişti.Benim oraya gelmem falan filan biraz zor.O araç bana 8'e gelir.Aslında çok mu derseniz bilmem. Ama öğrencilik.Konuştuğumuz kişi çok iyiydi.Tek parçasında boya varmış.Hala açıp açıp fotolarına bakıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 lira için arabamı verilmez ya millette ilginç
    Vermezler abi vermezler bizde alamadık 250 tl için Ford Ranger bakıyoduk 21.250 di ilan fiyatı adam 1 lira inmedi bizde de 21 vardı tam gitti 20.500 daha temizini bulduk 1 hafta sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slipshod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0'ın altına indiği oluyor -19 olmasa da. 2 litre sıcak su dökerek çalıştırdığın araç hangisi bilmiyorum mazot dediğine göre broadway değildir. o soğukta demekki bir çok araç zor çalışıyor. enjeksiyonlular rahat da karbüratörlülerde bu sorun var. brodwayler yazın bile jikle ister çoğu zaman. benim kışın bile öyle bir derdim olmuyor. görüyorum çoğu broadway şahin doğan gıygıygıy marşa basarken tek marş alıyor benim araç. çift kontak yapıyorum sadece marş basmadan. dediğim gibi broadwayler mikserden dolayı sıkıntı yaşarlar benzinde gitmez boşa atarsın stop eder falan. kardeşim ben de diyorum ki senin springde sıkıntı varmış o zaman. ben basıyorum gaza hiç gitmicem demiyor. tüpte 140 yapıyorum. kaldı ki bunlar hız arabası değil. mümkün olduğu kadar 100ü geçmem. şu an benim araç orjinal 210k ya yaklaştı. ne su eksiltir ne gram yağ eksiltir. 3bin km olmuştur yağ değiştireli daha koyduğum çizgide duruyor gözle görülür fark yok çubukta. ekleme yapmadım. flash şanzıman oranlarıyla broadway oranları spring şanzıman oranları farklı. springle brodway birbirine yakın ama flashla daha çok fark var. broadway şanzımanını flasha takarsın fark olur ama springde flash kadar fark olmayabilir. gene bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim benim bildiğim bu şekilde. benimde demek istediğim atla deve değil yani brodwayle spring arasındaki fark. 20 yaşında araç alıyorsan saydığımız farklara bakılmaz bence. ya da senin sadece otomatik cam yok gibi gelir ama öyle değil dediğin kısımlara. otomatik cammış renkli cammış çift boğazmış bunlar tercih olmamalı o yaştaki bir araçta. çürüğüne bak motorun durumuna bak yağ yakar mı alt takıma bak. kaporta çürük motor yağ yakıyor bir araca da sırf broadway diye düşük model olmasına rağmen o paraları vermem şahsen. verene saygı duyarım.
    Ford Ranger var şuanda soğuk bu sene oldu, sabah çalıştırsaydım o eziyeti çekmezdim arabanın mazot pompasına 2.kattan kablo sallayıp ufo tuttum olmadı çalışıyor ama 30 sn geçmeden vuruntu yapıp susuyordu sabah akşam düzenli çalıştıran tıkır tıkır işini gördü bana göre soğukta bir araba 12 saatten fazla yatmamalı yatınca sıkıntı oluyor hiç olmasa 500m gezilmesi lazım soğuk havalarda.Ayrıca kaputun alt yüzüne koyulan ısı yalıtım parçasının çok büyük faydası oluyor bulabilen taktırsın derim.
    Ben bu r9 ve r11 modellerinde uçacak hissini başka arabada yaşamadım 100 ü geçti mi ayaklarının altında kayıp gidicekmiş gibi oluyor 850kg olmasının büyük dezavantajı avantajıda var tabi 72 hplik 1.4 motor bildiğin canavar kesiliyor ilk devirlerde

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    95 Model R19 16RT vardı, Hid. Direksiyon / Klima/ Otomatik Cam / Orjinal Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit / 6 Hoparlör / Alaşımlı Jant gibi yılına göre ciddi donanımı vardı.

Konu Renault olunca bişey sormak istiyorum, benim 19'da geri geri giderken ibre 0 altına inmeye başlıyodu ve gözle görülür şekilde de 0'ın gerisine geliyordu. Farkedince komik gelmişti bana

Bu olay sizlerde de varmı yoksa bi tek benim arabaya özgü bişey miydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    95 Model R19 16RT vardı, Hid. Direksiyon / Klima/ Otomatik Cam / Orjinal Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit / 6 Hoparlör / Alaşımlı Jant gibi yılına göre ciddi donanımı vardı.

Konu Renault olunca bişey sormak istiyorum, benim 19'da geri geri giderken ibre 0 altına inmeye başlıyodu ve gözle görülür şekilde de 0'ın gerisine geliyordu. Farkedince komik gelmişti bana

Bu olay sizlerde de varmı yoksa bi tek benim arabaya özgü bişey miydi
    Abi sanki brodway yapıyordu sanırım babam sürüyorken görmüş olabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirlisi Allahtan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)