Sinan peki tapelerde çıkan gerekirse iki adam gönderir türbeye bomba attırır suriyeye gireriz savaşı baslatiriz konuşmasını yapanların bu türbeyi güvenlik nedeniyle taşıması sence ne kadar samimi
Printable View
Sinan peki tapelerde çıkan gerekirse iki adam gönderir türbeye bomba attırır suriyeye gireriz savaşı baslatiriz konuşmasını yapanların bu türbeyi güvenlik nedeniyle taşıması sence ne kadar samimi
hazir tasimisken pariste ki versailles sarayinin bahcesine tasisalardi keske,gittim gördüm güzel büyük temiz bahcesi var.
nasilsa kafalarina göre istedikleri yere tasiyorlar..
1- o saydıklarının hepsi kendiliğinden çıkmadı, sütten çıkmış ak kaşık gibi sıyrılanları mı haklı gördün şimdi? hani Şam'da cuma namazı kılacaktık ne oldu? Şam'a gidene kadar kimse ölmeyecek miydi o zaman nerdeydiniz?
2- konsolosluk olayı neydi ? oranın basılacağı biline biline personel orda bırakıldı, IŞID söz vermişti çünkü... konsoloslukla vatan toprağını bir görmek ancak kavram kargaşasıyla milletin gözünü boyayanların söylemidir, siz de mi öylesiniz?
3- Allah'tan tek bir isteğimiz olur, o da çoğunluğu aşar...
4- daha önce yeri değişti evet, uluslararası hukuk çerçevesinde oldu bu, gidip PKK nın bayrağının yanında 10 dönüm arsa beğenmedik!
5- milli mesele nedir? benim adım Bülent, milliyetçiyim ama ismim 1974 Kıbrıs harekatından gelir, sahte suikast haberleriyle galeyana gelip geri çekilmeyi milli mesele zannedenlerden değil!
6- bu mantıkla evine terörist girse aman rahatsız olmasınlar diye evini terk edeceksin yakında...
turbenin ilk iki degisimi tamamen jeolojik acidan degismistir , askeri mudahele ile degil . baraj yapacaklardi yaptilar !!
Ne atesi ne kargasasi ne anlatiyosun ki sen ?
got kadar yeri savunamayacam diye gittin yerini degistirdin . Donatsaydin askerle muhimmatla , vatan topragi degil mi , ne un si ne anlasmasi ?
Burda gelip vatanseverligi yada imani sorgulama sana kalmadi milletin imaniyla vatan sevgisi .
1- mossad-cia-muharabat; ortak saldırı ile turk askerini katledip isidin uzerine atıp turkiyeyi secim oncesi suriyede savasa zorlayacaklardı.
2- turkiye, nusayrilere savas ilan etti diyerek alevi vatandasları bilhassa hatay adana mersini kaos ortamına surukleyeceklerdi
3- emanetler turkiyeye getirildi. suriye duzene girdiginde turbe yine insaa edilmek uzere daha mujim bir bolgede bayragımız yine dikildi.
4- turkiyenin suriye icersinde yasanan gucler savasında daha rahat hareket etmesi icin genis manevra imkanı saglanmıs oldu.
5- turkiye tum hasımlarına sadece turbe etrafında degil suriyenin her yerinde istedigi operasyonu rahatlıkla yapabilecegi mesajını verdi.
vatan toprağını satanlar şerefsizdir. Bunları savunanlarda şerefsizdir açık ve net.
DÜnyaya nam salmiŞ bİr ceddİn torunlariyiz..
Rabbİmİz bu gÜnlerİmİzİ aratmasin.. Amİn..
bu arkadaş mit veya gizli istihbarat filan galiba, miş mış , falan filan.
kimin ağızları belli.
PYDnin gölgesine saklanarak
neden daha önce getirmediniz o zaman
evet ecdadın dünyaya nam salmıştı ama kuyruğunu bacaklarının arasına alıp kaçarak değil
İşid her gün kafa kesiyomuşta o psikolojiyle o askerler ne olucakmış çekilmek doğru kararmış.Nasıl yapalım verelim mi her tehdit edilen bölgemizi ? Nasıl bir aymazlıktır bu arkadaş.Sizin mantığınızla ülkeyi marsa taşıyalım biz en iyisi.Gerçi orada da başka tehdit unsuru bulursunuz güzelim ülkeme.
Ne kadar ortadoğu uzmanı varmış helal olsun.herkes haklı ama hükümet asker planı yapan bi halt bilmiyo ama akıl veren ayar veren çok...
Sizce ne olmalıydı nasıl yapılmalıydı konuyu açan arkadaş senin fikrin ne
.......
Beyler kurbanınız olayım bu baskındır, uçaktır, helikopter muhabbetlerine girmeyin. 21 ekim 2007 de ırak sınırına 3-5 km mesafede ki dağlıca komando taburunu bastılar. Bir gün önceden görüntü alınmasına rağmen engel olunamadı. Adamlar 33 saat çatıştılar. Üzerine basa basa söylüyorum 33 SAAT. Kelime anlamı olarak Can pazarı kuruldu anlayacağınız. Helikopter de geldi destekte geldi sonuç 12 şehit. Kaçırılan askerleri de terörist dediğimiz BDP'liler kandilden getirdi rezilliğe bakarmısınız.
Demem o ki adamlar basmayı kafaya koyduktan sonra nereye taşırsan taşı aynı sonuç.
Her insan sadece 1 kere ölecektir. Bununda Allah için, vatan için olmasından bence bu kadar çekinmemeliydik. Belli bir duruşumuz olmalıydı anlayacağınız.
Elin Amerikalı conisi okyanus ötesinden kalkıp gelip 10 sene konuşlandı Kuzey Irak'ta adamlara pusu kurmaktan başka bir şey yapamadılar. Ne baskın ne başka bir şey
ortadogu baskani sarayinda otururken uzmanlarin yorum yapmasi ne haddine..
kimsenin fikir vermesine de gerek yok zaten hep bildigini okuyor..
2 gr akil, sacmasalak diye hakaret icerikli yazan arkadaslar 4 gr beyinlerini gerekli yerlerde kullansinlar da bakmak ile gormek arasindaki farki ayirt etsinler. Ben orada kendime de batirdim igneyi gormediniz heralde, keza o konulara ben de yaziyorum. Sadece bu konuya girip yazmak kilitlenmek degil. Sanal degil, sosyal yasantida bir seyler yapamiyor olmamiz vurgulanan sey.
Hükümetin en iyi bildiği ve yaptığı şey nedir mesela abi bilgilendirir misiniz ? Siz cevap verdikten sonra en iyi yaptığı şeyleri ben tek tek sıralayacağım önce cevap ama .
Bu konuya yazan 18 yaşındaki arkadaştan sizin yaşınızdaki insanlara kadar emin olun hepsi o koltukta oturanlardan daha vatansever ve ülke hakkında bilgili .
Güzel kardeşim birine bişey sölemek istiyosan alıntı yaparak cevap ver,igneyi nerene sokarsın onu bilmem ama ben akp,chp yada herangi bir x partinin hiçbir oy verenine zaten laf etmem,2 gr akıl demedim mantık dedim,mantıkla aklı karıştırıyosan zaten okuduğunuda anlamaman gayet normal,celallenmeden önce yazıyı iyice bi oku anla sonra efelik yapmaya çalış,hee keza banada efelik yapma bana sacma sapan şeyler yazdırtma buraya..tamammı genç kardeşim :)