Allah rahmet eylesin abi seni çok ozleyecegim mekanın cennet olsun :(
Printable View
Allah rahmet eylesin abi seni çok ozleyecegim mekanın cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin. Mekanin cennet olsun abi :(
Yattığı yer nur olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
çok şaşırdım çok üzüldüm yaaaa.Yusuf abiyle ticaret yapmıştık.bmw cd çalar almıştım ondan ona da burdan mp3 çalar yolladım.hiç kırmamıştı ben ne istediysem o olmuştu.vay güzel abim benim mekanın cennet olsun.Allah geride bıraktıklarına sabır versin.çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin
eski muhabbetleri hatırladım. çok üzüldüm. allah geride kalanlarına sabır versin. allah günahlarını affetsin..
Yaklasik 7-8 yil onceleriydi sanirim. Aldigim bi trtuning dergisinde rastlamistim s14ü vardi o zamanlar. Hic unutamiyorum o gunleri. Bikmadan usanmadan acip acip bakardim arabasina.
Allah geride kalanlara sabir versin. Mekani cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin..
çok üzüldum allah rahmet eylesin yuz yuze yıllar once tanışıp sohbet etmişliğim var onun dışında aktif olarak bir sohbetim olmasada çok iyi biriydi
babasının yazdıklarını okuduğumda dahada kotu oldum :(
yapma ya, gerçekten çok üzüldüm. MSN varken sürekli konuşurduk :(
Allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin... 7-8 yıl öncesinden tanırdım cocuktum daha...
Allah rahmet eylesin.
Mekani cennet olsun.
11 sayfa içinde konuşuldu mu bilmiyorum ama ziyaret edebiliriz ailesini kabrini vs ? Yakınım ölmüş gibi üzüldüm ya.. Alper abide de aynı böyle olmuştum. Onunda kabri nurla dolsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin
Babasının yazısı içimi parçaladı. Rabbim Ailesine sabır versin.
Vay be şu dünyanın işlerine bak.. Msn zamanlarında konuşurduk, Allah rahmet eylesin.. insan soramıyo da noldu diye, kurşunmuş demek yürümesinin engeli.. Bu dünyada çektikleri öbür tarafta rahat etmesini sağlar inşallah..
Allah rahmet eylesin. Uzun zamandır tanırım, iş yapmışlığımız, yemiş içmişliğimiz var. Uzun zamandır görüşüp konuşamıyorduk haberim yoktu rahatsızlandığından. Ailesine bol sabır diliyorum.