Mevlam tüm hasta kullarına acil şifalar versin..
Printable View
Mevlam tüm hasta kullarına acil şifalar versin..
acil şifalar..Hastalıgı Günahlarına kefaret olur ınsallah.
Allah rahmet eylesin,başın saolsun..
Abi basin sagolsun
başınız sağ olsun...
Ardinda kendisini ornek alacak cok kisi birakarak, hayatini doya doya yasayarak gitti. Kendisini forumdan taniyan arkadaslarimiz var ne demek istedigimi cok daha iyi anlarlar. Bu yasima kadar tanidigim en pozitif, aktif ( 69yas ) kisiydi . Son yillarda defalarca kez operasyon gecirmesine, haftanin en az 3-4 gunu cesitli sebeplerle hastaneye gitmesine ragmen birkez bile sikayet ettigini gormedim/duymadim . Hep birseyler yapardi, seyahat ederdi, arastirirdi tabiri caizse 1 dakika yerinde durmazdi . Benim uzerimdeki emegi anlatilamayacak kadar buyuk. Allah varsa gunahlarini affetsin mekanini cennet etsin .
Allah rahmet eylesin kabri nur mekanı cennet olsun.rabbim ailesine ve sevenlerine sabır versin
Rabbim acil şifa versin.
kusura bakma ilk mesajı okuyup yorum yapmıstım.başınız sağolsun allah rahmet eylesin.
bi üstteki mesajım silinirse sevinirim.
Başın sağolsun ALLAH rahmet eylesin inşallah. Bu tip konular da ne zaman iyi olmaya başladı kendine geldi diye okusam hep korkuyorum kuzenimi kaybettiğim de aynı şeyi yaşamıştım ve o zaman öğrenmiştim vefatından bir gün önce insanlar sanki vedalaşmak için ALLAHIN bir lütfu herhalde iyi oluyorlar ve tam sevinirken insan daha çok üzülüyor.
ALLAH rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Başın sagolsun abi,tanır mıydık ?
Gecen sene Tr de bulundu Koray tanir. Ayrica Abd ye bana gelen Soner burada yasayan Izo (izzet) , ahmet1907 vs tanistilar bu guzel insanla.
Yusuf basin sagolsun mekani cennet olsun insallah..
kardesım basın sag olsun ....
başınız sağolsun
Başınız sağolsun, sabırlar dilerim.