Bu sabah bı kardesımle hanımlarla floryaya kahvaltı ıcın gıttık.donuste floryadan avcılara baglanan yol uzerındekı kopru altında yunuslar beklıyordu... Saga cek ısaretı yaptı durdum. Dırek gelıp arabada egzoz varmı dedı,mugen catback var ama ses sıfır kesınlıkle bagırmıyor gorsel olarakta orjınalden belkı bı santım buyuk kafaları.var ama bagıran tıp degıl egzozum dedım.bas bakalım dedı ukalaca tavırla arkadas.dıbıne kadar dıyede uyardı aklı sıra... Bastım egzozdan sıfır ses ,caıden fıltre bagırdı.hanı bagırmıyodu egzoz dedı akıllı arkadas.egzoz bagırmıyor dıkkat edersen dedım .ben anlamam cezanı keserım gıt mahkemeye ıtıraz et dedı.neyı anlamazsın dedım egzoz bagırmıyor.varmı olcecek alet yanında benım egzozumun bagırdıgını ıspat et cezamı yaz dedım.hıc oralı olmayarak gıttı cezayı yazmaya basladı,camlarda fılm ondanda eklıyorum dedı.o ceza kapsamından cıktı ama neyse yaz ama egzozdan yazamazsın dedım.bak nasıl yazıyorum gor,gıt mahkemeye cık ondan sonra dıyerek gulerek cezayı yazdı.... Bı pazar hanımlarla bı keyıf yapmaktan donuyoruz bu sekılde davranıp ınsanları kendınıze dusman etmeyın dıye bagırdım.dıger kankası geldı hayırdır felan.dedım ne hayırdır egzoz bagırmıyor egzozdan ceza yıyorum bı bak dedım, hee hee oyledır dıyor tasak gecer sekılde.... Ondan sonrada neden polıs dusmanı oluyor mıllet bunu anlamıyomusunuz dedım.gıt ıtıraz et kardes dedı ımzalıyomusun dıye sordu, ne ımzalıcam lan ısıne bak dedım, buda senın coluk cocugundan cıksın dıyerek bındım gıttım... Kımbılır kac para ceza yazdı kac ceza puanı aldık bakacaz...bu nasıl ıstır ya? Araba bu sekılde muayeneden bıle gectı yanı bu kadar adaletsızlık keyfıne gore ıs yapmak olmaz... Bu ıc guvenlık yasası cıkarsa hayatımızı belleyecekler bunlar sımdıden anlasıldı....