Mavi siyah !!!!
Printable View
Mavi siyah !!!!
Aynı ekrana bakan iki kişiden biri mavi siyah diğeri sarı beyaz görüyor. Nasıl ama yani anlamadım ?
Lan mavi-siyah oldu bende.
Esim beyaz sari diyordu, sonra mavi siyah oldu simdi yine beyaz sari diyor kafayi yedi iyice :)
Isyerinde kahvebeyaz simdi eve geldim mavi kahve cikti :) cakal isi
Ailecek tartıştık karara varamadık ,
Ben laptopta açık mavi- sarı görürken Masaüstün de beyaz-sarı telden siyah sarı gördüm :D
Yani özetle
https://www.youtube.com/watch?v=L6JVyeygB14
https://www.youtube.com/watch?v=L6JVyeygB14
bildiğin siyah beyaz, şampiyon beşiktaş
şimdide mavi siyah görüyorum 1 saat önce beyaz ve altın yazmıstım noluyo lan ?
Laptopu ters çevirip baktım, telefondan baktım, 3 boyutlu gözlükle baktım. Hala sabahki gibi mavi siyah görüyorum. Evdeki herkes gold-beyaz görüyor. :)
sabahtan beri farklı cihazlarda hep mavi/kahve-altın arası görüyorum :)
valla bugun 3 ayrı cihazdan baktım, mavi gold goruyorum. Validede mavi gold görüyor. Tamamen göz yapısıyla alakalı enteresan..
İlk bakanların cogu beyaz-sarı görüyor daha sonra beyazlar maviye dönüyor..
Az önce kafayı takmış şekilde baktığımda beyaz-sarı gördüm gözümü hafif hafif kıstığımda gözümün önüne mavi rengi getirdiğimde bianda maviye döndü :) Gözün renge alışmasımı denir,bilinçaltı mı denir bilmiyorum :)
Yemişim elbiseyi bea :) boş işler ben elbiseyi görmüyorum :D
Entresan bir durum yok aslında,resim jpg. formatında görünsede bir süre sonra değişebiliyor,bunun değişik versiyonlarıda var,mesela jpg. formatında resimde adam yandan bakıyor ama bunu bilgisayarınıza kaydetseniz bile belli sürede bir kafayı düşük açılarda yavaş yavaş size doğru çeviriyor ve siz her baktığınızda değişik açı görüp şaşırıyorsunuz gibi bir durum oluyor..bu da öyle,sabah beyaz-sarı idi şimdi siyah,mavi olmuş,bir süre sonra yine renk değişebilir falan filan işte:D
valla ben mavi siyahtan baska bi renk görmedim bütüün resimlerede baktım :S
Çok ilgnç ya. Ben sarı-beyaz görüyorum hanım mavi siyah görüyor.Hemde aynı ekranda. Çok garibime gitti doğrusu. Hanım benimle kafa buluyor dedim. Kaç defa sordum ciddimisin diye. Sonunda fırçayı yedik :)
Cok boş muhabbet bence haberlere kadar çıktı bide...
kral çiplak